BAŞARILAR BEYLER MSN DEYIM HAMZA ;)
BAŞARILAR BEYLER MSN DEYIM HAMZA ;)
oke geliyrm kardeşm ;)
CEMALAKKO 4 - 2 HAMZA
CEMALAKKO 2 - 5 HAMZA
3.MACI YARIN YAPARZ HAMZA PUSU BASLICAK ;)
HAMZA ABİ GEL BENLE YAP LÜTFEN YA MAÇI8MIZ VARDI GEL MSNYE YAPALIM İŞTECEMALAKKO 4 - 2 HAMZA
CEMALAKKO 2 - 5 HAMZA
tamam cemal . benim için de daha iyi oldu bu . yarin yapariz son maçi ;)
HAMZA ABİ GEL BENLE YAP LÜTFEN YA MAÇI8MIZ VARDI GEL MSNYE YAPALIM İŞTECEMALAKKO 4 - 2 HAMZA
CEMALAKKO 2 - 5 HAMZA
tamam cemal . benim için de daha iyi oldu bu . yarin yapariz son maçi ;)
hgamza abi mert kurallara haykırı davrandı adamla başlar başlamaz kaleme doğru geldi
bu kurallar niye koyuldu uygulanmak için
hgamza abi mert kurallara haykırı davrandı adamla başlar başlamaz kaleme doğru geldi
wala öle bişy hiç duymamıştım sora kurallara baktım öle yazıomuş 2. yarıydı skor 5-0 benim lehimeydi dewam edelim maça bence hamza da online mı bilmiorum şuan ?
hamza artık gel be 2 sattir bekliyom :(
wala öle bişy hiç duymamıştım sora kurallara baktım öle yazıomuş 2. yarıydı skor 5-0 benim lehimeydi dewam edelim maça bence hamza da online mı bilmiorum şuan ?
açikçasi bende henüz öğrendim bu kurali . kaldiğiniz skor ve dakikadan devam edebilirsiniz . iyi şanslar ;)
mert961 12-1 metehan
metehan 2-5 mert961
lampard kanka senle maçlarımızı yarın yapalım ;)
mert961 12-1 metehan
metehan 2-5 mert961
devil artık imzanı değiştir yawf ;Dtamam deiştireyim ;D ;D
KORSAN : 4 DEVİL : 3
DEVİL : 2 KORSAN : 0
DEVİL : 4 KORSAN : 2
Ellerine sağlık korsan çok zevkli maçlardı
tbrkler lampard
gerçekden çok şanslıydın bu maçımızda
tbrkler lampard
gerçekden çok şanslıydın bu maçımızda
2 Maçtada İstetisklerde Bn Ondeydim ;)
LaMpArD:3-1:Necati_Halil
KORSAN : 4 DEVİL : 3tebrık ederım devıl akrdesım
lampard sen kendi sitende team kuruyosun bu sitede turnuvaya katılmaman lazım o zaman? cemal sen de??
zaten 1 kısı bırden fazla sıteyı temsıl edemezlampard sen kendi sitende team kuruyosun bu sitede turnuvaya katılmaman lazım o zaman? cemal sen de??
lampard cvp veremedi ;D
lampard sen kendi sitende team kuruyosun bu sitede turnuvaya katılmaman lazım o zaman? cemal sen de??
TMM KARDEŞİM HADİ BEYLER YAPIN ARTIKkorsan benım rakıbım cekıldıgını soyledı ben turmu atlıyorum sımdı
tebrikler beyler .
