GERRARD KARDEŞİM BENİM KISA Bİ İŞİM VAR HEMEN GELİYORUM
BU ARADA GERRARD SENLE FFC 237 FİNAL MAÇIMIZDA VAR ;)
bobo knk ağ adı ver yapalım maçı oke
kesinlikle bala ve haketmedigin bi maç aldın tebrik ederim !!!!!!!!!ßoßo_13 7-2 Ballack13
kesinlikle bala ve haketmedigin bi maç aldın tebrik ederim !!!!!!!!!ßoßo_13 7-2 Ballack13
nurullahgs:5tebrıkler nururllah
bedirhan :4
ya böle salakları almayın turnuvaya adam kötüdür diye biraz boşladım maçı bala aldın diyo
bi de arkasından küfredip gidiyo
haa bide bedirhanla bobo_13 ün ipleri aynı galiba
nurullahgs:5
bedirhan :4
konuşma lan sen bala almadınmı yani gollerin süper gollerdiya anlıyorum seni 20 tane pozisyon kaçırdın diyosun en az 13 üne ceza sahasına girer girmez adamı düşürüon ondan sonra ppozisyon kaçırdın diyon adam gibi oynasana mal gibi oynadıgın için normaldir bu tavırlar. tam atak yapcam baglantı kopar baglantı donar bende olan top bi bakıyom ona gitmiş baglantı donmasından ne bu ya bala degilmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kesinlikle bala ve haketmedigin bi maç aldın tebrik ederim !!!!!!!!!ßoßo_13 7-2 Ballack13
ya ne hakketmediğim ya öyle diyonuz zorlanıyonuz ha 7 tane attım sana ya mal gibi 20 tane pozisyon kaçırdın ve mal gibi rakip oyuncu önünde sen elinle oyuncuma veriyon kapa çenenide kes sesini konuşma !!!!
belli oluyo aynı cinsler >:(haa bide bedirhanla bobo_13 ün ipleri aynı galiba
evet aynı ben onların evindeyim onların leptopu var oynuyoruz
konuşma lan sen bala almadınmı yani gollerin süper gollerdiya anlıyorum seni 20 tane pozisyon kaçırdın diyosun en az 13 üne ceza sahasına girer girmez adamı düşürüon ondan sonra ppozisyon kaçırdın diyon adam gibi oynasana mal gibi oynadıgın için normaldir bu tavırlar. tam atak yapcam baglantı kopar baglantı donar bende olan top bi bakıyom ona gitmiş baglantı donmasından ne bu ya bala degilmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kesinlikle bala ve haketmedigin bi maç aldın tebrik ederim !!!!!!!!!ßoßo_13 7-2 Ballack13
ya ne hakketmediğim ya öyle diyonuz zorlanıyonuz ha 7 tane attım sana ya mal gibi 20 tane pozisyon kaçırdın ve mal gibi rakip oyuncu önünde sen elinle oyuncuma veriyon kapa çenenide kes sesini konuşma !!!!
ben son sözümü söledim bala ve haketmedigin bi galibiyet aldın tebrik ederim >:( !!!!!!!!!!!!!!!
sitenin gidişatı iyi değil kendinize gelin beyler bir maç için yapmayın ;)
MASUMTİLKİ 4-3 GERRARD
yahu kes sesini lan yenildin diye 7 tane koydum sana utanmıyon halen sus yenildiysen tebrik edecen ve kesecen nurulllah senin gibi uzatmadıı yine sen kendi hamachinden yazı geliyor sana ve bağlantı gidiyor o benim sorumn diil İTAAT ET !!!