Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: Abdullah - 09 Haziran 2007, 22:46:33
-
GERRARD - MASUMTILKI DUELLOSUNUN GALİBİ GERRARD YETER YAW HEP BEN YENIN ARTIK BENI ;D ;D
heheheh :D fazla havaya girme derim agam :D
-
GERRARD - MASUMTILKI DUELLOSUNUN GALİBİ GERRARD YETER YAW HEP BEN YENIN ARTIK BENI ;D ;D
Vay GErard Gel gene imzanı deistiriym ;D ???
-
eheueueu :D
dememişmiydim gerrard :D
-
lampard benim imzayi koy yenersen :D :D karizma 0 a iner valla :D
-
MASUM TILKININ BI IMZASINA BAKIN SONRA KONUSUN
-
MASUM TILKININ BI IMZASINA BAKIN SONRA KONUSUN
lampardin seni yendiği zamanki imzani da hatirlatayim canım :D :D
-
ya abdullah çok gereksiz mesajlar atıyosun forumda senin mesajlarını okumaktan bıktım mesaj sayını yukseltip napcan bak ben sana tavsiye veriim www.sorunsuzhosting.com a git orda mesaj at mesaj atan ilk 5 kişiye 2 gb hosting ve domain veriyor böyle ilk 25 e kadar hediyeler war bence fazla bu forumu kirletme mesajlarınla...
-
ya abdullah çok gereksiz mesajlar atıyosun forumda senin mesajlarını okumaktan bıktım mesaj sayını yukseltip napcan bak ben sana tavsiye veriim www.sorunsuzhosting.com a git orda mesaj at mesaj atan ilk 5 kişiye 2 gb hosting ve domain veriyor böyle ilk 25 e kadar hediyeler war bence fazla bu forumu kirletme mesajlarınla...
sana söylemiş olduklarimdan sonra bana cevap verecek kelime bulamayinca böyle kıvır işte demi . sen busun gerrard
-
Sen Brabie e Sulan :D
-
>:( >:( yahu beyler burası zafer kazanalar bölümü sadece zzafer kazananlar kazandıkları zaferi yazarlar böle herkese kafasına göre msj atarsa nasıl düzen olur bu konuda >:(