ARDA TEAM YERINE ASLANLAR YAZCAKKKKKKKKKKK
ARDA TEAM YERINE ASLANLAR YAZCAKKKKKKKKKKK
tmm duzeltıyorm
ben lampardla yapicam !!!!!!!!!!!!!!
sarıkanaryalarda kimler var? survivor gibi aslanlar kanaryalar :D
lampard cikmis hamza da cikmis galiba 30dk icinde gelmesse lampard 3-0 hükmen ;) ....
tmm kess gel hamachie dagitim seni :Dlampard cikmis hamza da cikmis galiba 30dk icinde gelmesse lampard 3-0 hükmen ;) ....
brdayım olm snde yeinilcen ya hükmeni düşünüyon ;D
HAYIR COK GOL ATAN TARAF ÇIKAR
ama ben lamparda 6 tane attim al iste
abi o zaman sizde averaja gidin abaza team öle alıyo çünkü evinde az gol yemiş :) ;Dyaw ev sahibi lampardi demek biz cikioz hahahah
abi o zaman sizde averaja gidin abaza team öle alıyo çünkü evinde az gol yemiş :) ;Dyaw ev sahibi lampardi demek biz cikioz hahahah
CEMALAKKO 4 - 1 GERRARD
ÇOK KAÇIRDIM DAHADA ARTABILIRDI FARK
abi yeni bitane ffc veya omffc açabilirmisin ???CEMALAKKO 4 - 1 GERRARD
tebrikler cemal
abi yeni bitane ffc veya omffc açabilirmisin ???CEMALAKKO 4 - 1 GERRARD
tebrikler cemal
Hamza abi bu lampard çok oluyor yendim hala konusuyoro daha cok konusur bende yendim ama ball diyo...
Hamza abi bu lampard çok oluyor yendim hala konusuyoro daha cok konusur bende yendim ama ball diyo...
hamza sen big veya henryle yapsana macini ??
Hamza abi bu lampard çok oluyor yendim hala konusuyor
big sexy:3-0:hamzabu skorlar niye hukmen ki yarim yaparsiniz iste maclari....
capkin:3-0:mete
big sexy:3-0:hamza
capkin:3-0:mete
hamza sen big veya henryle yapsana macini ??
best sana gelince imzanı deistrince gorecen ;DHamza abi bu lampard çok oluyor yendim hala konusuyor
mete sen bi kere adam olmamyı oren yoksa ben sana oreticem >:( hmde erkeksen gel yapalm yenilen 1 ay imzayı deistrimicek erkeksen kabul et