HERKESE BAŞARILAR
yine Hamza geldi yawss ;DMsnde bekliyorum Hamza
ya ben henry ile oynayınca çok kasıyo ???BIG BENDE KASIO DIYE HANRY VERDIM MACI :D
ya ben henry ile oynayınca çok kasıyo ???
ne korkucam Hamza kader bizi ayırmıyo :D :DHERKESE BAŞARILAR
ne o korktun mu devil :P :D
ya ben henry ile oynayınca çok kasıyo ???BIG BENDE KASIO DIYE HANRY VERDIM MACI :D
hamza abi ve devil unutmayın team cup dada maçınzı var yapmışken hepsini yapınKORSAN BENIMDE BURQI ILE MACIM VAR AMA COKTANDIR BURQI ONLINE OLMUYOR BASKA RAKIP BULUN :D
BU ARADA HAMZA BIRISI BENIM MESAJLARIMI SILIYOR EDITLIYOR YAAAA >:( >:(
henry birsürü yaptık hepsinde kastı
edıtlenıyor mesajım neyse moral bozmadan devamBU ARADA HAMZA BIRISI BENIM MESAJLARIMI SILIYOR EDITLIYOR YAAAA >:( >:(
mesaj silme yetkisi sadece bende var kardeşim . bende senin mesajlarini silmedim . bir yanlişlik olmasin
ne korkucam Hamza kader bizi ayırmıyo :D :DHERKESE BAŞARILAR
ne o korktun mu devil :P :D
edıtlenıyor mesajım neyse moral bozmadan devamBU ARADA HAMZA BIRISI BENIM MESAJLARIMI SILIYOR EDITLIYOR YAAAA >:( >:(
mesaj silme yetkisi sadece bende var kardeşim . bende senin mesajlarini silmedim . bir yanlişlik olmasin
pasa pasa ciktim cemla e yaptim ama kardesim pc lerinzde sorun varsa ben nabigim ama anlayisiniz icin TSK ederim
hamza abi ve devil unutmayın team cup dada maçınzı var yapmışken hepsini yapın
hadi henry gelsene ağa
hamza maça girdiniz mi??daha girmedik kardeşim hamza'nın yemek yemesini bekliyorum
devil ohh iyiki girmemişsiniz bizim eşleşmeyi değiştirinhamza maça girdiniz mi??daha girmedik kardeşim hamza'nın yemek yemesini bekliyorum ne aç adammış 20dk dır yiyemedi ;D ;D ;D
bağlandık çok kasıyo hemde 2 bağlantıda da koptu
finale bakarız ama şimdi eşleşmeye mecbur değilizbağlandık çok kasıyo hemde 2 bağlantıda da koptu
finalde eslestik nolcak ;D ;D ;D ;D ??? ??? ???
eger hamzada uygun gorurse neden olmasındevil ohh iyiki girmemişsiniz bizim eşleşmeyi değiştirinhamza maça girdiniz mi??daha girmedik kardeşim hamza'nın yemek yemesini bekliyorum ne aç adammış 20dk dır yiyemedi ;D ;D ;D
bağlandık çok kasıyo hemde 2 bağlantıda da koptubig demek sende sorun var.......
finale bakarız ama şimdi eşleşmeye mecbur değilizbağlandık çok kasıyo hemde 2 bağlantıda da koptu
finalde eslestik nolcak ;D ;D ;D ;D ??? ??? ???
hamza gelsin bi kardeşim ona göre yaparız8 de çıkcam hem sende hep hamzayla eşleşiyoruz demiyomuydun?
