1ncisi doru konus ikinci 9 kişili olmanın yararlarını kullan senınde a tusun var sende yap ;)
alla alla sende q+w yapma ne çıkıyon son dk da yaparım ben sende yap defansın güçlü olmasının faydaları . penaltıdan sonra seken topu neden atamadın neden kanatlardan dk 5 de ki golunden baska atamadın. ;)
yaw cemal sen zaen her macdan sonra ayni seyi diyon alhalla oynamayi bilmiyon iste anla !!!!!! :D :Dalla alla sende q+w yapma ne çıkıyon son dk da yaparım ben sende yap defansın güçlü olmasının faydaları . penaltıdan sonra seken topu neden atamadın neden kanatlardan dk 5 de ki golunden baska atamadın. ;)
YA KES 2 TANE BOS KALEYE KACIRDIM
yaw cemal sen zaen her macdan sonra ayni seyi diyon alhalla oynamayi bilmiyon iste anla !!!!!! :D :Dalla alla sende q+w yapma ne çıkıyon son dk da yaparım ben sende yap defansın güçlü olmasının faydaları . penaltıdan sonra seken topu neden atamadın neden kanatlardan dk 5 de ki golunden baska atamadın. ;)
YA KES 2 TANE BOS KALEYE KACIRDIM
kes deyip durma bak
lampard
yok
Will Turner 3-0 Lampardgs
Hükmennn
lampard
yok
Will Turner 3-0 Lampardgs
Hükmennn
lan ne hükmen adamı sinirlendrime >:( >:( bnm bi işm cıktı cemale oledm 40 dk snra elirim dedim >:( >:(
fenerkrallin partneri ben miyim simdi ?
bestgayyer seni trnuvaya almazlar lan ;D seni km alırkı partner diye ??? ;D
bestgayyer seni trnuvaya almazlar lan ;D seni km alırkı partner diye ??? ;D
partner cup acilir alimaz senin gibi lzolardan 100 msj gelio abciim benimle katil diye velan sen biraz büyü senle de katilirim belki... (söz veremem ama..) :D