GERRARD-BESTGAMER
ben msj göndermiştim abi ben varım
ASLANLAR
Henry Capkin_O_stylezzzZ@hotmail.com
geldeyenkolaysa yaprak_doekuemue@hotmail.de
grubun adı ne olsun
hamza kardeş ikimiz partner olalım cemal sattı.
hamza kardeş ikimiz partner olalım cemal sattı.o hep öyle yapıyo :D
hamza kardeş ikimiz partner olalım cemal sattı.
ayib ya cemal daha iyi partnerin olsun diye takim degistin..... ;DUFO GOREN ABAZA TEAM
LaMpArD
lampard_1992_gs@hotmail.com
Cemalakko
cemal-cool@hotmail.com
ARDA
wasserman_kova@hotmail.com
abi benle partnersinhamza da seni sattı galiba :D :D
hamza abi benle partnersin
abi benle partnersin
abi benle partnersin
ardayla da sen ol
ben hamza abi ile oldum bile sen ol yada ballack13 ile olabi benle partnersin
ardayla da sen ol
partner aranıyo :D
ben hamza abi ile oldum bile sen ol yada ballack13 ile olabi benle partnersin
ardayla da sen ol
fenerkral için uygunsa olalım fenerkrallapartner aranıyo :D
arda ve fenerkral boşta şu anda ballack . seç bir tanesini ;)
ASLANLAR
geldeyenkolaysa nickli yarişmacimiz sitemize üye mi Capkinho ?
yeni partnerin kim ?ASLANLAR
geldeyenkolaysa nickli yarişmacimiz sitemize üye mi Capkinho ?
ben partneri degistiridm öbür arkadasin isi cikti
fenerkral için uygunsa olalım fenerkrallapartner aranıyo :D
arda ve fenerkral boşta şu anda ballack . seç bir tanesini ;)
CRAZY BOY'S
fenerkral ---> fenerkral@msn.com
ballack ---- > oyunsiteniz@hotmail.com
Metehan bizim takımımızın adı ne olacakti ?sarı kanaryalar yada kanaryalar yada gfb 3 ünden biri
FENERKRAL IMZAN SUPER OLMUS :D :D
Metehan bizim takımımızın adı ne olacakti ?sarı kanaryalar yada kanaryalar yada gfb 3 ünden biri
ffc için +20 değil mihyr +30
hamza abi ffc şampiyonlugu için +30 rep birde host banını kaldırırmısın
ffc için +20 değil mi
abi msnm Mete_Dinho@w.cn
kaç partner kaldı .?
birde host banını kaldır ok
sizle birlik te 7 partner oldu abikaç partner kaldı .?
bizle beraber 6 partner oldu sanirim
sizle birlik te 7 partner oldu abikaç partner kaldı .?
bizle beraber 6 partner oldu sanirim
ok 7 ymiş 1 partner daha bekleyelim öyle yapalim
abi repler daha gelmemşl-1 hala :D
abi repler daha gelmemşl
hamza o zmn dün toplamda 40 rep at dedim ya sana 20 az atmış oluyosun ben ffc leri +20 den saydım :o
bak cemal çok havalanıyon gel benle yap alim havanı
utanma olsa hiç koymazdım bu bir ikincisi satıcıların imzasını tasımam.
bak cemal çok havalanıyon gel benle yap alim havanı;D ;D :D :D
KOYMA ZATEN KOCUM BEN CIZDIM SENI BANA YETER..! ;)
lampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesene
KOYMA ZATEN KOCUM BEN CIZDIM SENI BANA YETER..! ;)
kocum mocum lu konusma kim kimi cizdi belli ;)
lampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesene
lampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
lampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
koyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
koyduğu o kadar belli oluyo ki :Dkoyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
arkadaslar sizde şahitsiniz lampard la maça gircez yenen galip ok bizi bekleyin kuraları çekmeyin
sana bu sitdede kim koymadi ki sen ban onu söyle bana 1 kisi koydu oda lampard ok !!!koyduğu o kadar belli oluyo ki :Dkoyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
sana bu sitdede kim koymadi ki sen ban onu söyle bana 1 kisi koydu oda lampard ok !!!koyduğu o kadar belli oluyo ki :Dkoyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
sen nerden ciktin lan :D :Dsana bu sitdede kim koymadi ki sen ban onu söyle bana 1 kisi koydu oda lampard ok !!!koyduğu o kadar belli oluyo ki :Dkoyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
olm bestgamer nedion lan sen sana 8-3 kyodugumu unutma
koyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
sen nerden ciktin lan :D :Dsana bu sitdede kim koymadi ki sen ban onu söyle bana 1 kisi koydu oda lampard ok !!!koyduğu o kadar belli oluyo ki :Dkoyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
haa havaci henry sen son 2 macda kim kime cakti onu dusun sonra konus..sen nerden ciktin lan :D :Dsana bu sitdede kim koymadi ki sen ban onu söyle bana 1 kisi koydu oda lampard ok !!!koyduğu o kadar belli oluyo ki :Dkoyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
HENRY abini tanimadin mi lan
haa havaci henry sen son 2 macda kim kime cakti onu dusun sonra konus..sen nerden ciktin lan :D :Dsana bu sitdede kim koymadi ki sen ban onu söyle bana 1 kisi koydu oda lampard ok !!!koyduğu o kadar belli oluyo ki :Dkoyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
grs rüz elbet 8-3 UNUTMA UNUTURMA zuhahahah
soyle sene gercegi o senin bana karsi ilk galibizettindi ve son... 20 macda 19 ben 1 sen tmm demek sen daha iyisin :D :D
cumle alleme selamimi soyle...gercekeri skorlar soyler ama sen anlamassin salla gitsin...haa havaci henry sen son 2 macda kim kime cakti onu dusun sonra konus..sen nerden ciktin lan :D :Dsana bu sitdede kim koymadi ki sen ban onu söyle bana 1 kisi koydu oda lampard ok !!!koyduğu o kadar belli oluyo ki :Dkoyarsa koyar sanane,,,best 5-0 sana koymuş anlaşılan :Dlampard gecen gün maç yaparken dedem mi kaç tı söylesenehahaha korkak lampard :D ;D ;D :D :D
soyle sene gercegi o senin bana karsi ilk galibizettindi ve son... 20 macda 19 ben 1 sen tmm demek sen daha iyisin :D :D
gercekleri cümle alem bilio daha vazla muhattap ollamicam