bende bi maça girip geliyom hamza abi imzayı koy artık
saol hamza abide şimdi koy sonra dinle birde burqi burdaysan msn ile hamachideyim maçımızı yapabiliriz arda ge lilk önce biz yapalim birde hamza abi yeni ffc açarsan ii olur
METE BANKO COK BASIT GOLLER ATIYO ARDA ;)saol cemal senin yüzünü kara çıkartmam
Hamza yeni ffc açarmısın finalin adı belli oldu
devil gelde kalan 30 dk yı yapalım
hamza devil efendi oynamıyomuş bedavadan finale çıkmaya bayılıyolar nasıl da içlerine siniyo anlamıyorumdevil gelde kalan 30 dk yı yapalım
evet beyler . siz kalan süreyi oynayin hemen . kazananla da finali yapayim bu gün
hamza devil efendi oynamıyomuş bedavadan finale çıkmaya bayılıyolar nasıl da içlerine siniyo anlamıyorumdevil gelde kalan 30 dk yı yapalım
evet beyler . siz kalan süreyi oynayin hemen . kazananla da finali yapayim bu gün
Hamza ben şimdi meydan okuma maçına giriyorum çok istiyosa o çıksın finale bana basit diyen insana bakarmısın akşam 00.00 a kadar online dım ama sen gelmedin. Hamza da şahit burdaydım ben seni bekledim ama gelmedin. şİmdi diyosun maçımızı yapalım. Ben BARUT ile meydan okuma maçlarına giriyorum. İsterseniz bigsexy'yi finale çıkarabilirsiniz benim için sorun olmaz nasıl olsa başka ffc de finale tekrar çıkarım ;)hamza devil efendi oynamıyomuş bedavadan finale çıkmaya bayılıyolar nasıl da içlerine siniyo anlamıyorumdevil gelde kalan 30 dk yı yapalım
hamzaabi lampard diyorki ver msnmi eklesin konusalım dior eğer siteyi hackleri m derse bişe yapamaz o abim diyor msnsi lampard_1992_gs@hotmail.com birde sana pm atamıyom