sir_safak gel yapalim hadi simdiabı sende hamachı yok mu
sir_safak gel yapalim hadi simdiabı sende hamachı yok mu
eyw. kardesım sanada ama keske macımızı yapsaydıksir_safak gel yapalim hadi simdiabı sende hamachı yok mu
var ama neyse bos ver kardesim sen yari finaldesin ben cikiom artik hadi sana basarilar kardesim herkeze basarilar
my game is fair play
rakibi olmayan var mı beylerbu turdan sonra yedek kayıt alınmıyor abdullah
rakibi olmayan var mı beylerbu turdan sonra yedek kayıt alınmıyor abdullah
suanda rakıbı olmayan yok aga sen ızlemede kal yınederakibi olmayan var mı beylerbu turdan sonra yedek kayıt alınmıyor abdullah
yarı finalde aliniyor diye biliyorum . sadece finalde alinmiyor . hamza abi öyle dedi bana
suanda rakıbı olmayan yok aga sen ızlemede kal yınederakibi olmayan var mı beylerbu turdan sonra yedek kayıt alınmıyor abdullah
yarı finalde aliniyor diye biliyorum . sadece finalde alinmiyor . hamza abi öyle dedi bana
Nurullahgs:6
Fenerkral :2
SAOL ABDULLAH BUGÜN 5.YE DİYOSUN BUGÜN MAÇ KAYBETMEDİM
SAOL ABDULLAH BUGÜN 5.YE DİYOSUN BUGÜN MAÇ KAYBETMEDİM:D :D :D kardeş 5-2 yendim ya seni ;)
senle interle yaptım deneme amaçlı aslında barçayla kaybetmedim bi taktik yaptım yeni onla hiç kaybetmedim ne dün ne bugün..inş. nazar değmez... ;)fınalde benımle karsılasırsan nazar degıcek :D
Nurullahgs:6tebrıkler nurullah fenerkral yenılınce turnuvayı bıraktı galıba >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Nurullahgs:6