BİRİNCİ MAÇİN SKORU :
Hamza 2 - 4 cemalakko
İKİNCİ MAÇİN SKORU :
hamza 5 - 2 Cemalakko
cemal kardeşim benim ufak bir işim var. üçüncü maçi 5-6 dakika sonra oynayalim oke
yuh mete 12 tane yenir mi şu adama benzettim seni
http://www.youtube.com/watch?v=cnAaIwCkfmg
Abdullah Cok Flod Yapıyon :Sbir sakincasi mi var aga
abdullahın imzası ne güsel öle ;D
beyler hadi yapın maçları 2 gün hükmen yoktur unutmayın ;) başkası gircekok alın o zaman bırısını bıran once yapayım macımı
ARKADAŞLAR EĞER TAKIMINIZ VARSA BİZİM SİTEYE KARŞI YARIŞIN SİTE TURNUVASI AÇILMIŞTIR
SİTEYE GİRİŞ BURDAN TIKLAYIN (http://www.crazyfifa.org)
HAMZA CEVAP BEKLİYORUM KANKA
BAN FLN YERSİNDE O YÜZDEN UYARILDIN ;)
ARKADAŞLAR EĞER TAKIMINIZ VARSA BİZİM SİTEYE KARŞI YARIŞIN SİTE TURNUVASI AÇILMIŞTIRnecatı reklam yasak dıkat et aga
ARKADAŞLAR EĞER TAKIMINIZ VARSA BİZİM SİTEYE KARŞI YARIŞIN SİTE TURNUVASI AÇILMIŞTIRnecatı reklam yasak dıkat et aga
burqi ile yapın sizbeyler hadi yapın maçları 2 gün hükmen yoktur unutmayın ;) başkası gircekok alın o zaman bırısını bıran once yapayım macımı
tebrikler beyler .
BİRİNCİ MAÇİN SKORU :
Hamza 2 - 4 cemalakko
İKİNCİ MAÇİN SKORU :
hamza 5 - 2 Cemalakko
cemal kardeşim benim ufak bir işim var. üçüncü maçi 5-6 dakika sonra oynayalim oke
hamza abi bu sıralar çok formdasin . 5 tane atmişin cemale ;)
HAMZA MSN YE GEL YAPALIM SON MACI ISTERSEN ;)
ya best senle yapsak ne olcak gelcenmı istanbula ? hem senle oynamam ben sölim hükmne elenirsem elenim fark yapmaz ;)
Bencede bestgamer'ın bu turnuvaya katılması mantıksız adam taa almanya dan bi yarışma için istanbul'a gelmez...
Bencede bestgamer'ın bu turnuvaya katılması mantıksız adam taa almanya dan bi yarışma için istanbul'a gelmez...
beim yerime yedek allin ya zaten anlattan da yok >:(ya biz şimdi site seçmelerini yapıyoz her ilden oyuncular gelicek istanbulda türkiye seçmeleri yapılcak uluslararası org. yane
beim yerime yedek allin ya zaten anlattan da yok >:(
ya biz şimdi site seçmelerini yapıyoz her ilden oyuncular gelicek istanbulda türkiye seçmeleri yapılcak uluslararası org. yane
galiba
hayır best almaynadan katıldıgı ıcın oyunda tus geçişliyorya best senle yapsak ne olcak gelcenmı istanbula ? hem senle oynamam ben sölim hükmne elenirsem elenim fark yapmaz ;)
nie yapmıyosun 3-0 dan dahamı yoksa fark yiyosun :S ???
