Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 05 Haziran 2007, 18:51:59

Başlık: DENEME MODERATÖRLÜK
Gönderen: Hamza - 05 Haziran 2007, 18:51:59
BU GÜNDEN İTİBAREN SİTEMİZDE " DENEME MODERATÖRLÜK " UYGULAMASİ UYGULANACAKTİR .

DENEME MODERATÖRLÜK , ADINDAN DA ANLAŞİLACAĞİ GİBİ ; BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÜYELERİMİZE 1 HAFTA BOYUNCA VERİLECEK OLAN RÜTBE'DİR

BU BİR HAFTALİK SÜRE ZARFİNDA , ÜYEMİZ YÖNETİM KURULU TARAFİNDAN SİTE MODERATÖRÜ OLMAYA LAYİK GÖRÜLÜRSE RÜTBESİNE KAVUŞACAKTİR .

DENEME MODERATÖRLÜK , TURNUVA YETKİLİSİ , Ü . D . T . Y , SUPER MODERATÖRLÜK VE YÖNETİCİLİK RÜTBELERİ İÇİNDE GEÇERLİ OLACAKTİR

YENİ UYGULAMAMİZ HAKKINDAKİ YORUMLARİNİZİ BEKLİYORUM
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Haziran 2007, 18:56:10
evet hamza abi en iyisi oldu çoğu sitede uygulanıyordu..bu arada bende 4.modluğumu aldım bir sitede toplam oyunsitenizle beraber 4 siteye modum :D

ama yinedee aktifim...önce oyunsiteniz sonra diğerleri...

hatta biraz kendimi övim ;D bir sitede;süper modum,bir siterde normal modum,bir sitede oyun bölümü moduyum yupiiiiii :D
Gönderen: YuRY - 05 Haziran 2007, 18:58:32
ne çok uygulama yaptın abi istersen msn ye gelde aklımda güzel fikirler var onlarla ilgili konuşursak çok iyi olur bekliyorum
Gönderen: Hamza - 05 Haziran 2007, 19:04:23
evet hamza abi en iyisi oldu çoğu sitede uygulanıyordu..bu arada bende 4.modluğumu aldım bir sitede toplam oyunsitenizle beraber 4 siteye modum :D

hatta biraz kendimi övim ;D bir sitede;süper modum,bir siterde normal modum,bir sitede oyun bölümü moduyum yupiiiiii :D

hayırlı olsun kardeşim . 4 tane sitede moderatörlük yapmana rağmen şu anda sitemizin en aktif üyelerinden bir tanesisin şu anda ;)
Gönderen: Hamza - 05 Haziran 2007, 19:05:26
ne çok uygulama yaptın abi istersen msn ye gelde aklımda güzel fikirler var onlarla ilgili konuşursak çok iyi olur bekliyorum

tabi geliyorum hemen ;)
Gönderen: LeGeND-MæN - 05 Haziran 2007, 19:10:51

hayırlı olsun kardeşim . 4 tane sitede moderatörlük yapmana rağmen şu anda sitemizin en aktif üyelerinden bir tanesisin şu anda ;)

tabii kide OYUNSİTENİZ 1 NUMARA
Gönderen: sinyordemir - 05 Haziran 2007, 20:06:13
İYİ OLMUŞ BENCE
Gönderen: Hamza - 05 Haziran 2007, 20:12:41

tabii kide OYUNSİTENİZ 1 NUMARA

eyw cemil ;)
Gönderen: Hamza - 05 Haziran 2007, 20:13:01
İYİ OLMUŞ BENCE

beyendiğine sevindim tilki ;)
Gönderen: sinyordemir - 05 Haziran 2007, 20:16:06
İYİ OLMUŞ BENCE

saolasın abi

cl maçımız vardı msnye gelirmisin bi yapak maçı ?
Gönderen: Hamza - 05 Haziran 2007, 21:18:06
İYİ OLMUŞ BENCE

saolasın abi

cl maçımız vardı msnye gelirmisin bi yapak maçı ?

oke geliyorm birazdan
Gönderen: Diego - 05 Haziran 2007, 21:19:18
buna karar vercek yönetim kurulu kim?
Gönderen: Hamza - 05 Haziran 2007, 21:23:23
buna karar vercek yönetim kurulu kim?

