:D :D LAMPARD HILE YAPIYO
benim mesajımı kim sildi buradan >:(
Fenerkral
Fenerkral
:D :D :D O HAREKETI BEN OGRETMISTIM ONA
Fenerkral
:D :D :D O HAREKETI BEN OGRETMISTIM ONA
evet senın dediğin le alakası bile yok .
Burqi ye veriyorum zati 3 tane aynı şey olmuş volkan abi ile cemal abininki aynı oda gol olsaymış :D...
BURQİ EN COK OYU TOPLAMIS BENCE BURQİNİN GOLU TAMAMEN BUG HATASI Q+W VURMUS ORDA OYLE COK GOLUM VAR ONLINE OYNARKEN
Ellerine sağlik cemal . yine müthiş bir video hazirlamişsin kardeşim
BURQİ EN COK OYU TOPLAMIS BENCE BURQİNİN GOLU TAMAMEN BUG HATASI Q+W VURMUS ORDA OYLE COK GOLUM VAR ONLINE OYNARKEN
kesinlikle katiliyorum . 2-3 maçta bir o şekilde gol atiyorm bende . kaleyi karşına alip q + w ye sert basinca genelde gol oluyor ve kaleci sadece bakakaliyor
SIR :DBURQİ EN COK OYU TOPLAMIS BENCE BURQİNİN GOLU TAMAMEN BUG HATASI Q+W VURMUS ORDA OYLE COK GOLUM VAR ONLINE OYNARKEN
kesinlikle katiliyorum . 2-3 maçta bir o şekilde gol atiyorm bende . kaleyi karşına alip q + w ye sert basinca genelde gol oluyor ve kaleci sadece bakakaliyor
OYUNU KIME KULLANCAN HAMZA ?
OYUNU KIME KULLANCAN HAMZA ?
bence burqi kaleden kaleye güzel bir gol atmış...
abi normal üyeler de değiştiremiyor adminlik rütbemi alabilirmiyim :D
OLMUYOabi normal üyeler de değiştiremiyor adminlik rütbemi alabilirmiyim :D
normal üyeler nickini değiştirebilir . birazdan sorular ve sorunlar bölümünde nickinizi nasil değiştireceğinizi resimli olarak anlatacağim
OLMUYOabi normal üyeler de değiştiremiyor adminlik rütbemi alabilirmiyim :D
normal üyeler nickini değiştirebilir . birazdan sorular ve sorunlar bölümünde nickinizi nasil değiştireceğinizi resimli olarak anlatacağim
ÜYELİK AYARLARINDA ÜSTTE KULLANICI ADI VAR YA ONUN YANINDA DEĞİŞTİR YAZMASI LAZIM YAZMIYO ALTTA ADI DİYO ONU DEĞİŞTİRİNCE BİŞİ OLMUYO[/b]
rep ödülü nezman veriliecek??
Hamza abi sorular ve sorunlar bölümüne baksaana
bu videonun rep ödülü nezmn verilecek ???
4. RE PLAY YARİŞMAMİZİN BİRİNCİSİ 10 OYLA BURQİ OLURKEN ,
İKİNCİLİĞİ BEŞER OY İLE CEMALAKKO VE LAMPARD PAYLAŞMİŞTİR
YARİŞMAMIZIN ÜÇÜNCÜSÜ İSE 3 OY İLE ABDULLAH OLMUŞTUR
4 KATİLİMCİMİZİ DA ATMİŞ OLDUKLARİ BİRBİRİNDEN ŞIK GOLLERDEN ÖTÜRÜ TEBRİK EDİYORUM