şafak artık yeni ncikimi kullanıom ;DOK DUZELTIM
HaLiLL
yane halil yaz ;D
beyler fabregas simdi yoksa çok ayıp etmiş olacaksınız çünkü onu bekliceksiniz yani yarına kaycak turnuva >:((http://img183.imageshack.us/img183/8240/ddesp0.jpg)OYUNSİTENİZ 118.FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!sir_safak - hamza
fabregas -necatı_halil
hayır kardesım eger fabregas gelmezse yedek alacagız bu turnuva bugun bıtecekbeyler fabregas simdi yoksa çok ayıp etmiş olacaksınız çünkü onu bekliceksiniz yani yarına kaycak turnuva >:((http://img183.imageshack.us/img183/8240/ddesp0.jpg)OYUNSİTENİZ 118.FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!sir_safak - hamza
fabregas -necatı_halil
inş. biter yoksa dilime düşersin safak :Dhayır kardesım eger fabregas gelmezse yedek alacagız bu turnuva bugun bıtecekbeyler fabregas simdi yoksa çok ayıp etmiş olacaksınız çünkü onu bekliceksiniz yani yarına kaycak turnuva >:((http://img183.imageshack.us/img183/8240/ddesp0.jpg)OYUNSİTENİZ 118.FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!sir_safak - hamza
fabregas -necatı_halil
bıter anam bıter :D :Dinş. biter yoksa dilime düşersin safak :Dhayır kardesım eger fabregas gelmezse yedek alacagız bu turnuva bugun bıtecekbeyler fabregas simdi yoksa çok ayıp etmiş olacaksınız çünkü onu bekliceksiniz yani yarına kaycak turnuva >:((http://img183.imageshack.us/img183/8240/ddesp0.jpg)OYUNSİTENİZ 118.FİFA 07 MİNİ FAST FUTBOL CUP TURNUVASI YARI FİNAL EŞLEŞMELERİ AŞAĞİDAKİ GİBİDİR . TÜM KARŞILAŞMALAR RÖVANŞSIZ OYNANİP , MAÇ SONUÇLARİ BU TOPİC ALTİNA YAZİLACAKTİR . HEPİNİZE BİR ÜST TURA ÇIKMA YOLUNDA GÖNÜLDEN BAŞARİLAR DİLERİM !!!sir_safak - hamza
fabregas -necatı_halil
hamza kuraları sabıtlersen sevınırım bu arada caring.safak@hotmail.com eklede yapalım macımızı
furkan girdin harun yoksa ?
furkan girdin harun yoksa ?
furkanda 07 yokki
msnde beklıyorum bısey yaz gırelım maca nede olsa yenıceksın öss stresınden cok acayıp bırsekılde gerıleme var 4 gundur galıbıyet yuzu goremıom :Dhamza kuraları sabıtlersen sevınırım bu arada caring.safak@hotmail.com eklede yapalım macımızı
oke sabitledim ;)
kanka sağlık olsun
furkan girsin ozman
başarılar necati mense .çdışıyımhay harun seın ben varya :D yarın gosterıcem ben sana
fifa oynanmıor bende format atmaya çalışıorm katıldım sonra fifayı açtım belki oynanıodu die mi oynanmıor kbakma yedek gelmesse hukmen çık finale
sende sagol şafacan kaydettn benıde sglk olsn
başarılar necati mense .çdışıyımhay harun seın ben varya :D yarın gosterıcem ben sana
fifa oynanmıor bende format atmaya çalışıorm katıldım sonra fifayı açtım belki oynanıodu die mi oynanmıor kbakma yedek gelmesse hukmen çık finale
sende sagol şafacan kaydettn benıde sglk olsn
plaka :D :D ;D ;Dkanka sağlık olsun
furkan girsin ozman
furkanda fifa 07 oyunu yok sanirim . Plaka ile oyna istersen
nurullah yedek kayıt sanırım onla yap neco :)furkan girdin harun yoksa ?
