girebilirmiyim
girebilirmiyim
gel girelim kimseden ses yok
mertarena
1
ağa gel ;)
girebilirmiyim
mertarena
1
ağa gel ;)
aga hadi gel ağa ymk yicem
girebilirmiyim
mertarena
1
ağa gel ;)
aga hadi gel ağa ymk yicem
senden ses yok ben ymk yicem sora yaparıs
BIG SEXY:5-4:NECATİ HALİL
Yorumsuz... >:(
ya onca uğraşalım gol atalım 2 tane direk kornerden gol yiyelim ve uzatmalarda inanılmaz bi şekilde kalecimin ben hiçbişeye basmama rağmen kendi kaleme gol atması buna rağmen nasıl kazandım hayret yani
CEMALAKKO 4 - 3 FABREGAS
ya onca uğraşalım gol atalım 2 tane direk kornerden gol yiyelim ve uzatmalarda inanılmaz bi şekilde kalecimin ben hiçbişeye basmama rağmen kendi kaleme gol atması buna rağmen nasıl kazandım hayret yani
kaybedebilirdin de kardeşim , buna da şükret ;)
CEMALAKKO 4 - 3 FABREGAS
CEMALAKKO 4 - 3 FABREGASyha öle bi şiddetli çekişmeli geçioki maçlar ya cemal 4.3 yener ya ben 5.4 fln öle yüzde 90 1 farkla
Tebrikler bigte yaw beni neden kimse tebrik etmiyor tamam bidaha yenmem ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D >:( :'(
mertin maç kalmış yedek girsin şafağın yerine
neyse ben kendime tebrik ediyorum artık ii maç çıkardın gerrard ???
Şu yarı fialleride belirleyin adminler:D
mert msnde off ama buralarda olabilir ;)
mert de yoksa direk semi finaldesin hamza
iyi de henry kayıt olmamışki
evet , henry sadece eşleşmeler topicinde safak yerine girebilir miyim diye sormuş . birinci yedek benim şu anda .
yoksa biran önce yazın yoksa bende off olcam acelem war
yoksa biran önce yazın yoksa bende off olcam acelem war
yarı finali belirliyorum ben o zaman . yarı finale yükselen bir katilimcimizla da mert- hamza müsabakasinin galibini eşleştirirz oke
evet , henry sadece eşleşmeler topicinde safak yerine girebilir miyim diye sormuş . birinci yedek benim şu anda .
bu durumda maç yapsalar bile geçersiz sayılacak
hamza bence yarı final eşleşmelerinin ilk maçı belirlensin diğeri hamza-mert maçının galibini beklesin gerardında acelesi varmış hem ne dersin?
hamza mertle henry maça girmemişler mert yemek yiyormuş bu nedenle mert gelince sen mertle maça gireceksin
hamza mertle henry maça girmemişler mert yemek yiyormuş bu nedenle mert gelince sen mertle maça gireceksin
tamam big ;)
tamam big ;)
hamza sen yüksel yarı finale herkesten özr dilerim turnuvadan ayrılmak zorundayım tekrar özr :(
tamam mert önemli değil grşrz...
hadi hamza kuraları beklioruz