MSN DEYİM HAMZA..
will yok ortalıkta onun yerine nurullahla yapım mı
hamza benim +30 rep vardı biz zahmet atabilir misin ;)
başarılar beyler hamza pm cvp yazsana
yedek kayıtımkayıt topicine yaz 3. yedeksin
fenerkral
fenerkral@msn.com
CEMALAKKO 7 <> 2 OZGURDEY
izmirli2:9tbr izmirli
nurullah_gs:5
DEVİL :9 BALLACK13 :4ya a.q bende kastı ya sende kasmamış olabilir ben sendede kastı dedimmi ya hay allahım yarabbim !!
arkadaş kastığını iddia etti a >:(ma hiçbir sorun da yoktu
oyunu tek sen oynasan tek sende kasar multi oynuyonuz ikinizdede aksar devilde aksmadığına göre sendede kasmaz sanırım ;)DEVİL :9 BALLACK13 :4ya .. bende kastı ya sende kasmamış olabilir ben sendede kastı dedimmi ya hay allahım yarabbim !!
OLM karşı tarafta kasıyosa bende de kasması lazım her zaman böyle olurDEVİL :9 BALLACK13 :4ya .. bende kastı ya sende kasmamış olabilir ben sendede kastı dedimmi ya hay allahım yarabbim !!
saol sende yenmişin senide ben tbr ederimizmirli2:9tbr izmirli
eyvallahsaol sende yenmişin senide ben tbr ederimizmirli2:9tbr izmirli
Hamza geLdim..
bende yenilginin bahanesini yapıyorumya >:( son 45 dk oynarken devilcim 1-35(40) arası bende adamlar bi hızlanıyo bi yavaşlıyor kardeşim oke sende ne olmuş beni ilgilendirmez ben sadece bende yavaşladı diyorum oyun oke devil ;) uzatmayalım daha fazla tebrik ederim kazandın oke ;)OLM karşı tarafta kasıyosa bende de kasması lazım her zaman böyle olurDEVİL :9 BALLACK13 :4ya .. bende kastı ya sende kasmamış olabilir ben sendede kastı dedimmi ya hay allahım yarabbim !!
izmirli2:9
DEVİL :9 BALLACK13 :4
arkadaş kastığını iddia etti ama hiçbir sorun da yoktu
hamza +20 ffc leri eksik hesaplamamdan bide omffc kazandım önceki gün +10 da ordan +30 oluyo ;)
HAMZA PM YE CVP VER ÖÖLE GİTya aga 2 dk bekle girisn ffce maçını bir kişi beklicek sonra onları 2 saat şmdi yapsınlar hmn karışma
biz barutla giriyoruz beyler . siz yarılari belirleyin . bizim maçin galibi ile de birisini eşleştirirsiniztamam belirledim ben yarı final eşleşmelerini ;)
biz barutla giriyoruz beyler . siz yarılari belirleyin . bizim maçin galibi ile de birisini eşleştirirsiniztamam belirledim ben yarı final eşleşmelerini ;)
saol hamza
Hamza 4 - 2 Barut
Ellerine sağlik barut . çok zevkli maç oldu
RÜTBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM :'(