HAMZA - HAMZA :D :DOYUNSİTENİZ FİFA 07 246. FAST FUTBOL CUP TURNUVASI ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!HAMZAHAMZA
DEVİL - NURULLAH
SİR_SAFAKHANRYGERRARDBİG_SEXY
EHUEHUE :D DUZELTDIM
sirsafak msn e gelHAACHIYE GEL AGA HAAMCHIDE BEKLIYORUM
ben hamachiye giremiyorumm.Hamzaa msndeyim....
devil her yerde off.
ok 5 dk içinde gelmezse yapalım ayıp olmasın devile ;)
başarılar beyler
ilk yedegim
hamza hadi yaaa gel yapalım iştee...
DEVİL HAMACHİDE BEKLİYORUMGeldim kardeşim
başarılar beylernasil ilk yedeksin senden önce ÜC tane yedek daha yaptirilmmis !!
ilk yedegim
ok 5 dk içinde gelmezse yapalım ayıp olmasın devile ;)geldim ben
hamza kardeş msnse girermiisin.acil.
fifaninmerkezi@fifaninmerkezi.com
başarılar beylernasil ilk yedeksin senden önce ÜC tane yedek daha yaptirilmmis !!
ilk yedegim
hamza kardeş girsene
HADE NURULLAH DEVIL GELMEDI HALA MSN YE GELDE YAPALIM MACI ;)GELDİM BEN MAÇA GİRİYORUZ
HADE NURULLAH DEVIL GELMEDI HALA MSN YE GELDE YAPALIM MACI ;)devıl ben geldım dedı ya
HADE NURULLAH DEVIL GELMEDI HALA MSN YE GELDE YAPALIM MACI ;)şansına küsss :D :D
beyler benımle hanry macında galıba benım pc den kaynaklanan sorun yuzunden oyun bende donuyor ama opnda donmuyopr bu yuzden bende oynayamıycagım ıcın macımı hanrye verıyorum onun bır sucu yok cunku benım pc den kaynaklanıo bu yuzden
sir_safak0 - 3 henry(hukmen)
TEBRİKLER HAMZAhamza 5 - 3 bilginler
ellerine sağlik bilginler . çok zevkli bir maç oldu gerçekten . şans biraz benim yanimdaydi sanirim . oynamiş olduğun güzel futboldan ötürü kutluyorum seni
DEVİL : 7 NURULLAH : 6tebrıkler devıl
SÜPER MAÇTI NURULLAH KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK SON DK DA BULDUĞUM GOLLE MAÇI KAZANDIM. MAÇIN 120DK SI DA HEYECAN DOLUYDU GERÇEKTEN MAÇ İÇİN TEKRAR TEŞEKÜR EDİYORUM ;)
eyw safakDEVİL : 7 NURULLAH : 6tebrıkler devıl
SÜPER MAÇTI NURULLAH KARDEŞİM ELLERİNE SAĞLIK SON DK DA BULDUĞUM GOLLE MAÇI KAZANDIM. MAÇIN 120DK SI DA HEYECAN DOLUYDU GERÇEKTEN MAÇ İÇİN TEKRAR TEŞEKÜR EDİYORUM ;)
TEBRİKLER HAMZAhamza 5 - 3 bilginler
ellerine sağlik bilginler . çok zevkli bir maç oldu gerçekten . şans biraz benim yanimdaydi sanirim . oynamiş olduğun güzel futboldan ötürü kutluyorum seni
DEVİL : 7 NURULLAH : 6
evt Hamza 4.1di. Karşı sahada çok bastım 4.4e getirdim daha sonra nurullah'ın dediği gibi karşılıklı goller attık . 120dk ben attım ve kazandımDEVİL : 7 NURULLAH : 6
tebrikler devil . sıkı maç olmş ;)
cemal 3-6 henry ;Dtbr henry önemli bir rakibi saf dışı bıraktın
cemal 3-6 henry ;Dtbr henry önemli bir rakibi saf dışı bıraktın
cemal 3-6 henry ;D
cemal 3-6 henry ;D
ACAYIP KRO GOLLER YEDIM YA 3 TANE KALEYE 5 METRE YAKINLIKTAKI POZISYONDA OUTA ATTIM :s NESE TBR GENEDE
cemal 3-6 henry ;D
cemal 3-6 henry ;D
tebrikler henry
TBRKLR
BIG SEXY:2-1:GERARD
BIG SEXY:2-1:GERARD
BIG SEXY:2-1:GERARDtbr big bekliyoruz yarı final eşleşmelerini safak
kuralari bekliyoruz safak ;)KURAAR CEKILDI BILE HERKESE BASARILAR DILERIM