Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => DÜNYADAN FUTBOL => SUPER LİG ÖZEL => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 13 Haziran 2007, 21:58:06

Başlık: Antalyaspor'da kaos!
Gönderen: LeGeND-MæN - 13 Haziran 2007, 21:58:06
Antalyaspor'da kaos!
Antalyaspor'da alacaklarının ödenmediğini gerekçe gösteren İlyas Kahraman, Ali Cansun ve Levent Kartop, sözleşmelerini tek taraflı olarak feshettiler.

Antalyaspor'un Süper Lig'den Lig A'ya düşmesinin ardından futbolcular alacaklarının ödenmediğini gerekçe göstererek bir bir takımı terk ediyor.

Ligin son haftasında oynanan Antalyaspor-Gençlerbirliği maçından önce alacağının ödenmediğini gerekçe göstererek sözleşmesini tek taraflı olarak fesheden Ali Bilgin'den sonra şimdi de İlyas Kahraman, Ali Cansun ve Levent Kartop, Türkiye Futbol Federasyonu'na başvurarak sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetti.

Antalyaspor Mali Asbaşkanı Abdurrahman Yılmaz ise futbolcuların tek taraflı olarak yaptıkları fesih işleminin ardından yasal işlemlere hemen başlayacaklarını belirtti.

Bu arada Antalyaspor Genel Müdürü Gürel Toraganlı, 3 futbolcunun sözleşmelerini tek taraflı olarak feshetmeleri konusunda kulübe bilgi gelmediğini, böyle bir evrak ulaştığında gereken işlemin yapılacağını bildirdi.
Başlık: Antalyaspor'da kaos!
Gönderen: Diego - 28 Haziran 2007, 10:42:53
HABER İÇİN TEŞEKKÜRLER
Başlık: Antalyaspor'da kaos!
Gönderen: Force23 - 16 Ağustos 2007, 23:15:50
Paylaşım için teşekkürler