Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: Abdullah - 11 Haziran 2007, 14:12:20
-
Beyler gorevi riske girenler diye bolum açılsın mı?Bu bolumde gorevini yerine getirmeyen modlar,yoneticiler,usty yazılsın eger bir hafta içinde gorevini yerine getirmezse yetkisi alınsın .
-
kimi rütbesinden etmek istiyosun?
-
SENİ :D :D :D :D :D :D :D LA KİMİ OLACAK GOREVİNİ YAPMAYAN LARI
-
Beyler gorevi riske girenler diye bolum açılsın mı?Bu bolumde gorevini yerine getirmeyen modlar,yoneticiler,usty yazılsın eger bir hafta içinde gorevini yerine getirmezse yetkisi alınsın .
çok iyi düşünmüşsün abdullah . bende uzun zamandir böyle bir konu açmayi düşünüyordum . bu gün içerisinde görevini yerine getirmeyen yetkililerin listesini duyurular bölümünde çıkartacağim
-
BENCE GEREKSIZ
-
çok iyi düşünmüşsün abdullah . bende uzun zamandir böyle bir konu açmayi düşünüyordum . bu gün içerisinde görevini yerine getirmeyen yetkililerin listesini duyurular bölümünde çıkartacağim
saol hamza
-
BENCE GEREKSIZ
SEN GOREVINI YERINE GETIR MEDIĞIN IÇIN MI GEREKSIZ DIORSUN ? :d
-
bencede açılsın bazıları yapmıyor..kimse kırılmasın üzülmesin ama
örn;t-jey,host falan hiç görevini yapmıyor...
-
Evt kardes sonra sitede mod fazlalıgı oluyor
-
BENCEDE BÖYLE BİŞEY GÜZEL OLUR ÇÜNKÜ SİTEDE 500 MSJI GEÇİPTE MOD OLAN O KADAR ÇOKKİ
BİDE GÖREVİNİ YAPMIYOR ONLAR ATILSIN YANİ
SONRADA MOD ÇOK DİYE İYİ MOD OLACAKLAR ALINMIYOR..!
düşüncem bu kadar ;D
-
BENCEDE BÖYLE BİŞEY GÜZEL OLUR ÇÜNKÜ SİTEDE 500 MSJI GEÇİPTE MOD OLAN O KADAR ÇOKKİ
düşüncem bu kadar ;D
:)
-
arkdaşlar T-Jey in sorunları var o yüzden online olamıyor bi arkadaşı bileklerini kesmiş evdeki bütün hapları içmiş,depresyona girmiş :(
-
düşüncem bu kadar ;D
Kesinlikle katiliyorum kardeşim . liste birazdan hazir olacak
-
BEN SAYAYIM AYAK ÜSTÜ
1-MERT961
2-DEVİL
3-BARUT
4-HOST
5-CS_DELİSİ
VS.VS.VS.
-
guel bır uygulama
-
BEN SAYAYIM AYAK ÜSTÜ
1-MERT961
2-DEVİL
3-BARUT
4-HOST
5-CS_DELİSİ
VS.VS.VS.
BEN GÖREVİMİ YAPMIYOR MUYUM NİGHTMARE YANİ SENDEN ÇOK YAPTIĞIM KESİN 10GÜN GİRMEDİK HEMEN KARA LİSTEDE ADIMIZ ÇIKMIŞ >:(
-
devil son günlerde oks ye hazirlandiği için kendisini listeye eklemiyeceğim . bundan sonra eskisi gibi aktif olacak inşallah
-
devil son günlerde oks ye hazirlandiği için kendisini listeye eklemiyeceğim . bundan sonra eskisi gibi aktif olacak inşallah
tabiki öyle olacam Hamza eskilerden biliyosun zaten beni ;)
-
tabiki öyle olacam Hamza eskilerden biliyosun zaten beni ;)
biliyorum tabi kardeşim . o yüzden listeye eklemiyeceğim adını zaten ;)
-
ben de yırttım o zaman
-
ben de yırttım o zaman
:D :D ;D ;D
-
ben de yırttım o zaman
evet seninde son günlerde sınavlara hazirlanmandan ötürü adın listeye eklenmiyecek . ikinizden de bundan sonra gerek yazacağiniz mesajlarla gerek sitemizin çeşitli bölümlerinde bulunacağiniz paylaşimlarla gerekse de düzenleyeceğiniz turnuvalarla sitemizde eskisi gibi aktif olmanizi bekliyorum
-
beyler bunu yanlış anlamayın buraya yazılanların gorevı alınacak dıye bısey yok sadece gorevı rıske gırenler eger kendılerını duzeltırlerse eskı gorevlerıne devam edebılırler
-
ben de yırttım o zaman
evet seninde son günlerde sınavlara hazirlanmandan ötürü adın listeye eklenmiyecek . ikinizden de bundan sonra gerek yazacağiniz mesajlarla gerek sitemizin çeşitli bölümlerinde bulunacağiniz paylaşimlarla gerekse de düzenleyeceğiniz turnuvalarla sitemizde eskisi gibi aktif olmanizi bekliyorum
ben 2 haftaya süper olcam inş.
