hamza bu turnuvanın düzenlenecek olan siteler arası turnuvayla hiçbir alakası yok dimi?
herkese basarılar dılerım
hamza bu turnuvanın düzenlenecek olan siteler arası turnuvayla hiçbir alakası yok dimi?
hiç bir alakasi yok cüneyt kardeşim . siteler arasi fifa 07 turnuvasini ileri bir tarihe erteledik
necati_halil
[email protected]
necati_halil
[email protected]
yedeklerden birinci sıradasin halil kardeşim . davetli listesinde adı geçen yarişmacilarimizdan herhangi bir tanesi 2 gün içeriisnde kaydini onaylamadiği takdirde seni turnuvamıza dahil edeceğim . izlemede kal ;)
hiç bir alakasi yok cüneyt kardeşim . siteler arasi fifa 07 turnuvasini ileri bir tarihe erteledik
haziranın 2. haftası demiştin şimdi ne diyorsun?
Herkeze Başarılar.!
Herkeze Başarılar.!
eyw kardeşim , sana da iyi şanslar ;)
HAMZA ABİ SANA BİKAÇ SORUM OLACAK;
1. BU TURNUVALARIN FORMATI NASIL OLACAK ?
2. TURNUVALAR SONUCU KAÇ KİŞİ SİTEMİZİ TEMSİL EDECEK
3. 5 TURNUVA DEDİN BİZE GELEN MAİLLERDE 2 TANESİ OYUNSİTENİZDE 2 TANESİ BESTFİFADA DİYO, YANİ BESTFİFA VE OYUNSİTENİZ ORTAK OLARAKMI KATILACAK ?
1-play off şeklinde oynanacak
2-5 kişi sitey temsil edecek
3-hayır ortaklık söz konusu değil bağımsız 2 turnuvadır,sadece demek istenen aynısı bestfifada da olacak oraya katılanlar girmesin
yaw ne biçim iş bu ???
KAYDIMI ONAYLAYAMIYORUM MAALESEF İSTANBULA GELEMEM
AMA KNKA İSTANBUL GELEMEM ZATİ TRABZONDAYIM SAOL KNKA
HAMZA ABİ SANA BİKAÇ SORUM OLACAK;
1. BU TURNUVALARIN FORMATI NASIL OLACAK ?
2. TURNUVALAR SONUCU KAÇ KİŞİ SİTEMİZİ TEMSİL EDECEK
3. 5 TURNUVA DEDİN BİZE GELEN MAİLLERDE 2 TANESİ OYUNSİTENİZDE 2 TANESİ BESTFİFADA DİYO, YANİ BESTFİFA VE OYUNSİTENİZ ORTAK OLARAKMI KATILACAK ?
teker teker cevaplıyım ,
1:) turnuvamızın formati http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=26796.0 bu linkte anlatilmiş
2:)turnuvalar sonucunda sitemizi toplamda 5 üye temsil edecek
3:) 5 turnuvada oyunsiteniz.com da düzenlenecek
başka sorunuz ?
1-play off şeklinde oynanacak
2-5 kişi sitey temsil edecek
3-hayır ortaklık söz konusu değil bağımsız 2 turnuvadır,sadece demek istenen aynısı bestfifada da olacak oraya katılanlar girmesin
toplamda 5 turnuva düzenleyeceğimizi saniyordum , 2 tane mi düzenleyeceğiz yoksa . bende korsandan yeni duyduğum için fazla bir bilgim yok ?
ama 5 turnuvanın da herhangi 1 inde şampıyon olacağında kesin olmadığı için bence katıl
tmm artık gelirim ben ist. e ;)
nasıl demeyin görürsünüz :D :D
olabilir
o zaman kaydını onayla kardeşim ben yazayım listeye
abi bencede gelemezler ailelleri fln izin vermezler ama birde şampıyon olcakları da belli değil ;)
o zaman kaydını onayla kardeşim ben yazayım listeye
halil kaydini onaylamiş zaten . tilki yerine ekliyorum ben listeye ;)
HAMZA ABİ BENİ ALMAMIŞSINKAYDIMI ONAYLAYAMIYORUM MAALESEF İSTANBULA GELEMEM
ama 5 turnuvanın da herhangi 1 inde şampıyon olacağında kesin olmadığı için bence katıl
tilki kaydini onaylamiyorsa yerine halili alalim . birinci yedek halildi
olabilir
bu arada yurt dişinda oturan bestgamer ve yakişkli2007'nin de istanbula gelebileceğini zannetmiyorum ama yine de bir soralim istersen . belki yazin ziyaret edebilirler burayi
BENCE ÖSS YE KADAR BESTGAMER OLMUYACAK O YÜZDEN 2 VEYA 3. TURNUVAYA GLEİR O YÜZDEN BUNDAN ÇIKARALIM BENCE ?
