Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 05 Haziran 2007, 09:28:44
-
HAZİRAN AYININ İLK İKİ HAFTASİNDA YAPILACAK OLAN ORTA ÖĞRETİM KURUMLAR SINAVI VE ÖĞRENCİ SEÇME SINAVLARI NEDENİYLE OYUNSİTENİZ.COM EV SAHİPLİĞİNDE DÜZENLENECEK SİTELER ARASİ FİFA 07 TURNUVASİ , OYUNSİTENİZ ELEMELERİNİN 8 HAZİRAN CUMA GÜNÜNDEN 18 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜNE , SİTE KAYİTLARİNİN İSE 11 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNÜNDEN 21 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNÜNE ERTELENMESİNE YÖNETİM KURULU OLARAK KARAR VERMİŞ BULUNUYORUZ . ÜYELERİMİZE DUYURULUR
-
GEREKENDE BUYDU SATEN OKS , ÖSS BİTİNCE SATEN OKULDA BİTMİŞ OLUYOR KARNELERİ KÖTÜ OLANLAR BİRAZ DAHA SONRA BAŞLAR FİFA YA AMA OLSUN YİNEDE İLGİ ARTAR ;)
-
;) BENCE HAFTAYA PAZARTESI DEILDE HAFTAYA CUMA ACABILIRDIK OYUNSITENIZ ELEMELERINI
-
;) BENCE HAFTAYA PAZARTESI DEILDE HAFTAYA CUMA ACABILIRDIK OYUNSITENIZ ELEMELERINI
haftaya cuma össden 2 gün önceye denk geliyor . cumartesi ve pazar günleri össye girecek olan yarişmacilarimiz maçlarini oynayamayabilirler . bunun için pazartesi gününü daha uygun gördüm
-
haftaya cuma össden 2 gün önceye denk geliyor . cumartesi ve pazar günleri össye girecek olan yarişmacilarimiz maçlarini oynayamayabilirler . bunun için pazartesi gününü daha uygun gördüm
OKE HAMZA ;)
-
Böyle herkez için iyi oldu..!
-
guzel fıkır saolun kımse zor durumda kalmaz boylelıkle
-
İYİ DÜŞÜNMÜŞSÜN HAMZA ;)
-
saolun beyler .
safak kardeşim oyunsiteniz elemelerine sende hazirlan bu sefer . davetli listesine ekleyeceğim adını ;)
-
beni eklemicenmi ;D
-
beni eklemicenmi ;D
seni de eklemeyi düşünüyorum . sende hazirlan ;)
-
NECATİ'YİDEMI EKLICEKSIN HAMZA :D ;D
-
Evet . bence necati de gayet güzel oynuyor
-
BY KENDİSİNİ YENİYORUM
AMA SON MAÇDA YEMEDİ VE HEP FAUL YAPTI
öhöm öhöm ;D ;D
-
BY KENDİSİNİ YENİYORUM
öhöm öhöm ;D ;D
:D :D 9 - 2
HATIRLATIRIM
ÖHÖÖÖÖ ÖHÖHÖHÖH
-
BY KENDİSİNİ YENİYORUM
öhöm öhöm ;D ;D
:D :D 9 - 2
HATIRLATIRIM
ÖHÖÖÖÖ ÖHÖHÖHÖH
6-2
BENDE HATIRLATIRIM
AYRICA SON MAÇDA YEMEDİ VE FAULLU OYNADIN
-----------------------------------
öhöm öhöm ;D ;D
-
beyler polemıge gerek yok :D
-
beni eklemicenmi ;D
tesekur ederım hamza kardesım
-
beni eklemicenmi ;D
tesekur ederım hamza kardesım
saol hamza..! ;D
-
:D :D
-
tmm biraz daha relax olun cemal sende attıgın her farkı reklam yapma :D
-
HAMZA ABİ BAŞLATALIM ARTIK KAYITLARI
-
kardeşim havada bulut sen temmuza kadar bu turnuvayı unut ;)
-
;D ;D ;D
-
kardeşim havada bulut sen temmuza kadar bu turnuvayı unut ;)
masumtilki msnde cevap verde siteler arasi turnuva maçimizi yapalim
-
hamza siteler arası turnuva sizmi ew sahibi olucaksınız
vede kaç site yarışacak
-
eyw saol hamza
-
En son düzenlenen siteler arasi fifa 07 turnuvasinda şampiyon site olduğumuz için bu seferki siteler arasi turnuvayi düzenlemeye hak kazanan site de biz olduk kardeşim . toplamda 16 site katilacak turnuvamıza
hamza siteler arası turnuva sizmi ew sahibi olucaksınız
vede kaç site yarışacak
-
Hamza abi çapkino ile yaparken çok donuyro yhery olu denedi k olmadı ondan kaynaklanan bir sorun o napacaz beraberlik olmaz sorun çünkü ondan kaynaklanıor niqhtmare de de donuyormuş salak gini donarak oynamışlar öle dior :D cemaldede az donmuş