Moderatörlük başvuru bölümünde yaptirilan başvurularla sadece ben ilgileneceğim kardeşim . yönetim kurulu derken kendimi kastettim . fakat başvurulari kabul etmeden önce , elbette sizlerin değerli fikir ve görüşlerini de dikkate alacağim
Gönderen: Abdullah - 09 Haziran 2007, 09:50:45
Tamam hamza kardes
Gönderen: sir_safak - 09 Haziran 2007, 12:01:47
hamza  ıyı dusunmussun  guzel fıkır ;) bıraz daha paylasım   yapıp  bunu deneyecegım :)
Gönderen: HaLiLL - 09 Haziran 2007, 13:47:56
Eyw. hamza bu şekil güsel olmuş ;)
Gönderen: Hamza - 10 Haziran 2007, 13:52:09
hamza  ıyı dusunmussun  guzel fıkır ;) bıraz daha paylasım   yapıp  bunu deneyecegım :)

yakişir kardeşim ;)
Gönderen: sir_safak - 11 Haziran 2007, 21:18:42
hamza bır sorum olucak sana eger bakarsan
Gönderen: Hamza - 11 Haziran 2007, 21:20:24
hamza bır sorum olucak sana eger bakarsan

sor tabi kardeşim seni dinliyorum
Gönderen: sir_safak - 11 Haziran 2007, 21:22:04
aga sımdı  turnuva yobetıcısı oldun dıyelım daha sonradan  eger  hak edersen ust duzey turnuva yetkılısı olmak ıcın basvurabılıyormusun yanı  hakedersen rutbenı yukseltebılıyormusun
Gönderen: LeGeND-MæN - 11 Haziran 2007, 21:28:07
evet  ;D hamza abinin yerine ben söylim ama kardeş kusura bakmada sen sabah aksam forum oyunlarındasın ;D
Gönderen: sir_safak - 11 Haziran 2007, 21:31:01
evet  ;D hamza abinin yerine ben söylim ama kardeş kusura bakmada sen sabah aksam forum oyunlarındasın ;D
matador paylasımlarıma bakarsan sevınırım bu sıtede bırcok  moderatorden fazla paylasım yaptım sıteye halada yapıcam  ;) rahal ol !!!
Gönderen: Hamza - 11 Haziran 2007, 21:33:36
aga sımdı  turnuva yobetıcısı oldun dıyelım daha sonradan  eger  hak edersen ust duzey turnuva yetkılısı olmak ıcın basvurabılıyormusun yanı  hakedersen rutbenı yukseltebılıyormusun

elbette yükseltebilrisin kardeşim .

Üst düzey turnuva yetkilisi olabilmen için 7500 mesaj atman gerekiyor fakat her 7500 mesaj atan kullanıcıya da rütbesini vermiyoruz tabiki . üyenin atmiş olduğu mesajlarinin yani sıra turnuva yetkilisi olduğu dönemde düzenlemiş olduğu turnuvalara , sitemizin çeşitli bölümlerinde yaptiği paylaşimlara ve açmiş olduğu konulara da bakacağiz
Gönderen: sir_safak - 11 Haziran 2007, 21:34:32

Üst düzey turnuva yetkilisi olabilmen için 7500 mesaj atman gerekiyor fakat her 7500 mesaj atan kullanıcıya da rütbesini vermiyoruz tabiki . üyenin atmiş olduğu mesajlarinin yani sıra turnuva yetkilisi olduğu dönemde düzenlemiş olduğu turnuvalara , sitemizin çeşitli bölümlerinde yaptiği paylaşimlara ve açmiş olduğu konulara da bakacağiz

katılıyorum  zaten  oncedende ole olması gerekırdı bol keseden vermıssın  modlukları hamza  ;D :D
Gönderen: sir_safak - 11 Haziran 2007, 21:34:57
ok ben adaylığımı koyuyorum oleyse
Gönderen: Hamza - 11 Haziran 2007, 21:37:25

katılıyorum  zaten  oncedende ole olması gerekırdı bol keseden vermıssın  modlukları hamza  ;D :D

haklisin valla kardeşim . şimdi modlar eskiler kadar şanslı değiller :)
Gönderen: sir_safak - 11 Haziran 2007, 21:38:00
ok ben adaylığımı koyuyorum oleyse  hadı allah yardımcım olsun :)
Gönderen: Hamza - 11 Haziran 2007, 21:38:21
ok ben adaylığımı koyuyorum oleyse

oke kardeşim . moderatörlük başvuru bölümünde yeni topic açarak istediğin rütbe için başvuruda bulunabilirsin
Gönderen: HaruN - 13 Haziran 2007, 14:16:35
:D
Gönderen: LeGeND-MæN - 13 Haziran 2007, 15:04:05
:D
:D :D
Gönderen: BoJanqles - 13 Haziran 2007, 15:20:55
bunun için ne gerekli mesaj sayısı fln gerekiyormu?...
Gönderen: -Qlv- - 17 Haziran 2007, 14:59:29
ei olmış
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 11 Eylül 2007, 21:33:20
 ;)