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
hamza kuraları sabıtlersen sevınırım bu arada caring.safak@hotmail.com eklede yapalım macımızı
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
hamza msnde beklıyorum :@:@:@ nıcklı kısı benım :D
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=27643.0oke furkan bakiorz şimdi ;)
abi ne var bu plakada anlamdım gülüyorsunuz :Dplaka :D :D ;D ;Dkanka sağlık olsun
furkan girsin ozman
furkanda fifa 07 oyunu yok sanirim . Plaka ile oyna istersen
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
nurullah kayit olmamiş ki
nurullah kaydolmus aga onu aldımnurullah yedek kayıt sanırım onla yap neco :)furkan girdin harun yoksa ?
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
neco demeyin ismim halil kanka yawf HALİLLLLLLL ;D
2. sayfanın sonuna bak abi olmuş kayıt ama burdaki duruma sessiz kaldıgına göre kayıt yapıp gitti :Dnurullah yedek kayıt sanırım onla yap neco :)furkan girdin harun yoksa ?
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
HALIL NURULLAH ILE YAPIYORSUN MACINInurullah yedek kayıt sanırım onla yap neco :)furkan girdin harun yoksa ?
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
neco demeyin ismim halil kanka yawf HALİLLLLLLL ;D
nurullah kaydolmus aga onu aldımnurullah yedek kayıt sanırım onla yap neco :)furkan girdin harun yoksa ?
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
necati 06 var mı???
hamza sen uğraşma bunlarla http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=27643.0
FORUM OYUNLARINA BAKIN ORDADIR NURULLAH ;D ;D ;D :D :D :D :D ;D ;D ;D
2. sayfanın sonuncu mesajı abinurullah kaydolmus aga onu aldımnurullah yedek kayıt sanırım onla yap neco :)furkan girdin harun yoksa ?
furkanda 07 yokki
Offfff ;D
ozaman finaldeyim ;D
nerde kayit olmuş . göremedim ben
HALIL NURULLAH ILE YAPIYORSUN MACINI
hmm tamam gördümhamza hadı msnde yaz yapalım
HALIL NURULLAH ILE YAPIYORSUN MACINI
kanka msn de yoqqi
hmm tamam gördümhamza hadı msnde yaz yapalım
ozamana kadar halılın rakıbı gelmezse fınale cıkarırım onu
hadı bız yapalıum
halıl forum oyunlarına bak
ee nıe kaydoldun o zaman :Dhmm tamam gördümhamza hadı msnde yaz yapalım
hadı bız yapalıum
benim içimden de oynamak gelmiyor aga :(
ne güzel işte ben girim turnuvaya yeniden yarın başlayalım turnuvaya :Dhmm tamam gördümhamza hadı msnde yaz yapalım
hadı bız yapalıum
iyide
sitede 1 girion çıkıon 2 saat online gözüüo :D :D
hadı bız yapalıum
hamzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?topic=27643.0
abi o zaman yarın başllayalım sir editle bakim beniiii :D ;Dee nıe kaydoldun o zaman :Dhmm tamam gördümhamza hadı msnde yaz yapalım
hadı bız yapalıum
ehehe :D
hamza yawf siz kendi maçınızı yaptınızmı ;D
abi o zaman yarın başllayalım sir editle bakim beniiii :D ;Dee nıe kaydoldun o zaman :Dhmm tamam gördümhamza hadı msnde yaz yapalım
hadı bız yapalıum
yarın başlıyalım işte abi ya sir gs08 yerine beni yaz laaa :D :Dhamza yawf siz kendi maçınızı yaptınızmı ;D
ben yapmak istemiyorum valla aga . yerime yedek kayit yaptiran varsa girsin
06 var mı sizde ben giriyim :D
hadı bız yapalıum
yarın başlıyalım işte abi ya sir gs08 yerine beni yaz laaa :D :Dhamza yawf siz kendi maçınızı yaptınızmı ;D
ya bırakın turnuvayı napcan
hamza karne nası??