-
merak etme Hamza eskisinden daha aktif olurum sitede bulunduğum zamanlarda ;)
-
beyler bunu yanlış anlamayın buraya yazılanların gorevı alınacak dıye bısey yok sadece gorevı rıske gırenler eger kendılerını duzeltırlerse eskı gorevlerıne devam edebılırler
elbette . safak doğru söylüyor . bu listeyi sadece uyari amaçli yayinlayacağim . ve listede bulunanlara kendilerini düzeltip sitemizde eskisi gibi aktif olmalari için belirli bir süre vereceğim . bu süre zarfinda listedeki yetkililer kendilerinden beklenilenleri yaparlarsa görevlerine devam edecekler
-
elbette . safak doğru söylüyor . bu listeyi sadece uyari amaçli yayinlayacağim . ve listede bulunanlara kendilerini düzeltip sitemizde eskisi gibi aktif olmalari için belirli bir süre vereceğim . bu süre zarfinda onlardan beklenileni yaparlarsa görevlerine devam edecekler
ne zaman yazıcan bi de msn e gel nb...
-
ben de yırttım o zaman
ben 2 haftaya süper olcam inş.
inşallah kardeşm
-
merak etme Hamza eskisinden daha aktif olurum sitede bulunduğum zamanlarda ;)
eywallah devil . paylaşim ve mesajlarini bekliyoruz ;)
-
BEN SAYAYIM AYAK ÜSTÜ
1-MERT961
2-DEVİL
3-BARUT
4-HOST
5-CS_DELİSİ
VS.VS.VS.
BEN GÖREVİMİ YAPMIYOR MUYUM NİGHTMARE YANİ SENDEN ÇOK YAPTIĞIM KESİN 10GÜN GİRMEDİK HEMEN KARA LİSTEDE ADIMIZ ÇIKMIŞ >:(
TMM TMM BAGIRMA ;) KORKTU ZAAR :D :D :D
-
BEN SAYAYIM AYAK ÜSTÜ
1-MERT961
2-DEVİL
3-BARUT
4-HOST
5-CS_DELİSİ
VS.VS.VS.
:D :D :D :D
-
BEN SAYAYIM AYAK ÜSTÜ
1-MERT961
2-DEVİL
3-BARUT
4-HOST
5-CS_DELİSİ
VS.VS.VS.
;D ;D :D :D :D :D ;D ;D ;D ;D
-
BEN SAYAYIM AYAK ÜSTÜ
1-MERT961
2-DEVİL
3-BARUT
4-HOST
5-CS_DELİSİ
VS.VS.VS.
ONURATES VE BURQİ DE GOREVLERINI HIC YAPMIYORLAR HEMDE ONURATESIN MESAJLARI 100 TANE PAYLASIMLARIDA 55 FELAN :D
-
BEN SAYAYIM AYAK ÜSTÜ
1-MERT961
2-DEVİL
3-BARUT
4-HOST
5-CS_DELİSİ
VS.VS.VS.
ONURATES VE BURQİ DE GOREVLERINI HIC YAPMIYORLAR HEMDE ONURATESIN MESAJLARI 100 TANE PAYLASIMLARIDA 55 FELAN :D
onurates sadece full programlar bölümünde yetkili sanirm
-
BENCE GEREKSIZ
SEN GOREVINI YERINE GETIR MEDIĞIN IÇIN MI GEREKSIZ DIORSUN ? :d
YEĞEN GUNLUK MESAJ ORTALAMAMA VE AÇTIGIM KONULARA BAK OKE senden FAZLA HAK ETTIGIM ORTADA :-*
-
BENCE APİAH 04 GOREVINI HIC YAPMIYO SITEYE FLNDA UGRAMIYO ONUNDA LISTEYE GIRMESI GEREK
-
BENCE APİAH 04 GOREVINI HIC YAPMIYO SITEYE FLNDA UGRAMIYO ONUNDA LISTEYE GIRMESI GEREK
haklisin . appiah'i listeye ekleyeceğim mutlaka
-
bu konu duyurular bolumune açılsın