HAMZA ABİ BENİ ALMAMIŞSINKAYDIMI ONAYLAYAMIYORUM MAALESEF İSTANBULA GELEMEM
olabilir
bu arada yurt dişinda oturan bestgamer ve yakişkli2007'nin de istanbula gelebileceğini zannetmiyorum ama yine de bir soralim istersen . belki yazin ziyaret edebilirler burayi
hamza yakışıklı gelemezmiş yedek alalım
yiğiti
yiğiti
bU YAZ GELECEZ HAMZA ABİHAMZA ABİ BENİ ALMAMIŞSINKAYDIMI ONAYLAYAMIYORUM MAALESEF İSTANBULA GELEMEM
sen istanbula gelebilir misin mete ?
hamza bugün başlasın turnuva sadece mertin durumu belirsiz ;)
oke , korsan bu gece eşleşmeleri belirler sanirim
İST DE NERDE YAPICAZ MAÇLARI ? BEN KLAVYEMİ İSTERİM :D
aga sahiden nerede yapcaz internet cafedemi :D aga gerçek diyorum msnye gel şu turnuvayı anlat bana sponsorumuz kim süpriz hediyeler vamrış fln uluslararası turnuvaymış
Yaw heye görücez antremanlarıma başladım ilk turda elensem bile ikinci tur var zuhahaha ikinci turda elenmem burda elensem 2. turnuva var zuhahaha :D şaka yaptıgınız ı biliyom korsandan hele hiç ümit yok hamza abi den 10 yedi burdakilerdende 20 yer zuhahaaga sahiden nerede yapcaz internet cafedemi :D aga gerçek diyorum msnye gel şu turnuvayı anlat bana sponsorumuz kim süpriz hediyeler vamrış fln uluslararası turnuvaymış
METE BOŞUNA YORMA ADAMI ZTN İLK TURDA GİTCEN :D :D
aynen benim 17 ınch lcd onsuz yapamam :DİST DE NERDE YAPICAZ MAÇLARI ? BEN KLAVYEMİ İSTERİM :D
HEE BENDE GİDEMEM AMA GİDERSEM KLAVYEMİ TAKOZ 15 İNC ARKASI YUMURTA MONİTÖRÜMÜ İSTERİM ALIŞAMAM ÖYLE MODEREN 21 INC FLAT MONITORLERE ;D
BEN GÖRÜŞTÜM FİFA BAŞKANIYLA MAÇLAR VAN'DA.....VANIN ŞİVAN MAHALLESİNDE KAPASİTESİ EN FAZLA 1,5 MASA ALAN CAFEDE YAPCAZ...HEEE BU ARAD ASÖYLİM DEDİM ORADA FİFA 07 YOKMUŞ FİFA 97 VARMIŞ...dalgamı geçiyosun :D
BEN CİDDİYİM HE >:(
BEN GÖRÜŞTÜM FİFA BAŞKANIYLA MAÇLAR VAN'DA.....VANIN ŞİVAN MAHALLESİNDE KAPASİTESİ EN FAZLA 1,5 MASA ALAN CAFEDE YAPCAZ...HEEE BU ARAD ASÖYLİM DEDİM ORADA FİFA 07 YOKMUŞ FİFA 97 VARMIŞ...
BEN GÖRÜŞTÜM FİFA BAŞKANIYLA MAÇLAR VAN'DA.....VANIN ŞİVAN MAHALLESİNDE KAPASİTESİ EN FAZLA 1,5 MASA ALAN CAFEDE YAPCAZ...HEEE BU ARAD ASÖYLİM DEDİM ORADA FİFA 07 YOKMUŞ FİFA 97 VARMIŞ...
fifa97 bilen? ;D ;D
BEN GÖRÜŞTÜM FİFA BAŞKANIYLA MAÇLAR VAN'DA.....VANIN ŞİVAN MAHALLESİNDE KAPASİTESİ EN FAZLA 1,5 MASA ALAN CAFEDE YAPCAZ...HEEE BU ARAD ASÖYLİM DEDİM ORADA FİFA 07 YOKMUŞ FİFA 97 VARMIŞ...;D ;D :Deehuehue agam vanda ne ısımız var hem orda pclerde kutu kadardır :D
sitelerarası 07 turnuvası site kayıtları açılış tarihi ne zaman?kardesım galıba orayada davetlı lıstesı olusucak davetı kabul etmeyenlerın yerıne kayıt olanlar alınıcak galıba ama emın degılım
sitelerarası 07 turnuvası site kayıtları açılış tarihi ne zaman?