hadı bız yapalıum
;D ;D
beni alın turnuvaya
forum oyunu oynayalim safak boşver turnuvayi :Dok hamza oyunlarda beklıyorum :D
yok abi ondan demedim bu turnuva kesin yarın biter yani demek istedim benide dahil edin turnuvaya çıkardınız bugün bitircez diye ondan yani abi ya hadi editlweyin beniii unutursubnuz sonra :Dyarın başlıyalım işte abi ya sir gs08 yerine beni yaz laaa :D :Dhamza yawf siz kendi maçınızı yaptınızmı ;D
yarin yenisni açariz zaten pkala
senin lisa kaçya bırakın turnuvayı napcan
hamza karne nası??
hiç sorma ya :D
kaliorm sınıfta galiba :(
mert oynıcaksan alıyorum sneı turnuvayabeni alın turnuvaya
benim yerime gir mert . canım oynamak istemiyor
forum oyunu oynayalim safak boşver turnuvayi :Dok hamza oyunlarda beklıyorum :D
senin lisa kaçya bırakın turnuvayı napcan
hamza karne nası??
hiç sorma ya :D
kaliorm sınıfta galiba :(
mert oynıcaksan alıyorum sneı turnuvayabeni alın turnuvaya
yok abi ondan demedim bu turnuva kesin yarın biter yani demek istedim benide dahil edin turnuvaya çıkardınız bugün bitircez diye ondan yani abi ya hadi editlweyin beniii unutursubnuz sonra :Dyarın başlıyalım işte abi ya sir gs08 yerine beni yaz laaa :D :Dhamza yawf siz kendi maçınızı yaptınızmı ;D
yarin yenisni açariz zaten pkala
ya safak abi ben yarın bu turnuva bitmemiş göreyim o zaman görüsürüz senle a.q >:( adam daldı forum oyunlarına nasıl bitecek bu turnuva merak konusu >:(mert oynıcaksan alıyorum sneı turnuvayabeni alın turnuvaya
2 sene daha kal iyi net yaptım yanına geliyorum
kadikoy di mi
ya safak abi ben yarın bu turnuva bitmemiş göreyim o zaman görüsürüz senle .. >:( adam daldı forum oyunlarına nasıl bitecek bu turnuva merak konusu >:(mert oynıcaksan alıyorum sneı turnuvayabeni alın turnuvaya
turnuvayla ugrasıom yaaa:Dya safak abi ben yarın bu turnuva bitmemiş göreyim o zaman görüsürüz senle .. >:( adam daldı forum oyunlarına nasıl bitecek bu turnuva merak konusu >:(mert oynıcaksan alıyorum sneı turnuvayabeni alın turnuvaya
turnuvayla ugrasıom yaaa:Dya safak abi ben yarın bu turnuva bitmemiş göreyim o zaman görüsürüz senle .. >:( adam daldı forum oyunlarına nasıl bitecek bu turnuva merak konusu >:(mert oynıcaksan alıyorum sneı turnuvayabeni alın turnuvaya
sizin okul kötü ben kel e gitcem2 sene daha kal iyi net yaptım yanına geliyorum
kadikoy di mi
hadi bakalim inşallah
evet K.A.L ' dayim
vay hamza kabataştamısın sen helal olsun
vay hamza kabataştamısın sen helal olsunaha adam geldı devıl oynarsan bos yer var heee :D
vay hamza kabataştamısın sen helal olsunkadiköy
hadi beyler finalde bekliom birinizi ;D
sizin okul kötü ben kel e gitcem2 sene daha kal iyi net yaptım yanına geliyorum
kadikoy di mi
hadi bakalim inşallah
evet K.A.L ' dayim
yooo ;D ;Dhadi beyler finalde bekliom birinizi ;D
nurullah yok mu
a.q buldunuz adam neyse hadi iisin safak dua et turnuva bitsin bu gece!!!!!!! >:( :)vay hamza kabataştamısın sen helal olsunaha adam geldı devıl oynarsan bos yer var heee :D
kabataş erkek lisesisizin okul kötü ben kel e gitcem2 sene daha kal iyi net yaptım yanına geliyorum
kadikoy di mi
hadi bakalim inşallah
evet K.A.L ' dayim
kel ?
