MAÇA GİRİP GELİYORUM DEVİL KARDEŞ BEKLERSEN İİ OLUR :DBEKLERİM TABİ KARDEŞİM AMA BİDAHA FFC YE KAYIT OLDUĞUNDA YAPACAĞIN MAÇI SONRAYA ERTELE ADI ÜSTÜNDE FAST FUTBOL CUP ;)
DEVİL : 5 FENERKRAL : 2tbr devil güsel ve zorlu bir maç kazanmışın ;)
9 kişi kalmama rağmen maçı kazandım arkadaşı tebrik ediyorum..
eyw kardeşim ;)DEVİL : 5 FENERKRAL : 2tbr devil güsel ve zorlu bir maç kazanmışın ;)
9 kişi kalmama rağmen maçı kazandım arkadaşı tebrik ediyorum..
izmirli2:8tbr izmirli
kurtoko:4
arda 3-4 henry 120 dakk sonra :Dtbr henry ;)
saol biras geç gördüm ama olsunizmirli2:8tbr izmirli
sitede online olabilir bu maçını yapmadığı anlamına gelmez... Bende maçlarda sitenin penceresini açık bırakıyorum ;) ;)doru dionda ama kasıo ya ondan dedim
bende hiç kasmadı şuana kadar ama bundan sonraki maçlarda pencereyi kapatırım...sitede online olabilir bu maçını yapmadığı anlamına gelmez... Bende maçlarda sitenin penceresini açık bırakıyorum ;) ;)doru dionda ama kasıo ya ondan dedim
arda 3-4 henry 120 dakk sonra :Dzuhahaha ilk defa duyuyorum böyle bişey ;D ;D
not: takimimi serbest secemedim kisitlama koydu arda kardesimiz barca ve man utd alirsam oyundan atiomus dedi onuda söyliyim :D
hadiyin ya bir üst tura gecelimbigsexy-nurullah karşılaşmasının sonucunu bekliyoruz kardeşim ondan sonra çekecem kuraları ;)
arda 3-4 henry 120 dakk sonra :Dhaha valla 2007 çıktı çıkalı oynuyom böle bişi ilk defa duydum :D :D :D
not: takimimi serbest secemedim kisitlama koydu arda kardesimiz barca ve man utd alirsam oyundan atiomus dedi onuda söyliyim :D
arda 3-4 henry 120 dakk sonra :Dhaha valla 2007 çıktı çıkalı oynuyom böle bişi ilk defa duydum :D :D :D
BIG SEXY:6-2:NURULLAH
BIG SEXY:6-2:NURULLAHtbr big çekiyom kuraları izlemede kalın ;)
BIG SEXY:6-2:NURULLAHtbr
BIG SEXY:6-2:NURULLAH
izmirli2:8