Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => HER TELDEN DUYURULAR => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 06 Haziran 2007, 13:39:42
-
Roberto Carlos Fenerbahçe'de
(http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-06_ttv400.jpg)
Fenerbahçemiz, Real Madrid'de oynayan Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'u 2 yıllığına renklerine bağladı. Dün gece geç saatlerde Türkiye'ye gelen menajeri Dino Pasalic ile her konuda anlaşma sağlandığını ve önümüzdeki günlerde oyuncunun Türkiye'ye geleceğini açıklayan asbaşkanlarımızdan Murat Özaydınlı " Fenerbahçe geleneklerine uygun bir oyuncuyu renklerimize bağladık. Herkesin Başkanımız Aziz Yıldırım'a teşekkür etmesi lazım. Geçmişte sıradan bazı oyuincuları bile konuşurken bir hayli zorlanıyorduk. Ne mutlu ki bugün efsane olmuş oyuncuları bile transfer ederken artık hiç zorlanmıyoruz. Çünkü yaklaşık 2 yıldır bütün ülkelerde Fenerbahçe konuşuluyor. Bu hepimiz için önemli bir hedef. Bu düşünce daha da büyüyecek. Roberto için transfer görüşmemiz 15-20 dakikayı geçmedi.Prensiplerimizi anlattık ve transfer bitti. zaten Dino geç saatlerde Türkiye'ye geldi. Başkanımız ve ben stadyumda yapılan gösterilerin provasını izledik. Daha sonra birlikte yemek yedik ve transfer gerçekleşti.Bu Fenerbahçe camiasının gücüyle oluyor. Bu sinerjiyle oluyor bütün bu transferler" dedi. FBTV'den yapılan canlı yayınla açıklanan transferde Asbaşkanımız Murat Özaydınlı, yöneticimiz Neşet Yalçın, Roberto Carlos'un menajeri Dino Pasalic daha sonra efsane oyuncu Carlos'a telefonla canlı bağlanarak onun görüşlerini aldı. Roberto Carlos`un menajeri Dino Pasaliç ise, Roberto Carlos`un geçtiğimiz yıl Fenerbahçe`ye gelmek istediği fakat sözleşmesi nedeniyle geçen yıl gelemediğini söyledi. Pasaliç; "Carlos geçtiğimiz yıl gelecekti. Fakat sözleşmesi sürüyordu. Bu yüzden bu yıl için Fenerbahçe`ye söz verdi. Carlos söz verirse tutar" dedi.
Roberto Carlos formaları kapış kapış
Fenerbahçemizin flaş transferi Roberto Carlos'un formaları Fenerium mağazalarımızda satışa çıktı. Roberto Carlos formlarına taraftarlarımızın büyük ilgi gösterdiği "r.carlos" formaları için Fenerium mağazalarında büyük talep olduğu bildirildi. Roberto Carlos'un Fenerbahçemizde 3 numaralı formayı giyeceği bildirildi.
(http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-06_carlos1.jpg)
(http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-06_carlos2.jpg)
(http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2007-06-06_carlos3.jpg)
-
imza attımı :-\
-
imza attımı :-\
yok kardeş biz şakasına yayınlıyoz..2 yıllığına imza attı ön imza..sitesine bak eufa.coma gir...
Polat ne oldu!
Fenerbahçemizin Roberto Carlos'u almasının ardından hemen gözler G.Saray Asbaşkanı Adnan Polat'ın yaklaşık 1 sene önce "Fenerbahçe Carlos'un ancak posterini alır" açıklamasına çevrildi.
1 sene önce bu açıklamayı yapan Polat'ın Fenerbahçe'nin Roberto Carlos'u almasının ardından yüzünün ne renk aldığını ve ne yapacağını merakla bekliyoruz.
Unutmayın ki gerçekleri kabul etmek her zaman zordur.
İşte Haber7'de 19 Haziran 2006 tarihinde yer alan o haber!