halıl fınalde mert961 ıle oynıcan merak etme bız sımdı maca gırıoz :Dyooo ;D ;Dhadi beyler finalde bekliom birinizi ;D
nurullah yok mu
:D :D :D devil mesaj atıp gitti:Dvay hamza kabataştamısın sen helal olsunaha adam geldı devıl oynarsan bos yer var heee :D
yok kardeşim benimde cnm oynamak istemiyor artık geç olduvay hamza kabataştamısın sen helal olsunaha adam geldı devıl oynarsan bos yer var heee :D
mert961 hamachı agını ekle
safakkk
123
kabataş erkek lisesisizin okul kötü ben kel e gitcem2 sene daha kal iyi net yaptım yanına geliyorum
kadikoy di mi
hadi bakalim inşallah
evet K.A.L ' dayim
kel ?
aminnn cümlemizekabataş erkek lisesisizin okul kötü ben kel e gitcem2 sene daha kal iyi net yaptım yanına geliyorum
kadikoy di mi
hadi bakalim inşallah
evet K.A.L ' dayim
kel ?
hadi hayırlısı kardeşim
Hamza bende kabataş sandım yaww gururlandım çalışkan dersleri iyi olan bir adminimiz var diye ama... :D :D ;D ;D
Hamza bende kabataş sandım yaww gururlandım çalışkan dersleri iyi olan bir adminimiz var diye ama... :D :D ;D ;D
nerdeeeee... ;D ;D
kabataş 87 ile alıyo kadıköy 83 le fark yok pek
hmm tamam Hamza ben oradaki liseleri pek tercih etmeyeceğim için ne kadar istediklerine bakmadım kusura bakma ;)Hamza bende kabataş sandım yaww gururlandım çalışkan dersleri iyi olan bir adminimiz var diye ama... :D :D ;D ;D
nerdeeeee... ;D ;D
ne farkeder ki kardeşim . kabataşa puanim yetiyordu zaten . k.a .l 'i tercih ettim ben ama
hmm tamam Hamza ben oradaki liseleri pek tercih etmeyeceğim için ne kadar istediklerine bakmadım kusura bakma ;)Hamza bende kabataş sandım yaww gururlandım çalışkan dersleri iyi olan bir adminimiz var diye ama... :D :D ;D ;D
nerdeeeee... ;D ;D
ne farkeder ki kardeşim . kabataşa puanim yetiyordu zaten . k.a .l 'i tercih ettim ben ama
ii geçti 72 yaptım ;)hmm tamam Hamza ben oradaki liseleri pek tercih etmeyeceğim için ne kadar istediklerine bakmadım kusura bakma ;)Hamza bende kabataş sandım yaww gururlandım çalışkan dersleri iyi olan bir adminimiz var diye ama... :D :D ;D ;D
nerdeeeee... ;D ;D
yok canım est. senin sınav nasil geçti ismail ?
84,67
tahminen diil garanti :D
benim OKS güsel geçti
ama hesaplamadım çünkü kötü gelir die ;D ;D
nası olsa sonuçlar 1 ay sonra gelio ;D
BEN BURDAYIM EKSİK Mİ VAR?
iyi geceler beyler bende çıkıyom birazdan
hehe halil beleşe geçmeyi planlıyordu :DBEN BURDAYIM EKSİK Mİ VAR?
