Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda

OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => GERİ DÖNÜŞÜM KUTUSU => Konuyu başlatan: Abdullah - 09 Haziran 2007, 22:46:33

Başlık: ZAFER KAZANANLAR
Gönderen: Abdullah - 09 Haziran 2007, 22:46:33
GERRARD - MASUMTILKI DUELLOSUNUN GALİBİ GERRARD YETER YAW HEP BEN YENIN ARTIK BENI ;D ;D

heheheh :D fazla havaya girme derim agam :D
Gönderen: lampardgs - 09 Haziran 2007, 22:46:41
GERRARD - MASUMTILKI DUELLOSUNUN GALİBİ GERRARD YETER YAW HEP BEN YENIN ARTIK BENI ;D ;D

Vay GErard Gel gene imzanı deistiriym ;D  ???
Gönderen: Abdullah - 09 Haziran 2007, 22:47:09

eheueueu :D

dememişmiydim gerrard :D
Gönderen: Abdullah - 09 Haziran 2007, 22:47:47

lampard benim imzayi koy yenersen :D :D karizma 0 a iner valla :D
Gönderen: GERRARD - 09 Haziran 2007, 22:50:28
MASUM TILKININ BI IMZASINA BAKIN SONRA KONUSUN
Gönderen: Abdullah - 09 Haziran 2007, 22:52:47
MASUM TILKININ BI IMZASINA BAKIN SONRA KONUSUN

lampardin seni yendiği zamanki imzani da hatirlatayim canım :D :D
Gönderen: GERRARD - 09 Haziran 2007, 22:55:58
ya abdullah çok gereksiz mesajlar atıyosun forumda senin mesajlarını okumaktan bıktım mesaj sayını yukseltip napcan bak ben sana tavsiye veriim www.sorunsuzhosting.com a git orda mesaj at mesaj atan ilk 5 kişiye 2 gb hosting ve domain veriyor böyle ilk 25 e kadar hediyeler  war bence fazla bu forumu kirletme mesajlarınla...
Gönderen: Abdullah - 09 Haziran 2007, 23:10:37
ya abdullah çok gereksiz mesajlar atıyosun forumda senin mesajlarını okumaktan bıktım mesaj sayını yukseltip napcan bak ben sana tavsiye veriim www.sorunsuzhosting.com a git orda mesaj at mesaj atan ilk 5 kişiye 2 gb hosting ve domain veriyor böyle ilk 25 e kadar hediyeler  war bence fazla bu forumu kirletme mesajlarınla...

sana söylemiş olduklarimdan sonra bana cevap verecek kelime bulamayinca böyle kıvır işte demi . sen busun gerrard
Gönderen: GERRARD - 09 Haziran 2007, 23:23:22
Sen Brabie e Sulan :D
Gönderen: HaruN - 10 Haziran 2007, 09:44:38
 >:( >:( yahu beyler burası zafer kazanalar bölümü sadece zzafer kazananlar kazandıkları zaferi yazarlar böle herkese kafasına göre msj atarsa nasıl düzen olur bu konuda  >:(