Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: MaviAtes78 - 12 Haziran 2007, 14:52:19
-
bakalım kim nerde yapmış
ben 78 net yaptım.
-
A.q benim matematikte bildigim soruları yanlış çözmüşüm yaws sinirliyim biraz ondan bide son 10dk kala fen bilgisine başladım :( 50-60 arası yaparım her halde net :D :)
-
ne ya bu .. çıkıyo yazdıgım seyde :D
-
BEN OKS YE 2 YIL ÖNCE GİRMİŞTİM 90.33 NET YAPTIM ŞİMDİ FEN LİSESİNDEYİM(LİSE-2)
AMA İSTEDİĞİM GİBİ YAPAMAMIŞTIM YİNEDE ÖNCEDEN FULLÜYODUM NERDEYSE SINAVLARI ;)
-
ben seneye gircem su an 8. sınıfa geçtim sınavlardaki netlerim 60-70 arası daha da yükseltcem... :)
-
walla ben gelecek sene sbs ye giricem benim sınavlarda 2 türkiye birinciliğim(MEB) bi tudem türkiye 14.lüğüm var :)
-
72 net 416 puan yaptım...
-
BENCE ATTIRMALISIN DEVİL HANGİ LİSE İSTİYOSUN BENDE HEP BURSADA İL BİRİNCİSİ OLUYODUM.
SEN FEN L. Mİ ANADOLU L. Mİ İSTİYOSUN
-
BENCE ATTIRMALISIN DEVİL HANGİ LİSE İSTİYOSUN BENDE HEP BURSADA İL BİRİNCİSİ OLUYODUM.
SEN FEN L. Mİ ANADOLU L. Mİ İSTİYOSUN
FEN LİSESİNİ BU PUANLA KAZANMAM ZOR AMA GÜZEL BİR ANADOLU LİSESİ'NE GİRMEK İSTİYORUM TABİ Kİ
-
BEN 2 YIL ÖNCE GİRMİŞTİM NETİ HATIRLAMIOM AMA MAT 5-10 NET Tİ ;D NORMALDE 20 FİLAN YAPIODUM HEYECANDAN 5-10 YAPTIM HAYATIM KAYDI SİZ SİZ OLUN HEYECANLANMAYIN :D
-
ben seneye gireceğim ama sınavlarda 420 puan fln yapıorum net olarakta 70-80 fln değişiyor
-
Ben 3 yıl önce girmiştim . 88 net yapmıştım hayvan gibi çalışıodum tabe o yıllar şimdi Lise Sondayım Fifa ya Lise 2 de başladım :D:D
-
ben inş. 85 yapcam ;D
-
84,67 yaptım 460 puan diyo bi puanmatik :D
-
ben hesaplamadım sonucunu 1 ay sonra görmek istiom ;D
-
:D :D hesaplayıp moralim bozulmasın diyo :D
-
:D :D hesaplayıp moralim bozulmasın diyo :D