kızsın yaw alt tarafı ffc ödül mü var maksat eğlenmek ağımda online ol hemenbiz big ile giriyoruz
ok sız gırın hadı basarılarkızsın yaw alt tarafı ffc ödül mü var maksat eğlenmek ağımda online ol hemenbiz big ile giriyoruz
ben rakip kim beyler
ben rakip kim beyler1. sayfadan ogrenebılırsın kardesım rakıbın hamza kolay gelsın
ben rakip kim beyler1. sayfadan ogrenebılırsın kardesım rakıbın hamza kolay gelsın
yemekten geldim devil . seninde maçin bittiyse oynayabiliriz kardeşimhamza aga yazılan mesajları bır okusana bıg sexy ıle henry macları oynanmıomus devıl ıle bıg sexy gırdı maca senınlede heny yapıcak ok eger senın acından bır sorun varsa macları ıptal edılır
yemekten geldim devil . seninde maçin bittiyse oynayabiliriz kardeşimhamza aga yazılan mesajları bır okusana bıg sexy ıle henry macları oynanmıomus devıl ıle bıg sexy gırdı maca senınlede heny yapıcak ok eger senın acından bır sorun varsa macları ıptal edılır
ok kardesım tamamyemekten geldim devil . seninde maçin bittiyse oynayabiliriz kardeşimhamza aga yazılan mesajları bır okusana bıg sexy ıle henry macları oynanmıomus devıl ıle bıg sexy gırdı maca senınlede heny yapıcak ok eger senın acından bır sorun varsa macları ıptal edılır
hmm oke kardeşim . yok canım ne sorunu est. oynasinlar bigle devil . bende henryle yaparim ;)
henry kardeşim ben sofrayi toplayip sana döneceğim oke ;)
DEVİL : 3 BİGSEXY : 0ok devıl tebrık ederım
arkadaşın işi varmış bende 20dk içerisinde geliyorum finali gelince yaparız
tmm kardesim bklrum
tmm kardesim bklrum
geldim henry . yapabiliriz maçimizi ;)
basarılar ıkınızedehenry kardeşim ben sofrayi toplayip sana döneceğim oke ;)
tmm kardesim bklrum
oldu yapalim
ag versene
BENDE YEMEK YEMEYE GİDİYORUM GELİNCE FİNALİ YAPARIZafiyet olsun kardesım
tmm kardesim bklrum
oldu yapalim
ag versene
BENDE YEMEK YEMEYE GİDİYORUM GELİNCE FİNALİ YAPARIZ
henry , msn adresini buraya yazar misin . ekliyim hemen
devil direk finale çıkarsa şu dakikadan itibaren kabul etmem çünkü dizim başladı demiştim reklam arasında 30 dakkayı oynarız demiştim reklam girdi ama devil yok
hamza replerime saldırı var 670 ten 2 gün içinde 653 e düştü daha da düşecek kasıtlı bir hareket bu
hamza abi yetki ver biraz hiç bişe yok .
olacak iş değil ya senin rep verme yetkin var bende o da yok :)hamza replerime saldırı var 670 ten 2 gün içinde 653 e düştü daha da düşecek kasıtlı bir hareket bu
benimde 1776 repim vardi , 2-3 gün içerisinde 1748 ' e düşmüş . rep puanlarimizi düşürenlere yapacak bir şey yok malesef kardeşm
olacak iş değil ya senin rep verme yetkin var bende o da yok :)hamza replerime saldırı var 670 ten 2 gün içinde 653 e düştü daha da düşecek kasıtlı bir hareket bu
benimde 1776 repim vardi , 2-3 gün içerisinde 1748 ' e düşmüş . rep puanlarimizi düşürenlere yapacak bir şey yok malesef kardeşm
henry , msn adresini buraya yazar misin . ekliyim hemen
ben ekledim simdi
Capkin_O_stylezzzZ@hotmail.com
şimdi de bigsexy yok adam dizisi için maçı bıraktı şimdi diyo gel yapalım geldim adam yok olaya bak yaa
yarıfınalde yedek almak yok sanırımşimdi de bigsexy yok adam dizisi için maçı bıraktı şimdi diyo gel yapalım geldim adam yok olaya bak yaa
BENLE YAP OZMN 1. YEDEGIM;)
BU FFC DE GÜME GİTTİ OLACAĞI BUYDU >:(ewt ya katilmayin be maclarinizi yapmicaksaniz!!!!!!
BEST YEDEĞE GEREK YOK Kİ BENDEN BAŞKA KİMSE YOK >:(BU FFC DE GÜME GİTTİ OLACAĞI BUYDU >:(ewt ya katilmayin be maclarinizi yapmicaksaniz!!!!!!
yedek lazimsa ben burdayim !!!!
bırak şafak DAHA MAÇA GİRMEMİŞLERgiriyoruz dedıler ya gelırler sımdı
bence bir önceki turda elenenler girsin hamza öle yapıodu yedek olmayınca hem bana yarar hem size ;) :Donlar sanırım mactalar aga gelırler bırazdan inssss
BU ARADA HAMZA BIRISI BENIM MESAJLARIMI SILIYOR EDITLIYOR YAAAA >:( >:(
BEDİRHAN KARDEŞİM HEMEN CEMAL'İN ÜSTÜNE ATMA SUÇUBU ARADA HAMZA BIRISI BENIM MESAJLARIMI SILIYOR EDITLIYOR YAAAA >:( >:(
cemalcool dan başka bi kıskanç üçkağıtçı değildir
henry msnde yok beylerozaman sen yukselıyorsun fınale
henry msnde yok beylerozaman sen yukselıyorsun fınale
daha bizim maç bitmedi ;)big şaka mı yapıyosun sen :D :D