Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => SORULAR VE SORUNLAR => Konuyu başlatan: ManSpider111 - 12 Haziran 2007, 20:01:50

Başlık: hamza abi bakarmısın
Gönderen: ManSpider111 - 12 Haziran 2007, 20:01:50
abi biraz önce connection problems diye bi yazı çıktı önüme smf felan yazıo o ne oluo ??? merak ettim şimdi :D
Gönderen: Abdullah - 12 Haziran 2007, 20:48:12
abi biraz önce connection problems diye bi yazı çıktı önüme smf felan yazıo o ne oluo ??? merak ettim şimdi :D

arada sırada olur o onemli değil kardes.Sayfayı yenile gecer.Site yogunlugu nedeniyle olur genellikle
Gönderen: ManSpider111 - 12 Haziran 2007, 20:52:47

arada sırada olur o onemli değil kardes.Sayfayı yenile gecer.Site yogunlugu nedeniyle olur genellikle
oke apo  :)
Gönderen: Hamza - 12 Haziran 2007, 21:01:48

sunucundan kaynaklanan problemlerden ötürü ara sıra bu tür kesintiler yaşiyabiliyoruz . fakat bu kesilmeler en fazla 2-3 dakika sürüyor . fazla önemli bir şey değil yani ;)
Gönderen: El_NiNo - 12 Haziran 2007, 22:43:18
Konuyu kilitliyorum!
Gönderen: Hamza - 12 Haziran 2007, 23:43:04
Konuyu kilitliyorum!

neden kitliyorsun kardeşim
Gönderen: ManSpider111 - 12 Haziran 2007, 23:43:59

sunucundan kaynaklanan problemlerden ötürü ara sıra bu tür kesintiler yaşiyabiliyoruz . fakat bu kesilmeler en fazla 2-3 dakika sürüyor . fazla önemli bir şey değil yani ;)

oke anladım abi ;)