Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: sir_safak - 06 Haziran 2007, 02:37:01
-
yorumda yapın beyler
-
bence yapılmalı cok sımardılar cunku
-
bence evt yaklmalıyız oç leri yok yok koç ları :D ;D
-
yapılsa ii olur operasyon iidir :)
-
kararsızım :-\
ama yaparlarsa benide çağırsınlar ;D
-
kararsızım :-\
ama yaparlarsa benide çağırsınlar ;D
senın yasın kac basın kac :D sana orda patates soydururlar:D
-
yapsinlar zevkli olur :)
zevklımı olur :D savasın ortasında kalırız dıger devletler neden gırdınız felan der ama turkıyeyı hafıfe almaya basladılar
-
Uzaktan yapın demesi kolay ama oraya gidecek onca askerimiz orda şehit olacak onca askerimizin aileleri hiç de böyle düşünmüyordur ayrıca bu iş hiç basit bişey diil zannetmeyin biz oraya gidince abd arkamızda olacak onlar türklerin operasyon yapmasını istemiyor ;)
-
eet yapmalı kahrolsun pkk
-
Uzaktan yapın demesi kolay ama oraya gidecek onca askerimiz orda şehit olacak onca askerimizin aileleri hiç de böyle düşünmüyordur ayrıca bu iş hiç basit bişey diil zannetmeyin biz oraya gidince abd arkamızda olacak onlar türklerin operasyon yapmasını istemiyor ;)
yılanın basını kucukken ezmek gerekır kardesım sımdı yapmazlarsa ılerıde daha buyuk tehlıkelerle karsılasabılırız ;)
-
yılanın basını kucukken ezmek gerekır kardesım sımdı yapmazlarsa ılerıde daha buyuk tehlıkelerle karsılasabılırız ;)
Karşımızdaki sadece ırak olsaydı senin gibi düşünebilirdim kardeşim ama eğer oraya operasyon yaparsak oradaki abd warlığını kabul etmemiş olacağız dolayısıyla abd de bize karşı negatif bir tutum sergiliycek bununda TÜRKİYE ekonomisini çok kötü etkileyeceğini düşünüyorum.Eğer güçlü ve kendi ayakları üstünde durabilen bir ülke olsaydık girerdik ama silah sanayimiz yeterince gelişmiş değil silahları dış ülkelerden alıyoruz bir savaş anında rahatlıkla silahsız cephanesiz kalabiliriz ekonomimiz de pek iç açıcı değil malesef :(
-
kardesım bunlar boyle dıye bırakalımda her gun askerımızmı olsun her gun anne babaların ıcı kanmı aglasın
-
kardesım bunlar boyle dıye bırakalımda her gun askerımızmı olsun her gun anne babaların ıcı kanmı aglasın
YA BEN PASİF KALINSIN DEMİYORUM TABİKİ DE KARDEŞİM AMA BAZI ŞEYLERİ YAPMAK GÜÇ İSTER LOBİ İSTER BAŞKA YOLLARLA ENGELLENSİN BUNLAR BİZ IRAK A GİRERSEK DAA FAZLA ŞEHİT WERİRİZ ÇÜNKÜ ABD KORUYACAKTIR pkk lıları
-
yaa ne bılım aga sımdı ızledım haberlerde bızımkıler ııce sınıra dayanmıslar talabanıyyle barzanı olaganustu toplantı yapmıslar :D
-
yaa ne bılım aga sımdı ızledım haberlerde bızımkıler ııce sınıra dayanmıslar talabanıyyle barzanı olaganustu toplantı yapmıslar :D
BİLMİOM WALA PAŞALAR TABİKİ DAA İİ BİLİRLER
-
Yapılsın tabi yapılsın
-
YAPILSIN
-
yapılsdın iyi olur...
-
yapılsın
-
eger yapılazsa bu sure zarfında da askerdekı abıbe bısey olsun allah carpsın benı nerelerde goruceksınız
-
eger yapılazsa bu sure zarfında da askerdekı abıbe bısey olsun allah carpsın benı nerelerde goruceksınız
Safak sen askerlik yasındamısın ?
-
Safak sen askerlik yasındamısın ?
hayır 2 sene var daha