hamza omffc açar mısın bu arada
devil omffc açar mısınbenim omffc açma yetkim yok kardeşim... ;)
OMFFC İSTİYORUZZZZZ :)kardeşim msnde herhangi bir yönetici veya üst düzey turnuva yetkilisine söle açsınlar ;)
AÇIYORUM TAMAAMnasıl açıcan furkan yetkilerin yok ki :D :D :D :D
:D :DAÇIYORUM TAMAAMnasıl açıcan furkan yetkilerin yok ki :D :D :D :D
FARKETTİM :D MESAJI YAZDIKTAN SONRA AKLIMA GELDİAÇIYORUM TAMAAMnasıl açıcan furkan yetkilerin yok ki :D :D :D :D
FARKETTİM :D MESAJI YAZDIKTAN SONRA AKLIMA GELDİAÇIYORUM TAMAAMnasıl açıcan furkan yetkilerin yok ki :D :D :D :D
FENERKRAL RÜTBEMİ VERSENE ABİ
Hamza Msnde online yım gel yapalım maçımızı ;)
OKE PM YE Bİ BAKFARKETTİM :D MESAJI YAZDIKTAN SONRA AKLIMA GELDİAÇIYORUM TAMAAMnasıl açıcan furkan yetkilerin yok ki :D :D :D :D
ben verdim rütbeni
ALDIM ZATEN O MAÇTA DİYE İSTEMİŞTİMFARKETTİM :D MESAJI YAZDIKTAN SONRA AKLIMA GELDİAÇIYORUM TAMAAMnasıl açıcan furkan yetkilerin yok ki :D :D :D :D
adminlere sormadan olmaz:D[/b]
oha cemal tebrikler çok net bir skorCEMALAKKO: 7 <-> 0 :İZMİRLİ2
Hamza geliyorum dedin hala yoksun hadi ;)
ben senin yeni Msn adresini ekledim ama çevrimdışı gözüküyosun ;)Hamza geliyorum dedin hala yoksun hadi ;)
msn adresini yazar misin buraya kardeş . yeni msnime ekliyim seni
ya Hamza gelmeyeceksen hükmen finale çıkıyorum ama yawss yeter artık bekleye bekleye ağaç olduk:)
hamza en iis sen yaz herkes eklesin sen herkezi ekleyene kadar :)
DEVİL : 6 HAMZA : 5
muhteşem bi maçtı hamza ellerine sağlık skor böyleydi hatırladığım kadarıyla bağlantı o kadar çok koptu ki skorları unuttum
senin ellerine sağlık Hamza sonda kanatlardan gitmeni engelledim ve maçı kazanmasını bildim. Kanatlardan gittiğinde ya içeri girip kaleye gidiyosun ve genellikle gol oluyor ya da kornere çıkıyor. KOrnerden de ortaların iyi olduğu içiin gol atıyosun ;)DEVİL : 6 HAMZA : 5
muhteşem bi maçtı hamza ellerine sağlık skor böyleydi hatırladığım kadarıyla bağlantı o kadar çok koptu ki skorları unuttum
ilk koptuğunda dakika 10 küsur , skor 1-1 idi
ikinci kopuşunda dakika 35 küsur , skor 2-2 idi
üçüncü kopuşunda dakika 20 küsur skor 1-1 idi
dördüncü kez oyuna girdiğimizde 90 dakika oynadik ve maç 4-3 bitti sanirim
toplamda oluşan skor :
devil : 8 - 7 : hamza
ellerine sağlik devil