halilin rakibi yok sanirim . sen gir halille kardeşm
NERDE HALİL?msnde online şu anda
HAMZA BENİ DE Bİ GÖR MAÇ YAPTIKLARIMIN GÖRÜŞLERİNİ AL ÖRNEĞİN DEVİL VE HENRY ;)evet Hamza nurullah sitelerarası elemelere katılmalı bence iyi oynuyor bana kalırsa
bız maca gırıoz bekleyın bızı :D
nyse beyler ben yatıyorum başım ağrıyo size iyi akşamlar
gırdıkde gondermemıs :D yenıldım yaabız maca gırıoz bekleyın bızı :D
daha girmediniz mi aga :D
http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdf
hamza fen 13 e baksana
mert961 5-4 sir safak
sper maçtı eline sağlık ;)
mert961 5-4 sir safaksuppperrr bır mactı valla tebrık ederım cok guzeldı 90+12569874 da gol atmasaydın uzamıcaktı bırturlu bıtmek bılmedı yaa :D
abdest al geçer :Dgırdıkde gondermemıs :D yenıldım yaabız maca gırıoz bekleyın bızı :D
4 gunden berı kımseyı yenemıom ugursuzluk var5 bende :D
http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdf
hamza fen 13 e baksana
oke bakayim
abdest al geçer :Dgırdıkde gondermemıs :D yenıldım yaabız maca gırıoz bekleyın bızı :D
mert961 5-4 sir safak
Tebrikler mert
vallahı he ben gıdıom sımdı banypya :Dabdest al geçer :Dgırdıkde gondermemıs :D yenıldım yaabız maca gırıoz bekleyın bızı :D
nurullah ıle halıl mactaarmı
ben sana a linki verdim zaten a dahttp://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdf
hamza fen 13 e baksana
oke bakayim
hangi kitapçikta ?
mert961 5-4 sir safak
Tebrikler mert
saol kardeş rakibim kim?
mert961 5-4 sir safaksuppperrr bır mactı valla tebrık ederım cok guzeldı 90+12569874 da gol atmasaydın uzamıcaktı bırturlu bıtmek bılmedı yaa :D
editönce hamza çözsün diye editledim
edit
ok beklıyorum bıtsın banyoya gıdıcem :Dmert961 5-4 sir safak
Tebrikler mert
saol kardeş rakibim kim?
nurullah ile halil maçtan çıkarlar şimdi ;)
cevap B değilmiydiama cevap anahtarında D yazıyodu hatırladığım kadarıyla
editönce hamza çözsün diye editledim
ok beklıyorum bıtsın banyoya gıdıcem :Dmert961 5-4 sir safak
Tebrikler mert
saol kardeş rakibim kim?
nurullah ile halil maçtan çıkarlar şimdi ;)
üstte açıkladım sorunun cevabını verdi :Dedit
neden editledin mesaji furkan ?
ben sana a linki verdim zaten a dahttp://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdf
hamza fen 13 e baksana
oke bakayim
hangi kitapçikta ?
neyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
hm görmedim zaten . dur bi çözeyim
nurullah ıle halıl mactalarmı aga yoksa fınale halılle mertı yaptırıcam
http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
tamam Hamza çöz sen bekliyoruz ;)
neyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
ya sen soruyu çözsenenurullah ıle halıl mactalarmı aga yoksa fınale halılle mertı yaptırıcam
az önce girdiler aga
çay??tamam Hamza çöz sen bekliyoruz ;)
bekleyin 20 dakka çözeyim hemen
o soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
kactasın halaneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
ne gsel ben daa bitiremedim :'(
http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
o soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
susssssssssssssssss :Dcvp anahtarı fln deme kopya çekicek şimdio soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
anahtarı salla sen ne diyono soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
cevap anahtari ne diyorki ?
çay??tamam Hamza çöz sen bekliyoruz ;)
bekleyin 20 dakka çözeyim hemen
kactasın halaneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
ne gsel ben daa bitiremedim :'(
anahtarı salla sen ne diyono soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
cevap anahtari ne diyorki ?