(http://www.sporx.com/images/galeri/187/3594/B_fa51c2a51871b3a76cf5efdb7c2eba37.jpg)
-
YA ANLADIK CARLOS U ALDINIZ HERYERE TOPİC AÇMANIZA GEREK YOK AFEDERSİNİZ AMA SİZN YAPTIĞINIZ GÖRGÜSÜZLÜĞE GİRİO ARTIK :-\
-
R.carlos transferi tüm fenerbahçe camiasina hayırlı olsun .
-
YA ANLADIK CARLOS U ALDINIZ HERYERE TOPİC AÇMANIZA GEREK YOK AFEDERSİNİZ AMA SİZN YAPTIĞINIZ GÖRGÜSÜZLÜĞE GİRİO ARTIK :-\
tüm heryere mi açtık :D bu ilk yaw aga öbürleri video 2 ay önceki :D
-
vatana millete hayırlı olsun darısı gs ve bjk maçlarında o muhteşem frikik gollerine
-
tüm heryere mi açtık :D bu ilk yaw aga öbürleri video 2 ay önceki :D
korsan sohbet bölümüne açtı hemde sabitlemiş konuyu bu arada fb marşları bile sabitenmiş böle bişy görmedim daa herşey sabitlenir mi ya fb ile ilgili :-\
-
yav kardeş olabilir sizde koyun sabitleyin hhepsi önemli fb 100.yıl marşları falan sen bjklisin anlıyorum durumunu...
-
yaa abıcım heryere topıc acmak zorundamısınız ııkı kasar futbolcu aldınız hee tamam tebrıkler adam karıyerı mukemmbel ama ne olursa olsun adam 36 yasına gelmıs daha ne beklersın
-
R.CARLOS SENEYE EMEKLİ OLACAKMIŞ ;D ;D
-
;D ;D ;D
-
hayırlı olsun diyelim
-
yav kardeş olabilir sizde koyun sabitleyin hhepsi önemli fb 100.yıl marşları falan sen bjklisin anlıyorum durumunu...
ben bu haberi duyunca çok sevindim carlos bişy yapmas söliim sana şişirme bi transfer daa yönetiminizden şimdi herkes yine başlıcak fb uefa yı alcak die ;D ORTEGA 2 DİORUM ;)
-
NEDEN KISKANIYOSUNUZ SİZ BÖLE YILDIZ TRANSFER YAPIN SİZDE HER YERE TOPİC AÇIN.
BEKELYİN BİRAZDAN BENDE Bİ YERE TOPİC AÇAYIM AZ OLMUŞ BUNLAR
-
ben bu haberi duyunca çok sevindim carlos bişy yapmas söliim sana şişirme bi transfer daa yönetiminizden şimdi herkes yine başlıcak fb uefa yı alcak die ;D ORTEGA 2 DİORUM ;)
fb uefayı alıcak yok champıons league fınal oynıcak turkıye kupasını alıcak ama yıne elde var 0 :D
-
BEYLER İŞTE ÇEKEMİYORSUNUZ O BİR DÜNYA YILDIZI İZLEDİK MAÇLARINI DAHA GEÇEN HAFTA TAKIMINI KURTARDI NE YAPALIM SİZDE O YOK...
yaşlı diyorsunuz size gelen teknik adam 74 yaşında :D :D :D
-
BEYLER İŞTE ÇEKEMİYORSUNUZ O BİR DÜNYA YILDIZI İZLEDİK MAÇLARINI DAHA GEÇEN HAFTA TAKIMINI KURTARDI NE YAPALIM SİZDE O YOK...
yaşlı diyorsunuz size gelen teknik adam 74 yaşında :D :D :D
teknık adamın yasına ne bakıyorsun teknık adam dusuncelerıyle oyuna hukmeden futbolcu gucuyle adam 36 yasına gelmıs 90 dk cıkaramaz :D
-
Arkadaşlar Bosverin Hayırlı olsun ne diyek ;)
-
90 dakka çıkaramazmı adam 180 dakka bile çıkarır...
