lampard alır
sen hala uslanmadın mı ben bır yendıgımı bırdaha yenmem :Dyanı mac oynamam ehuehue :Dlampard alır
şafak yarın snle yapcaz :D
sen hala uslanmadın mı ben bır yendıgımı bırdaha yenmem :Dyanı mac oynamam ehuehue :Dlampard alır
ben oyle ıddıalı möaclara gırmem senınle bugun 3 mac yaptık 3 unude ben yendım ehuehue ;D ;Dsen hala uslanmadın mı ben bır yendıgımı bırdaha yenmem :Dyanı mac oynamam ehuehue :Dlampard alır
:o :o :o :o :o :o şafak o zmn bu kdr iddalısın sitede imza deismesine oynayalm ne dersn eger kokmuyosan :o ???
ben oyle ıddıalı möaclara gırmem senınle bugun 3 mac yaptık 3 unude ben yendım ehuehue ;D ;Dsen hala uslanmadın mı ben bır yendıgımı bırdaha yenmem :Dyanı mac oynamam ehuehue :Dlampard alır
:o :o :o :o :o :o şafak o zmn bu kdr iddalısın sitede imza deismesine oynayalm ne dersn eger kokmuyosan :o ???
dedıgım gıbı ben bır yendıgımı bırdaha yenmem :Dben oyle ıddıalı möaclara gırmem senınle bugun 3 mac yaptık 3 unude ben yendım ehuehue ;D ;Dsen hala uslanmadın mı ben bır yendıgımı bırdaha yenmem :Dyanı mac oynamam ehuehue :Dlampard alır
tmm aga bgn yendn bise demioyrum ama bnden güzel oynuyosan kbl edersin ??? ???
dedıgım gıbı ben bır yendıgımı bırdaha yenmem :Dben oyle ıddıalı möaclara gırmem senınle bugun 3 mac yaptık 3 unude ben yendım ehuehue ;D ;Dsen hala uslanmadın mı ben bır yendıgımı bırdaha yenmem :Dyanı mac oynamam ehuehue :Dlampard alır
tmm aga bgn yendn bise demioyrum ama bnden güzel oynuyosan kbl edersin ??? ???
kapatın ulen konuyu ;D
lampard ile şafak konuşmasını sonlandırın yane :D
---------------------------------------------
lampard kanka gel msn ye ;D
bana oy yoqmu :D
Necati_halil 3-4 Lampard
Necati_Halil 5-5 Lampard
Necati_Halil - Lampard
1 ve ikinci maçı oynadık gerçekten çok heyecanlıydı yawf böle maç görmedim zaten 4-3 maçı ben şanssızdım çok kaçdı pozisyın
5-5 likde 4-5 yeniyosu hakem 2 uzatma verdi sonrada 15 dk yerine geçti gibi oldu gol attım maç bitti
3.maçı yapıcaz daha..!
HHALİL ALICAK GÖRÜCEKSİNİZ ;)
lezlampard yenilir halil dagitir
lan besttransgayyer ben senmiyim ;D
lan besttransgayyer ben senmiyim ;D
biraz anlamlı konuşsana best ;D