ben b yaptım o soruyu dogrumu :Do soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
ben b yaptım o soruyu dogrumu :Do soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
ben de b yaptım devil de ama lanet olası cevap anahtarı d diyoben b yaptım o soruyu dogrumu :Do soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
abı lınke tıkladım 1000 tane ınternet sayfası acıldı sız kımı yıyorsunuz :D:D :D :D :D site doru
abı lınke tıkladım 1000 tane ınternet sayfası acıldı sız kımı yıyorsunuz :D
ne çokmu komik :Dben b yaptım o soruyu dogrumu :Do soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
zuahah :D
ben de b yaptım devil de ama lanet olası cevap anahtarı d diyoben b yaptım o soruyu dogrumu :Do soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
yenıden gondersenıze bekım cozım hemen tıkladım 152647 tane sayfa acıldı :Dabı lınke tıkladım 1000 tane ınternet sayfası acıldı sız kımı yıyorsunuz :D
yok ben açtim şimdi . oks sorulari çıkıyor a kitapçığı
ne çokmu komik :Dben b yaptım o soruyu dogrumu :Do soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
zuahah :D
yenıden gondersenıze bekım cozım hemen tıkladım 152647 tane sayfa acıldı :Dabı lınke tıkladım 1000 tane ınternet sayfası acıldı sız kımı yıyorsunuz :D
yok ben açtim şimdi . oks sorulari çıkıyor a kitapçığı
fen 13
linki çalıştırmak için hangi programı kullanıyosunuz?
ya a olsa ne yazar yine yanlış bizim :Dben de b yaptım devil de ama lanet olası cevap anahtarı d diyoben b yaptım o soruyu dogrumu :Do soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
cevap anahtarinda yanlişlik olabilir . cevap a orada kesin
.......
dosyayı çalıştırmak için ne kullanıosunus
ya a olsa ne yazar yine yanlış bizim :Dben de b yaptım devil de ama lanet olası cevap anahtarı d diyoben b yaptım o soruyu dogrumu :Do soru hatalı bana kalırsa cevap anahtarında yanlış cevabı vermişler...http://oks2007.meb.gov.tr/docs/2007oks/TEST%20A.pdfneyı cozuosunuz ben hemen cozeırm lıseyı bıtırdım solemesı ayıptır :Deditönce hamza çözsün diye editledim
fen 13
cevap anahtarinda yanlişlik olabilir . cevap a orada kesin
.......
ne dosyasi . anlamadim aga
.......
ta bu linke tıklayınca bişy inio ya o ne dosyası word mü?
.......
Pdf sanirim
.......
Pdf sanirim
ok
.......
Pdf sanirim
ok
açilmadi mi sende
ebı bende ınıo sonra 123456 tane ınternet sayfası aıclıo :S
yaa bosverın dıger mac ne oldu :D ;D
cevap (A)
plaka ve furkan yanlış yapmıssınız cevap (A)cevap (A)
evet kesin a zaten . pkala ve furkan b yapmiş
halil ve nurullah msnde offline görünüyorlar . maçtalardir sanirim şu an
plaka ve furkan yanlış yapmıssınız cevap (A)cevap (A)
halil ve nurullah msnde offline görünüyorlar . maçtalardir sanirim şu an
uyuyolardır bence
CEVAP ANAHTARINDA D MI DIYORMUS :S O NASIL IS BEplaka ve furkan yanlış yapmıssınız cevap (A)cevap (A)
cevap anahtarinda d diyormş ama kesn a yanit
BEN SAYISAL OKUDUM SORUYU OKUDUM KAGIT KALEM KUALLANMADAN ÇÖZDÜM :D :D :D :D
NURULLAHGS:5:o :o :o :o :o GÖZÜMÜZ YOLLARDA KALDI :D ;D ;D TEBRIKLER
HALİLL :2
ÇOK İYİ MAÇTI ÇOK FENA KAÇIRDIM AMA O DA KAÇIRDI ELLERİNE SAĞLIK HALİL.
CEVAP ANAHTARINDA D MI DIYORMUS :S O NASIL IS BEplaka ve furkan yanlış yapmıssınız cevap (A)cevap (A)
cevap anahtarinda d diyormş ama kesn a yanit
NURULLAHGS:5
HAMZA BENİ DE Bİ GÖR MAÇ YAPTIKLARIMIN GÖRÜŞLERİNİ AL ÖRNEĞİN DEVİL VE HENRY ;)evet Hamza nurullah sitelerarası elemelere katılmalı bence iyi oynuyor bana kalırsa
tebrikler aga gel hemen yapalım finali çok uykum war
mertarena
1
SAOL HAMZANURULLAHGS:5
tebrikler nurullah
tebrikler nurullah
tebrikler nurullah
geçen mffc den replerimi werir misin hamza kardeşim
tebrikler nurullah
şampiyon mu olmştn ,ikinci mi ?
tebrikler nurullah
şampiyon mu olmştn ,ikinci mi ?