beyler benım rakıbımı belırleyın yaa kım gırıyor benım cıkan rakıbın yerıne
son gün nezaman ben de girebilirim
tmm ozaman zaten gelme imkanim yok 2 ay daha okul var allin yedek ten birini.............beim yerime yedek allin ya zaten anlattan da yok >:(Alıntıya biz şimdi site seçmelerini yapıyoz her ilden oyuncular gelicek istanbulda türkiye seçmeleri yapılcak uluslararası org. yane
galiba
furkanin söylediği gibi bizim burada düzenleyeceğimiz turnuvalarda en iyi beşe giren yarişmacilarimiz fifa team cup ' a alinacaklar ve istanbula götürülecekler . katilimcilarimizin tüm masraflari da Microsoft, Asus ve Airties tarafindan karşılanacak. demek istediğim organizasyonu hafife almayalim beyler . istanbula gelme imkaniniz yoksa lütfen bizleri bilgilendirip turnuvamızdan çekilin
hamza yeni güne girdik demekki çarşamba gecesine kadar uzattın :D
tmm ozaman zaten gelme imkanim yok 2 ay daha okul var allin yedek ten birini.............beim yerime yedek allin ya zaten anlattan da yok >:(Alıntıya biz şimdi site seçmelerini yapıyoz her ilden oyuncular gelicek istanbulda türkiye seçmeleri yapılcak uluslararası org. yane
galiba
furkanin söylediği gibi bizim burada düzenleyeceğimiz turnuvalarda en iyi beşe giren yarişmacilarimiz fifa team cup ' a alinacaklar ve istanbula götürülecekler . katilimcilarimizin tüm masraflari da Microsoft, Asus ve Airties tarafindan karşılanacak. demek istediğim organizasyonu hafife almayalim beyler . istanbula gelme imkaniniz yoksa lütfen bizleri bilgilendirip turnuvamızdan çekilin
son gün nezaman ben de girebilirim
OYNANMAYAN 4 MAÇDAN ÇIKANLAR :
NİGHTMARE
SIR_SAFAK
FABREGAS
HAMZA
agam ama tam1 hafta bekledim ben yapmıyorlar ne yapayım 1 hafta boyunca 10 kez karşılaşıyorlar ama yapmıyorlar
ben nightla maça girdim 3-2 iken tm ben gole yakınken bağlantı koptu night off oldu :-\
bu mudur yani? >:(ben nightla maça girdim 3-2 iken tm ben gole yakınken bağlantı koptu night off oldu :-\
sonra tam 2 saat bekledim gelmedin big ztn ben üst tura çıkmışım ;)
bu mudur yani? >:(ben nightla maça girdim 3-2 iken tm ben gole yakınken bağlantı koptu night off oldu :-\
bncede haksızlık.:!!! adam maçtan cıkmıs hmde big gole giderken snrada adam tur atlıyo bnce hiç adil deiL.!!1 >:(
bncede haksızlık.:!!! adam maçtan cıkmıs hmde big gole giderken snrada adam tur atlıyo bnce hiç adil deiL.!!1 >:(
içine sindiyse yorum yokbu mudur yani? >:(ben nightla maça girdim 3-2 iken tm ben gole yakınken bağlantı koptu night off oldu :-\
arkadaşlar burda bir sorun war oyundan ben çıkmadım ayrıca çıktıktan sonra 1-2 saat ben msndeyim fakat big yoktu
içine sindiyse yorum yokbu mudur yani? >:(ben nightla maça girdim 3-2 iken tm ben gole yakınken bağlantı koptu night off oldu :-\
arkadaşlar burda bir sorun war oyundan ben çıkmadım ayrıca çıktıktan sonra 1-2 saat ben msndeyim fakat big yoktu
BİGİN RAKİP'LERİ DAİMA HAKLIDIR ;):D
BİGİN RAKİP'LERİ DAİMA HAKLIDIR ;)
EN GICIK OLDUGUM SEYDIR SU DEFANSTA PASLASMAK RAKIBIM KIM OLURSA OLSUN BASARIM KUFURU FENERKRAL GENE IYI DAVRANMIŞ ;)
EN GICIK OLDUGUM SEYDIR SU DEFANSTA PASLASMAK RAKIBIM KIM OLURSA OLSUN BASARIM KUFURU FENERKRAL GENE IYI DAVRANMIŞ ;)
NİYE CEMAL ADAM GOLE GİDERKEN DÜŞÜRÜLMEK GÜSEL BİŞİYMİ
SENİN YAPTIĞIN GİBİ
NİYE CEMAL ADAM GOLE GİDERKEN DÜŞÜRÜLMEK GÜSEL BİŞİYMİ
SENİN YAPTIĞIN GİBİ