-
(http://img69.imageshack.us/img69/9393/sadsadfrc3.jpg)
OYUNSİTENİZ PARTNER FFC CUP 8 EŞLEŞMELERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. HER TAKIMDAN 4 OYUNCU DIER TAKIMIN 2 OYUNCUSU İLE 1 MAÇ YAPIP SONUCU BU TOPİC DE BELİRTCEKTİR. BÜTÜN TEAMLARA FİNALE ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARILAR...!
CRAZYBOY'S - CONTACT KİLLERS
UFO GOREN ABAZA TEAM - OZCANLAR
SARIKANARYALAR - GERRAR&BESTGAMER
ASLANLAR - ARDA TEAM
-
ballack13 gel senle yapicam.....
-
bi yanlışlık oldu yaws
best grubunu 2 kez yazmısız bi tane daha lazım :(
-
ewt za fenerkrall yanslislik yaptin !!!!!!!!!!!
-
OZCANLAR GELIN LA MSN YE ;)
-
benmi yaptım siz mi iki kere kayıt olmussunuz.:D
-
ASLANLAR EKLEYIN wasserman_kova@hotmail.com
-
gerrarda kayit etmis ben ne yapim :D
-
yokm knk siz iki kez yapmısssınız bi gerard bi sen biriniz ad kullanmış digeriniz kullammış ondan şasırdı her halde fenerkral
-
tmm ne yapicaz simdi ?? ben ballack13 le yapiom ozaman simdi !!
-
tmm ne yapicaz simdi ?? ben ballack13 le yapiom ozaman simdi !!
yok knk bi tane daha partner bulunacak sonra yeniden çekilir kuralar her halde
-
ASLANLAR EKLEYIN wasserman_kova@hotmail.com
ekliorum
-
bekleyin beyler yapmayın yaws yeniden çekilir her halde kuralar bi duyrulsun sonra başlarsınız
-
tmm yeni partnerler sari kanaryalarla yapar benle sen simdi den girelim ok _+?
-
farketmez benim için ;)
-
ok o zaman gerard la da ben yapıyım yeni partnerlerde sarı kanaryalarla yapsın
-
farketmez benim için ;)
tmm gel bestgamer123 123
-
Benım partner değişti cenkow
-
gerard kardeş nerdesin seni bekliyorum burda ağaç oldum :d
-
ConTRacT KiLLerS----- crazy boys
bestgamer 7-2 BALLACK13
-
bestgamer 7-2 BALLACK13
valla fener kusura bakma aga 60 dk ne olduysa hiç oynayamadım son 30 dk beste nerdeyse hiç top vermedim tabi kontra atakdaki golü hariç :D
-
Oke ozamn biz çıktık garanti bu maçta 3 defan oynuyom
-
ARDA TEAM 3-2 ASLANLAR
ARDA 3-2 Çapkino
-
ARDA TEAM 3-2 ASLANLAR
ARDA 3-2 Çapkino
tbrkler kisitlama ile oynadim yine süper valla cok süper bide kasti aq
-
ARDA TEAM 3-2 ASLANLAR
ARDA 3-2 Çapkino
tebrkler hellal olsun sana böyle büyük konusanlari yenmek lazim !!!!
-
Arkadaslar bizim maç tek maç mıydı yoksa 3 maç mıydı bestgamer sen gördün
-
tekti sanırım
-
bencede tek macdi
-
arkadaslar sizde şahitsiniz lampard la maça gircez yenen galip ok bizi bekleyin kuraları çekmeyin msjımda buydu
-
evet Metehan 10-9 Lampard
-
tbrkler
-
tebrkler.... lampard cok idaalidin noldu muahahaha :D
-
hala 3 maçtı dior ya yenilecegini biliyon diyor
-
tebrikler metahan
-
hala 3 maç dior agalar 3 maç mıydı tek maçm ıydı
-
tek maç imzasına sanırım sanmıyorum çünkü öyleydi :D
-
arda partnerin msn yaz veya msn gel cabuk
-
UFO GOREN ABAZA TEAM - OZCANLAR
CEMALAKKO 7 - 2 NURULLAHGS
-
bizim fenerkral ve gerard ın maçı ne oldu yaws ?
-
fenerkral : 2
gerard : 2
-
yuh 5 farkla yenillirlirmi :S :D
-
yuh 5 farkla yenillirlirmi :S :D
bana karsi yenililir....
-
cemal varya sırf uzuntop oynuyosun ha yasaklansın artık yeter top %60 bende ama adam uzuntoplarla yeniyo
-
cemal varya sırf uzuntop oynuyosun ha yasaklansın artık yeter top %60 bende ama adam uzuntoplarla yeniyo
>:( >:( >:( >:( >:( NEDIYOSUN LAN SEN SALAK MISIN KAFAN MI GUZEL A-Q DELIRTME ADAMI ALAH BELAMI VERSINKI BENIM 3 KATIM KADAR UZUN TOP ATTIN! BEN MACTA EN FAZLA 3 KERE VURMUSUMDUR BUKADARINADA PES ARTIK SADECE 1 GOLUM UZUN TOP FARKI YIYINCE SUSUN A--Q.!!
