Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: sir_safak - 05 Haziran 2007, 12:01:46
-
BEYLER OYLARINIZIN YANINDA YORUMLARINIZIDA BEKLIYORUM SAYGILAR
-
güneş almam
bulvarı herkez alır ;D :D
-
POSTAYI ALMAM SADECE MAGAZİN YAZIYO ADAMLAR...
-
turkıye bence ıtıcı gelıyor :D
-
-
bna da posta itici gelio ;) ;)
-
BULVAR ALMAZDIM PİSİKOLOJİM ZATEN BOZULDU ŞU FİFADAN :D :D
-
doğru fifadada +18 lik yerler war ;D
-
bulvar almazdım tabii kide oyum yanlışlıkla şoka :o gitti ;D
-
bulvar almazdım tabii kide oyum yanlışlıkla şoka :o gitti ;D
vala ıtıraf edım kucukken alıyordum ben ehuehe
-
pühh rezil :D :D :D :D :D :D
-
pühh rezil :D :D :D :D :D :D
abı cocukluk ıste nılk okuldaydı hemde :D
-
:) :)
-
güneş almazdım
hürrüyet degil hürriyet :D :D
-
güneş almazdım
hürrüyet degil hürriyet :D :D
ehhuee kanka olur okadar hata yazılım hatası
-
-
hepsini alır para ile satardım ::)
-
buda farklı bır bakıs :D
-
;D ;D
-
LAN BU POSTA DİENLERİN %90 I HAYDAR DÜMEN İN YAZILARINI HERGÜN OKUYODUR SÖLİİM ;D
-
LAN BU POSTA DİENLERİN %90 I HAYDAR DÜMEN İN YAZILARINI HERGÜN OKUYODUR SÖLİİM ;D
;D ;D :D ;D :D
-
aynn ne zaman posta görsem bi en arka sayfayı okurum ilginç haberler olur bide haydar dümen ama ben sade soruları okuorm haydar amca çok malca cvplıor soruları paso benzetme yapıor anasını satım :)
-
aynn ne zaman posta görsem bi en arka sayfayı okurum ilginç haberler olur bide haydar dümen ama ben sade soruları okuorm haydar amca çok malca cvplıor soruları paso benzetme yapıor anasını satım :)
:o :o baya bır tecrubelısın fabregas :D
-
komedi oluo ya hele benzetmeler olduruo insanı :D :D
-
Bence hiçbir gazete boşa deil en azından genel kültür ve bilgi sahibi olmak var sonunda bulvar bile olsa ...:D:D:D
-
Bence hiçbir gazete boşa deil en azından genel kültür ve bilgi sahibi olmak var sonunda bulvar bile olsa ...:D:D:D
eehueuhe bulvarda ne negel kultur alıcan aga :D ;D
-
star hayatta okumam fanatik we fotomaç dışında gazete okumuom ama genede starı hayatta okumam
-
abi koptum yaa
:D:D :D
-
Bugün gazetesi 10YKR bedava zaten yine almıom ;D
-
bulver
-
BULVAR ALINMAZ MI ;D
-
BULVAR ALINMAZ MI ;D
alınır tabiikide kim dedi onu ;D
-
BULVAR ALINMAZ MI ;D
alınır tabiikide kim dedi onu ;D
bulvarda yas sınırlaması var herkes alamaz :D
-
beles verseler nie almıyalım alırdım evde soba tutustururdum :D..ayrıca bence posta alınmazmı haydar amcamızın yazılarını kacırmıyorum:)..size bisi söylüm gercekten doru bizim sınıftaki kızlar hergün haydar dümenin yazıları icin posta alıyolar:)
-
şok
-
beles verseler nie almıyalım alırdım evde soba tutustururdum :D..ayrıca bence posta alınmazmı haydar amcamızın yazılarını kacırmıyorum:)..size bisi söylüm gercekten doru bizim sınıftaki kızlar hergün haydar dümenin yazıları icin posta alıyolar:)
:D
-
fanatik