şampiyon
BİZ MAÇA GİRİYORUZ HERKESE İİ GECELER ;)
sız maca gırın hadı ıyı sanslar mac bıtınce scoru yazmayı unutmayın hee :D
BİZ MAÇA GİRİYORUZ HERKESE İİ GECELER ;)
oke kardeşim iyi şanslar ;)
replerni yolladim mert
hamza ben birsürü omffc de 2.oldum ama bilmiodum ki 2.yede rep olduğunu naapçam şimdi :D ;)2. ye zaten rep verılmıyor nurullah sen sımdı maca gır hadı bugun bıtmesı lazım bu omffc nın :D
hamza ben birsürü omffc de 2.oldum ama bilmiodum ki 2.yede rep olduğunu naapçam şimdi :D ;)
replerni yolladim mert
saol kardeş
annna bak ben bılmıodum bende soluom hemen :Dhamza ben birsürü omffc de 2.oldum ama bilmiodum ki 2.yede rep olduğunu naapçam şimdi :D ;)
omffc ikincilerine + 5 rep puan var zaten kardeşim . kaç omffc de birinci olduğunu hesaplayip söyle bana . vereyim hemen puanlarini ;)
annna bak ben bılmıodum bende soluom hemen :Dhamza ben birsürü omffc de 2.oldum ama bilmiodum ki 2.yede rep olduğunu naapçam şimdi :D ;)
omffc ikincilerine + 5 rep puan var zaten kardeşim . kaç omffc de birinci olduğunu hesaplayip söyle bana . vereyim hemen puanlarini ;)
hamza omffc111 ve 114 de ben 2. oldum ffc lerdede 2 olana verıonmu onada bakım sımdı :Dannna bak ben bılmıodum bende soluom hemen :Dhamza ben birsürü omffc de 2.oldum ama bilmiodum ki 2.yede rep olduğunu naapçam şimdi :D ;)
:D
hamza omffc111 ve 114 de ben 2. oldum ffc lerdede 2 olana verıonmu onada bakım sımdı :Dannna bak ben bılmıodum bende soluom hemen :Dhamza ben birsürü omffc de 2.oldum ama bilmiodum ki 2.yede rep olduğunu naapçam şimdi :D ;)
:D
bıde ffc 236 da ıkıncı olmussum replerımı alım :D
cok ıncelemedım ama heralde bunlardır sadece :D daha cok var ama eskılere bamadım sen bunları ver sade allah razı olsun :Dbıde ffc 236 da ıkıncı olmussum replerımı alım :D
2 omffc + 1 ffc ikinciliği , yalniz bunlar değil mi aga
toplamda + 25 rep puan ediyor . hemen yolluyorum hesabina ;)eyw. saol 85 edıyor :D
cok ıncelemedım ama heralde bunlardır sadece :D daha cok var ama eskılere bamadım sen bunları ver sade allah razı olsun :Dbıde ffc 236 da ıkıncı olmussum replerımı alım :D
2 omffc + 1 ffc ikinciliği , yalniz bunlar değil mi aga
replerini yolladim aga ;)tesekurler hadı eyw ben banyodan gelınce merbaha derım sıze
replerini yolladim aga ;)tesekurler hadı eyw ben banyodan gelınce merbaha derım sıze
tbrikler aga ama taktiğin resmen ters geliyo bana ;) :D
tebrıkler kardesım hamza galıba cıktı yarın alırsın repını :Diiki bitmiş safak :D
bıtdı bıtdı bıtırdım dun :Dtebrıkler kardesım hamza galıba cıktı yarın alırsın repını :Diiki bitmiş safak :D
BUNE YA TAM 18 SAYFA VAR YAW :D :D3 maç 18 sayfa :D