BIDE TOP 100%60 SENDEYMIS :D :D :D
-
>:( >:( >:( >:( >:( NEDIYOSUN LAN SEN SALAK MISIN KAFAN MI GUZEL A-Q DELIRTME ADAMI ALAH BELAMI VERSINKI BENIM 3 KATIM KADAR UZUN TOP ATTIN OYUNDAN CIKCAKTIM NERDEYSE YA..! BEN MACTA EN FAZLA 3 KERE VURMUSUMDUR BUKADARINADA PES DOGRUSU SADECE 1 GOLUM UZUN TOP FARKI YIYINCE SUSUN ARTIK..!!
cemal sen hep uzun topla oynuon ne yalan attion bencede yasaklansin hakksiz galibiyetler alliniyo yoksa!!!!
-
BEN SENİ FARKLI YENİNCE AMA OYUNDAN ÇIKIP HEP UZUNTOP OYNUYOSUN DİYODUN O ZMN SEN SUSMUYODUN AMA >:(
-
>:( >:( >:( >:( >:( NEDIYOSUN LAN SEN SALAK MISIN KAFAN MI GUZEL A-Q DELIRTME ADAMI ALAH BELAMI VERSINKI BENIM 3 KATIM KADAR UZUN TOP ATTIN OYUNDAN CIKCAKTIM NERDEYSE YA..! BEN MACTA EN FAZLA 3 KERE VURMUSUMDUR BUKADARINADA PES DOGRUSU SADECE 1 GOLUM UZUN TOP FARKI YIYINCE SUSUN ARTIK..!!
cemal sen hep uzun topla oynuon ne yalan attion bencede yasaklansin hakksiz galibiyetler alliniyo yoksa!!!!
KATILIORUMMMMMMMMMMMM
-
BAK ALLAH BELAMI VERSINKI DIYORUM LAN UZUN TOP ATSAM ATIYORUM DERDIM OZEN GOSTERDIM PASLA OYNAMAYA TOP KALECIDEYKEN BILE PAS ATTIM BU ADAMIN KAFASI GUZELKI BUNLARI DIYO ŞOK OLDUM A-Q
-
BEN SENİ FARKLI YENİNCE AMA OYUNDAN ÇIKIP HEP UZUNTOP OYNUYOSUN DİYODUN O ZMN SEN SUSMUYODUN AMA >:(
LAN GERIZEKALIMISN NESIN SEN NE ZAMAN FARK ATTINDA KACTTIM BANA KUFUR ETCEM SIMDI ALLAHIM YA >:(
-
OMFFC LERE BAKSANA BAKIYM 7-2,6-2 HEPSİNDEDE OYUNDAN ÇIKTIN YALAN DERSEN O ZMN BİŞE DEMİCEM
-
OMFFC LERE BAKSANA BAKIYM 7-2,6-2 HEPSİNDEDE OYUNDAN ÇIKTIN YALAN DERSEN O ZMN BİŞE DEMİCEM
ALLAH BELANI VERSIN DIYORUM BASKA BISI DEMIYORUM SANA SADECE 6-2 YENILMISTIM ODA OYUNDAN CIKMAMISTIM MACI SONUNA KADAR OYNAMISTIM. DIER MACLARDA HEP 9-2 8-2 farkı yıyodun ZATEN BASKA YORUM YAPMIYORUM...
