Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => MODERATÖRLÜK BAŞVURU YERİ => Konuyu başlatan: sir_safak - 11 Haziran 2007, 22:03:14
-
isim:safak
nıck:sir_safak
daha once bır cok sıtede supermoderatorluk ve coadmınlık yaptım halada devam edıyorum bırcokta teklıf var :) turnuva yonetıcısı olmak ıstıyorum saygılarımla arz ederım :D
-
inş. olursun kanka ;)
-
inş. olursun kanka ;)
eyw. saol ılk once deneme evresınden gececegım sanırım
-
BENCE OLURSUN BİR ÇOK YETKİLİDENDE DAHA İYİ OLUR AKTİFSİN ÇÜNKÜ 3 FFC NİN 2 SİNDE WARSIN KARDŞEİM ;) İNŞ OLURSUN
-
isim:safak
nıck:sir_safak
daha once bır cok sıtede supermoderatorluk ve coadmınlık yaptım halada devam edıyorum bırcokta teklıf var :) turnuva yonetıcısı olmak ıstıyorum saygılarımla arz ederım :D
turnuva yetkilisi olma başvurunu değerlendirmeye aliyorum safak kardeşim .
1 hafta boyunca deneme moderatör olarak görev yapacaksin . bu süre zarfinda gerek yazdiğin mesajlar gerekse açmiş olduğun topicler , yönettiğin turnuvalar ve sitemizin çeşitli bölümlerinde bulunmuş olduğun paylaşimlari göz önünde bulundurarak haftaya pazartesi günü turnuva yetkilisi olup olmayacağini söyleyeceğim . paylaşim ve mesajlarini bekliyorum . kolay gelsin
-
BENCE OLURSUN BİR ÇOK YETKİLİDENDE DAHA İYİ OLUR AKTİFSİN ÇÜNKÜ 3 FFC NİN 2 SİNDE WARSIN KARDŞEİM ;) İNŞ OLURSUN
eyw. nıght kardesım ;)
-
Deneme moderatörlük rütbeni verdim safak . haftaya sali günü sitedeki aktifliğine göre turnuva yetkilisi olup olmayacağina karar vereceğim
-
SAFAK İNŞALLAH OLURSUN KARDEŞİM ÇÜNKÜ SİTEDE HEMEN HEMEN BÜTÜN GÜN ONLİNESIN
-
inş..olursun kardeşm her zaman ki gibi aktif olursan rütbeni alırsın inş..
-
inş..olursun kardeşm her zaman ki gibi aktif olursan rütbeni alırsın inş..
aman cemil gibi aktif olmada alamassın o rütbeyi :D :D şaka bi yana inş. çalışmanın sonucunda alırsın o rütbeyi ;)
-
hayırlısı olsun bakalım
-
hayırlısı olsun bakalım
saol mert
-
hayırlı olsun şafak
-
hayırlı olsun şafak
saol harun msn gelsene acıl
-
Olursun kardeş inş