Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: Hamza - 05 Haziran 2007, 18:51:59
-
BU GÜNDEN İTİBAREN SİTEMİZDE " DENEME MODERATÖRLÜK " UYGULAMASİ UYGULANACAKTİR .
DENEME MODERATÖRLÜK , ADINDAN DA ANLAŞİLACAĞİ GİBİ ; BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ÜYELERİMİZE 1 HAFTA BOYUNCA VERİLECEK OLAN RÜTBE'DİR
BU BİR HAFTALİK SÜRE ZARFİNDA , ÜYEMİZ YÖNETİM KURULU TARAFİNDAN SİTE MODERATÖRÜ OLMAYA LAYİK GÖRÜLÜRSE RÜTBESİNE KAVUŞACAKTİR .
DENEME MODERATÖRLÜK , TURNUVA YETKİLİSİ , Ü . D . T . Y , SUPER MODERATÖRLÜK VE YÖNETİCİLİK RÜTBELERİ İÇİNDE GEÇERLİ OLACAKTİR
YENİ UYGULAMAMİZ HAKKINDAKİ YORUMLARİNİZİ BEKLİYORUM
-
evet hamza abi en iyisi oldu çoğu sitede uygulanıyordu..bu arada bende 4.modluğumu aldım bir sitede toplam oyunsitenizle beraber 4 siteye modum :D
ama yinedee aktifim...önce oyunsiteniz sonra diğerleri...
hatta biraz kendimi övim ;D bir sitede;süper modum,bir siterde normal modum,bir sitede oyun bölümü moduyum yupiiiiii :D
-
ne çok uygulama yaptın abi istersen msn ye gelde aklımda güzel fikirler var onlarla ilgili konuşursak çok iyi olur bekliyorum
-
evet hamza abi en iyisi oldu çoğu sitede uygulanıyordu..bu arada bende 4.modluğumu aldım bir sitede toplam oyunsitenizle beraber 4 siteye modum :D
hatta biraz kendimi övim ;D bir sitede;süper modum,bir siterde normal modum,bir sitede oyun bölümü moduyum yupiiiiii :D
hayırlı olsun kardeşim . 4 tane sitede moderatörlük yapmana rağmen şu anda sitemizin en aktif üyelerinden bir tanesisin şu anda ;)
-
ne çok uygulama yaptın abi istersen msn ye gelde aklımda güzel fikirler var onlarla ilgili konuşursak çok iyi olur bekliyorum
tabi geliyorum hemen ;)
-
hayırlı olsun kardeşim . 4 tane sitede moderatörlük yapmana rağmen şu anda sitemizin en aktif üyelerinden bir tanesisin şu anda ;)
tabii kide OYUNSİTENİZ 1 NUMARA
-
İYİ OLMUŞ BENCE
-
tabii kide OYUNSİTENİZ 1 NUMARA
eyw cemil ;)
-
İYİ OLMUŞ BENCE
beyendiğine sevindim tilki ;)
-
İYİ OLMUŞ BENCE
saolasın abi
cl maçımız vardı msnye gelirmisin bi yapak maçı ?
-
İYİ OLMUŞ BENCE
saolasın abi
cl maçımız vardı msnye gelirmisin bi yapak maçı ?
oke geliyorm birazdan
-
buna karar vercek yönetim kurulu kim?
-
buna karar vercek yönetim kurulu kim?
Moderatörlük başvuru bölümünde yaptirilan başvurularla sadece ben ilgileneceğim kardeşim . yönetim kurulu derken kendimi kastettim . fakat başvurulari kabul etmeden önce , elbette sizlerin değerli fikir ve görüşlerini de dikkate alacağim
-
Tamam hamza kardes
-
hamza ıyı dusunmussun guzel fıkır ;) bıraz daha paylasım yapıp bunu deneyecegım :)
-
Eyw. hamza bu şekil güsel olmuş ;)
-
hamza ıyı dusunmussun guzel fıkır ;) bıraz daha paylasım yapıp bunu deneyecegım :)
yakişir kardeşim ;)
-
hamza bır sorum olucak sana eger bakarsan
-
hamza bır sorum olucak sana eger bakarsan
sor tabi kardeşim seni dinliyorum
-
aga sımdı turnuva yobetıcısı oldun dıyelım daha sonradan eger hak edersen ust duzey turnuva yetkılısı olmak ıcın basvurabılıyormusun yanı hakedersen rutbenı yukseltebılıyormusun
-
evet ;D hamza abinin yerine ben söylim ama kardeş kusura bakmada sen sabah aksam forum oyunlarındasın ;D
-
evet ;D hamza abinin yerine ben söylim ama kardeş kusura bakmada sen sabah aksam forum oyunlarındasın ;D
matador paylasımlarıma bakarsan sevınırım bu sıtede bırcok moderatorden fazla paylasım yaptım sıteye halada yapıcam ;) rahal ol !!!
-
aga sımdı turnuva yobetıcısı oldun dıyelım daha sonradan eger hak edersen ust duzey turnuva yetkılısı olmak ıcın basvurabılıyormusun yanı hakedersen rutbenı yukseltebılıyormusun
elbette yükseltebilrisin kardeşim .
Üst düzey turnuva yetkilisi olabilmen için 7500 mesaj atman gerekiyor fakat her 7500 mesaj atan kullanıcıya da rütbesini vermiyoruz tabiki . üyenin atmiş olduğu mesajlarinin yani sıra turnuva yetkilisi olduğu dönemde düzenlemiş olduğu turnuvalara , sitemizin çeşitli bölümlerinde yaptiği paylaşimlara ve açmiş olduğu konulara da bakacağiz
-
Üst düzey turnuva yetkilisi olabilmen için 7500 mesaj atman gerekiyor fakat her 7500 mesaj atan kullanıcıya da rütbesini vermiyoruz tabiki . üyenin atmiş olduğu mesajlarinin yani sıra turnuva yetkilisi olduğu dönemde düzenlemiş olduğu turnuvalara , sitemizin çeşitli bölümlerinde yaptiği paylaşimlara ve açmiş olduğu konulara da bakacağiz
katılıyorum zaten oncedende ole olması gerekırdı bol keseden vermıssın modlukları hamza ;D :D
-
ok ben adaylığımı koyuyorum oleyse
-
katılıyorum zaten oncedende ole olması gerekırdı bol keseden vermıssın modlukları hamza ;D :D
haklisin valla kardeşim . şimdi modlar eskiler kadar şanslı değiller :)
-
ok ben adaylığımı koyuyorum oleyse hadı allah yardımcım olsun :)
-
ok ben adaylığımı koyuyorum oleyse
oke kardeşim . moderatörlük başvuru bölümünde yeni topic açarak istediğin rütbe için başvuruda bulunabilirsin
-
:D
-
:D
:D :D
-
bunun için ne gerekli mesaj sayısı fln gerekiyormu?...
-
ei olmış
-
;)