hamachidenmı ağ adi Burqififa şifrede 1
hamza sen bana msn den msj at team_burhan@hotmail.com
beyler benim işim var
KORSANIN YERİNE BEN GİRİDM AMA RAKİBİM YEKTA ORTALARDA YOK
Hamza 2 - 2 Burqisenn eline sağlık ama 120 dk ye geçiş yapmıcakmıydık
ellerine sağlik burqi
Hamza 2 - 2 Burqisenn eline sağlık ama 120 dk ye geçiş yapmıcakmıydık
ellerine sağlik burqi
tmm abaza utd. finalde öbürleri noldu?
niye yaw abazayla carsi aleme karşı cıksın finale ;) biz gene maçımızı yaptık degilmi onlar hiç yapmadı maçlarınıtmm abaza utd. finalde öbürleri noldu?
diğer takımlar maçlarini oynamiyorsa şampiyon abaza united olsun . daha fazla uzatmayalim bu turnuvamıızı
niye yaw abazayla carsi aleme karşı cıksın finale ;) biz gene maçımızı yaptık degilmi onlar hiç yapmadı maçlarınıtmm abaza utd. finalde öbürleri noldu?
diğer takımlar maçlarini oynamiyorsa şampiyon abaza united olsun . daha fazla uzatmayalim bu turnuvamıızı
beylert ozur dılerım ınternete baglanamadım turk telekomu aradım adsl arızayı aradım vala onla ugrastım yetıstım :D kuzenler geldım yapalım
kardesım bende rakıplerımızı arıyorum ben ve fabregas harun onlıne suanbeylert ozur dılerım ınternete baglanamadım turk telekomu aradım adsl arızayı aradım vala onla ugrastım yetıstım :D kuzenler geldım yapalım
önemli değil safak kardeşim . geçmiş olsun ;)
maçlarinizi bu gece içerisinde oynarsaniz memnun olacağim
cnnn saolsun hamzaniye yaw abazayla carsi aleme karşı cıksın finale ;) biz gene maçımızı yaptık degilmi onlar hiç yapmadı maçlarınıtmm abaza utd. finalde öbürleri noldu?
partnerin yekta şu anda offline görünüyor burqi . bu durumda 3-0 hükmen yenildiniz . biizm maçta berabere bittiği için yarı finalden eleniyorsunuz malesef . sizi finale çıkartamam
kardesım bende rakıplerımızı arıyorum ben ve fabregas harun onlıne suanbeylert ozur dılerım ınternete baglanamadım turk telekomu aradım adsl arızayı aradım vala onla ugrastım yetıstım :D kuzenler geldım yapalım
önemli değil safak kardeşim . geçmiş olsun ;)
maçlarinizi bu gece içerisinde oynarsaniz memnun olacağim