-
HAA BİDE MSJLARIMI SİLMİŞTİN ŞİMDİ FARKLI SKORLARA BAKIP BAKIP SİLERSİN ;D :D >:(
-
DAHA GEÇEN OMFFC DE DK 30 2-0 ÖNDESİN DK 40 3-2 BEN ÖNE GEÇTİM DAYANAMAYIP OYUNDAN ÇIKTIM YEMİN EDERİM DİYORUM BAK
-
HAA BİDE MSJLARIMI SİLMİŞTİN ŞİMDİ FARKLI SKORLARA BAKIP BAKIP SİLERSİN ;D :D >:(
LAN SUS ADAM DEILSIN SEN MSN DE NEDEN CVP VERMIYON ;) YUZUN MU YOK BURDA SALLIYOSUN YALANLARI ;) ;)
-
hükmen falan değil cemal 30.dk da 2-0 öndeyken 40.dk da ben 3-2 yapınca 10 dk da 3 gol yemeyi gururuna yediremeyip maçtan çıktı bide dediklerine bakın... cemal aynı şeyi ben onu 7-3 yenince de yapmıştı
BU MSJI UNUTMA
-
DAHA GEÇEN OMFFC DE DK 20 1-0 ÖNDESİN DK 25 3-1 BEN ÖNE GEÇTİM DAYANAMAYIP OYUNDAN ÇIKTIM YEMİN EDERİM DİYORUM BAK
:D :D O MACIN DEVAMINIDA SOLESENE USTELIK BI FFCDE 9-2 ;) BENDE NEWCASTLE SENDE BARÇA
-
beyler bestfifa ve scn de uzun top olayı yasak dün bestfifada kirveyle maç yaptım sırf d ile ileri vuruyorum diye adam maçtan çıktı o derece ben diyorum cemal bug sız oynasın bi halt yapamaz diye çıkaralım uzun topları =0
-
SEN NEWCASTLE OLDUĞUNDA DA 6-2 YENİLMİŞTİN SENLE YAPTIĞIMIZ İLK MAÇTI HATTA BENİ KÜÇÜMSEDİN DEMİŞTİM
-
beyler bestfifa ve scn de uzun top olayı yasak dün bestfifada kirveyle maç yaptım sırf d ile ileri vuruyorum diye adam maçtan çıktı o derece ben diyorum cemal bug sız oynasın bi halt yapamaz diye çıkaralım uzun topları =0
ewt bencede kalksin ozaman kim oyunsitenizin kralli oldugunu herkez görsün """!!!
-
KES BU MACTA SADECE BIR GOLUM Q+W ZATEN BU ARALAR HIC IHTIYACIM OLMUYO YASAKLANSIN DAHA IYI OLUR BENIM ICIN ;)
-
MSN DEDE CVBINI VERDİM YİNE YALAN ATIYOSUN SENİN KAFAN GÜZEL Mİ DİYON SAÇMA SAÇMA LAFLAR
-
NEYSE DAHA FAZLA TARTIŞMAYA GEREK YOK SANA GÖRE SEN BANA GÖRE BEN HAKLIYIM ;)
-
MSN DEDE CVBINI VERDİM YİNE YALAN ATIYOSUN SENİN KAFAN GÜZEL Mİ DİYON SAÇMA SAÇMA LAFLAR
BANA GORE SEN ZAVALLISIN ;)
-
KES BU MACTA SADECE BIR GOLUM Q+W ZATEN BU ARALAR HIC IHTIYACIM OLMUYO YASAKLANSIN DAHA IYI OLUR BENIM ICIN ;)
bak senle tartışmak istemiyorum ama kes mes gibi tavırlar içine girersen için iyi olmaz ;)
-
edit.
-
ben rakibimle maça giriyorum
-
BAŞARILAR BİG ;)
-
BAŞARILAR BİG ;)
sağolasın
-
NURULLAH BU KONU HAKKINDA SIMDIDEN SONRA YAZDIGIN TUM MESAJLARINI EDITLICEM ..!YETERNCE KIRLENDI TOPIC
-
ben rakibimle maça giriyorum
RAKIBINE BOL ŞANS ;)
-
Benim partnerim maça gidiyor.. (ARDATEAM)
-
edit..
-
edit..
ne editlion olm msjlari...
-
ztt
-
zzt
-
ABAZA CEMAL TEAM ;d
LaMpArD:4-2:H-Burak
-
zzt
;D ;D ;D
-
HER YENİLNENİN BİR BAHENSİ VAR SİZDE HEMEN UZUN TOPU MANA DEİYOSUNUZ
-
AYNEN KANKA FARKI YEDIKTEN SONRA KAYBOLCAKLARINA BIDE KONUSUP DAHADA REZIL EDIYOLAR KENDILERINI :)
-
ZZT
-
ADAM GIBI OYNAYIM SU OYUNU ALLAHA ASKINA YAA >:( >:(
-
ben disari gidip geliyom 30 dk gelirim.. macimi yaparim...
-
ADAM GIBI OYNAYIM SU OYUNU ALLAHA ASKINA YAA >:( >:(
EVET ATMAYIN ARTIK SU UZUN TOPLARI.!!!
-
KAÇ MAÇ KALDI BEYLER ...
-
TMM ARKADAŞLAR SORUNU ÇÖZDÜK CEMALLE SONUÇTA Bİ MAÇ İÇİN DEĞMEZ DE Mİ ;)
-
Big Sexy:2-0:Ardanın partneri
tur atlayan ASLANLAR!!!
-
tur atlayan ASLANLAR!!!
tbrk kanka
-
tur atlayan ASLANLAR!!!
ARDANIN PARTNERININ ISMI NE ?
-
bilsem yazardım turu biz atladık işte ona bak ;)
-
bestgamer 7-2 BALLACK13
tebrikler best
-
tur atlayan ASLANLAR!!!
tebrkler aslanlar
-
Hamza abş bu lampard çok oluyor yendim hala konusuyor