BAŞARILAR BEYLER VİDEO'YU DÜN HAZIRLADIM İNŞ. BEYENİRSİNİZ..
NECATİ_HALİL miydi neydi gol atmamışki kayıp durmuş ;D :D
NECATİ_HALİL miydi neydi gol atmamışki kayıp durmuş ;D :D
:D ;D
Ventata Diyorumhmm ole 5-6 golum var bıdahakı yarısmaya onları koyıyım :D
VİDEODAKİ ŞARKININ İSMİNİ VE SÖYLEYENİ YAZARMISINIZ İNDİRMEK İSTİYORUM ÇOK GÜZELMİŞ
ŞARKIYI SÖYLEYEN GLAİBA JUSTİN TİMBERLAKE AMA ŞARKI İSMİNİ HATIRLAYAMADIM
TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM İNDİRİYORUM HEMEN ;)VİDEODAKİ ŞARKININ İSMİNİ VE SÖYLEYENİ YAZARMISINIZ İNDİRMEK İSTİYORUM ÇOK GÜZELMİŞ
şarkıcı : JUSTİN TİMBERLAKE
şarkının ismi : SEXY BACK ;)
OYUN KİME?TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM İNDİRİYORUM HEMEN ;)VİDEODAKİ ŞARKININ İSMİNİ VE SÖYLEYENİ YAZARMISINIZ İNDİRMEK İSTİYORUM ÇOK GÜZELMİŞ
şarkıcı : JUSTİN TİMBERLAKE
şarkının ismi : SEXY BACK ;)
bence en güsel goller ventate cemal ve zimap ın golleriydi ben oyumu cemale kullanıorum ;)
furkan ve cemal arasinda kaldim ama oyumu cemale verdimbaskı kuruysan özür :D
furkan ve cemal arasinda kaldim ama oyumu cemale verdim
FURKAN VE NECATİ_HALİLİN REPLAYLARI ARASINDA KALDIM. FURKANIN REPLAYI ÇOK İLGİNÇ GELDİ, NECATİ HALİLİNKİ İSE ÇOK MAKARA Bİ GOLDÜ. BAYA Bİ GÜLDÜRDÜ BENİ AMA OYUMU FURKANA VERMEYE KARAR VERDİM ;)
EĞER 2 OY HAKKIM OLSA BİRİNİDE NECATİYE VERİRDİM ;)
tamam cemal şampiyon ben 2. halil 3. açın kürsüyü
hamza 100 repimi alıyım
BENDE 250 REPIMI ALAYIM BI ZAHMET HAMZA ;)
hamza kanka benimde +50 rep ;) 3.oldumya ;)
abı su replayları nasıl oyundan alıp buraya koyuyorsunuz bılsem bende yapıcam benım oyunlarımda cok acayıp seyler oluyor yaa:D
tesekurler hamza bunları yaptıktan sonra vıdeo uploan etme sıtesınıde ıstıcem senden :)abı su replayları nasıl oyundan alıp buraya koyuyorsunuz bılsem bende yapıcam benım oyunlarımda cok acayıp seyler oluyor yaa:D
güzel bir replay hazirladiğin zaman oyunu durdur ve instant replay' a gel . oradan replayini save et . kaydetmiş olduğun re play , belgelerim / fifa 07 klasörüne gönderilecek . gönderilen bu dosyayi upload edip , upload ettiğin dosyanin linkini replay yarişmasinin kayit topicinde yayinla ;)
tesekurler hamza bunları yaptıktan sonra vıdeo uploan etme sıtesınıde ıstıcem senden :)abı su replayları nasıl oyundan alıp buraya koyuyorsunuz bılsem bende yapıcam benım oyunlarımda cok acayıp seyler oluyor yaa:D
güzel bir replay hazirladiğin zaman oyunu durdur ve instant replay' a gel . oradan replayini save et . kaydetmiş olduğun re play , belgelerim / fifa 07 klasörüne gönderilecek . gönderilen bu dosyayi upload edip , upload ettiğin dosyanin linkini replay yarişmasinin kayit topicinde yayinla ;)
eyw. saolasıntesekurler hamza bunları yaptıktan sonra vıdeo uploan etme sıtesınıde ıstıcem senden :)abı su replayları nasıl oyundan alıp buraya koyuyorsunuz bılsem bende yapıcam benım oyunlarımda cok acayıp seyler oluyor yaa:D
www.rapidshare.com ' dan upload edebilirsin ;)
hamza 100 repimi alıyım
böylece 2. re play yarişmamiz da sona ermiştir .
anketi veya topici lütfen kilitlemeyin . isteyen istediği zaman replaylar hakkında yorumunu yapabilsin
hamza 100 repimi alıyım
anketi veya topici lütfen kilitlemeyin . isteyen istediği zaman replaylar hakkında yorumunu yapabilsin
Eyw. hamza replerimizi vermişsin saol ;)
hamza 100 repimi alıyım
Eyw. hamza replerimizi vermişsin saol ;)
görevimiz kardeşim , tebrikler bu arada ;)