Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ŞİKAYET VE ÖNERİLER => Konuyu başlatan: samed2194 - 04 Haziran 2007, 20:29:58
-
SİTELERARASI FİFA2007 TURNUVASINA EV SAHİPLİĞİ YAPMAK İSTİYORUM.HAMZA KARDEŞİMİN DİKKATİNE VE YÖNETİCİLERİN.
-
KARDEŞ SİTELERARASI TURNUVA EUROVİSİON GİBİ BU TURNUVAYI KAZANAN BİDAHAKİNİ DÜZENLİYO 1. TURNUVAYI BESTFİFA DÜZENLEDİ BİZ KAZANDIK 2. BİZ DÜZENLEDİK 2.Yİ DE BİZ KAZANDIK BU YÜZDEN 3.YÜ DE BİZ DÜZENLİCEZ
-
ok.
-
en son kayıtlar ne zaman yani.en son gün sitemizi ne aman kayıt edebiliriz.
-
kayıtlar 8 haziran da açılcak
-
OKS ye 2 gün kala :D
-
site kayıtları değil.ben sitemi ne zaman kayıt etcem onu diyorum...
-
site kayıtları değil.ben sitemi ne zaman kayıt etcem onu diyorum...
site kayitlari 21 haziran perşembe sabahi açilacak ve 27 haziran tarihine kadar devam edecek samed kardeşim
-
kayıtlar 8 haziran da açılcak
haziranin ilk iki haftasinda oks ve öss sınavlari olmasi nedeniyle siteler arasi fifa 07 turnuvasinda oyunsitenizi temsil edecek 5 katilimciyi belirlemek üzere oynayacak eleme müsabakalari 18 haziran pazartesi günü başlayacakken , site kayitlarinin ise 21 haziran perşembe günü açilmasina karar verilmiştir
-
Teşekkürler kardeşim...
-
Teşekkürler kardeşim...
eyw samedim ;)
-
inşallah güzel bi eleme olur ;)
-
inş ;D
-
KONU BİTTİĞİNE GÖRE KİLİT..BEYLER DİYORSUNUZ HERŞEYİ KİTLİYOR DİYE AMA YETKİ OLSA SİLERDİM BİLE ÇÜNKÜ FORUM KİRLİLİĞİ OLUYOR...
-
KONU BİTTİĞİNE GÖRE KİLİT..BEYLER DİYORSUNUZ HERŞEYİ KİTLİYOR DİYE AMA YETKİ OLSA SİLERDİM BİLE ÇÜNKÜ FORUM KİRLİLİĞİ OLUYOR...
konu fazlaliğinin bir sakıncası yok bana kalırsa . çok gereksiz bir topic görürsek Geri dönüşüm kutusuna yollariz ;)