feldkamp kadıköyde kalpten gider :D :D :D
bırakn işte benide konuşturuyorsunuxz şurda adam akıllı transfer duyaramıyacazmı alala hadi şafak kendi bölümüne kardeşim
-
ehueuhe kanka hayırlı olsun dedık ıyı yapmıs dedık elestırı yapıyoruz odamı yasak :D
-
aga eleştiri nererye geldi yok bişi yapamza yok bunu yapamaz zaten hiç demessinizki bu adam iyi oynar...[
ronaldinho gelse ona da dersiniz o fenerde bişey yapamaz.../b]
SAKIN OL CEMİL... ;)
-
YAVASS :d aga durumun ozetı bu adam karıyerıyle tecrubesıyle takım arakadaslarına bıseyler kazandırır elbettekı feber bahcenın sol tarafı gecılmez gıbı olur ama ınsanda bıryere kadar yorulur yanı vcudu kaldıramaz dıye dusunuyorum
-
HELAL CEMİL SONUNA KADAR ARKANDAYIM İYİ KONUŞUYON TAKTIN 5E ;)
-
eyw gürkan nasılım ama :D
-
;D ;D ;D
;D ;D
-
yazdıgın cıkmamıs halıl
-
eyw gürkan nasılım ama :D
TAM SÜPERSİN :D
-
yazdıgın cıkmamıs halıl
çok dikkatliymişisn
-
yazdıgın cıkmamıs halıl
çok dikkatliymişisn
dıkate gerek yokkı mesajı okumak ıcın bakıyorsun ve ortada bısey yok :D
-
şimdi oldumu kanka baqsana ;D
-
sen gsnin teknik direktörü ölecek ona bakarsak 73 yaşında
-
adam eZİCO dan iyidi ne dion hı 8)
-
ADAM ŞAMPİYON YAPTI AMA :D Ezico YSA NİYTE ŞAMPİYON YAPTI KİRAZ GERETS DEN İİ ÇIKTI ADAM ZUAHAHHA :) ;D :D ;) :D
-
NEDEN KISKANIYOSUNUZ SİZ BÖLE YILDIZ TRANSFER YAPIN SİZDE HER YERE TOPİC AÇIN.
BEKELYİN BİRAZDAN BENDE Bİ YERE TOPİC AÇAYIM AZ OLMUŞ BUNLAR
:D :D :D :D KOMİKSİNİZ YA WALAHİ KONUŞMAYIM DİOM AMA KONUSTURUOSUNUZ BEN 36 YAŞINDA ROMARİO GELSE KISKANMAM ADAM UNUNU ELEMİŞ ELEĞİNİ ASMIŞ BENCE FORMASINI ALMAYIN ONUN SİZİ SENEE SATAR GİDER KATAR A ÇOK KÜFÜR EDERSİNİZ ARKASINDAN AMA SİZ DİOSANIZ KATARDAN FAZLA PARA WERİRİZ ORASI AYRI Bİ REZİLLİK :D :D
-
yaa sızınkı sonradan gormelık baska bısey degıl roberto carlosu aldınız ınsallah bızde junınhoyu yada bjk buyuk ır trasfer yapsın buraları topıcle doldurmazsam :D
-
yaa sızınkı sonradan gormelık baska bısey degıl roberto carlosu aldınız ınsallah bızde junınhoyu yada bjk buyuk ır trasfer yapsın buraları topıcle doldurmazsam :D
YOK KARDEŞ SİTE OLARAK TÖBE ETTİK ÇOK TOPİC AÇMAYA :D
-
YOK KARDEŞ SİTE OLARAK TÖBE ETTİK ÇOK TOPİC AÇMAMAYA :D
;D ;D ;DÇARPILIRIZ allah KORUSUN
-
6s mi carlosun posterini alır fb mi?ama maçlarda 6s carlos un o erişilmez hızından hawa alacak
-
6s mi carlosun posterini alır fb mi?ama maçlarda 6s carlos un o erişilmez hızından hawa alacak
izleyelim görelim 8)
-
izleyelim görelim 8)
:D :D ;D :D ozamana kadar yasarsa ızlerız ;)