sir_safak ben maca girip geliom kanka kacma bir yere tmm;D ;D :D :Dben kımseden kacmam ;D ;D
capkın ben yarım saat sonra gelıcem ok kacma sakın ehuheue :)
fenerkral 4 - 2 fbli_07
FABREGAS : 4 BİGSCEİ : 3tebrıkler kardesım
beyler bız yakısıklıyla maca gıremıyoruz bır care bulun yakısıklıda sımdı gelır
FABREGAS : 4 BİGSCEİ : 3tebrıkler kardesım
Nurullahgs:3-0:Gerrard (HÜKMEN)
FABREGAS : 4 BİGSCEİ : 3
arkadaşlar ben gerrardla maçımı yaptım az önce
bi rakam daha yazarsan banlıyacam
Nurullahgs:6
Gerrard :4
bi rakam daha yazarsan banlıyacam
sonra oynarız da yeri burası değil
saol abdullah
burası forum oyunu bölümü değil msj ının artmasını niye istiyorsun ki . git forum oyunu bolumde yap ne yapacksan
hayır.... .git forum oyunlarına . ne bu ya msj artması için yapıorsun bak bu son uyarım bi daha olmasın.
fenerkral yarıfinal i çeker misiniz?
galiba
hayır daha sir.safak la henry maçta
hayır.... .git forum oyunlarına . ne bu ya msj artması için yapıorsun bak bu son uyarım bi daha olmasın.
fenerkral yarıfinal i çeker misiniz?
abdullah senin canın ban istiyo ilk gördüğümde hamza ya da yılmaz abiye söylicem ;)
banladım ben zaten apoyu
sir_safak yok galba nabcaz adminler yardimci olun ltfyakısıklı ayıp edıosun ama bukadar tur atlamak ıstıosan al buyur tur senın ;)
sir_safak yok galba nabcaz adminler yardimci olun ltfyakısıklı ayıp edıosun ama bukadar tur atlamak ıstıosan al buyur tur senın ;)
banla banla acıma ver en az 3 gün aklı başına gelsin ;)
abıcım msnde cevrım dısıyım ben sureklı gırıdgım zaman bısey yazıyorlar msn kıtlenıyoır 60 kısı bırden bısey yazarsa kafayı yıyor msn ondan cevrım dısıyım sureklısir_safak yok galba nabcaz adminler yardimci olun ltfyakısıklı ayıp edıosun ama bukadar tur atlamak ıstıosan al buyur tur senın ;)
yok kardesim tur icin degil msn de göremedim yani özür kardes