Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
OyunSiteniz ARŞİV Bölümü => OMFFC 100 - 200 ARASI => 2005-06 Ve 2006-07 Sezonları Online Yarışma Arşivi => OMFFC 119 => Konuyu başlatan: C3MALAKKo - 14 Haziran 2007, 17:46:50
-
iptal
-
başarılar ben burdayım rakip yoksa ama bnlarda hep online olanlar onun için sişze kolay gelsin ;)
-
yerliplaka nerdesin ya
-
YARFİNAL EŞLEŞMELERİ ve MAÇ SONUÇLARI
ne demek
-
yerliplaka yok
-
yerli plaka yok napiyim
-
Başarilar
-
yerliplaka olmadığına göre ben direk finaldeyim
-
NURULLAHGS:2
BARUT :1
-
abi kusura bakma ya yeni gönderilen mesajlar diyom bunlar gelmiyo hiçç bu sayfaya girdim bu topic açılmamış yenile dedim bi baktım yrı final eşleşmeleri :D
-
GÜZEL MAÇTI AMA ÇOK KAÇIRDIM YA
-
fakat benim suan çıkmam lazım anaca 1 saat sonra giricem beklerseniz olur bekleyemeyiz derseniz alın izmirliyi ;)
-
yerliplaka 5 dk içinde gelmezse hükmen yenk sayılıcak
-
ya oglum geldim ya salakmısın ya allahım ya ama suan yapamam diyom 1 saat sonra anca girerim pc simdi kapatcam. beklerseniz bekleyin bekleyemeyiz derseniz izmirli2 benim yerime girsin
-
İZMİRLİ İÇİNDE 5 DK İÇİNDE GELMEZSE HÜKMEN YENİK SAYILICAK
-
ya oglum geldim ya salakmısın ya allahım ya ama suan yapamam diyom 1 saat sonra anca girerim pc simdi kapatcam. beklerseniz bekleyin bekleyemeyiz derseniz izmirli2 benim yerime girsin
salak mısın gibi laflar kullanmayalım lütfen...
-
yerli plaka akıllı konuş geldin de oynaya biliyomusun oynayamıyosun 1 saat senimi beklicez salakmısın nesin ya
-
yerli plaka akıllı konuş geldin de oynaya biliyomusun oynayamıyosun 1 saat senimi beklicez salakmısın nesin ya
forumda olduğunu unutma hasan . üslubunu değiştirmeni öneriyorum
-
forumda olduğunu unutma hasan . üslubunu değiştirmeni öneriyorum
bu durumda yerli plaka hiç suçu sanki o demedi bana salak diye
-
nurullah la ben final oynadık 6-4 yendim
güzel maçtı tebrik edeirm kuzenimi
-
hamza baksana lan yeter ya hiç igilenmiyosun iyi bi şampiyon olduk ilgilenmiyeceğin tuttu baksana final de ben le nurullah ben kazandın konu aç bitir
-
hamzaa ilgilensene ya
-
ay allahım haili ben sana salak derken orda yzıyom geldim diye bişey söüyorum sen 5 dk içinde gelmesse hükmen yenik diyosun ya bende sinirlendim
-
HASAN NE FİNAL MAÇINA GİRİYOSUN YERLİPLAKA GELDİ İŞTE YAPIN MAÇINIZI ADAM GELDİM YAZIYO SEN 5DK İÇİNDE GELMEZSE HÜKMEN YAZICAM DİYOSUN ŞAKA GİBİSİN HA :)
-
HADİ ARKADAŞLAR BİRİ İLGİLENSİN ARTIK
-
NURULLAHGS:2
BARUT :1
barut kardeş arada yapalım maç yine senle zewkli oluyo ;)
-
hamza baksana lan yeter ya hiç igilenmiyosun iyi bi şampiyon olduk ilgilenmiyeceğin tuttu baksana final de ben le nurullah ben kazandın konu aç bitir
şşşş bu ne yaa konusmalarına dıkat et nasıl kendı basına fınale gırıyorsun
-
vadi reklama gırsın hemen gelıyorum duzene sokucam burayı
-
o reklama girene kadar...
-
o reklama girene kadar...
ohooo.....
-
hasan ıle yerlıplaka hemen yarı fınal macına gırın
-
kurtlar vadısının dıger reklamında yıne gelıcem eger yıne macınızı yapmamış olursanız ıkınızde elenıceksınız yerınıze yedek kayıt alacagım
-
hasan ıle yerlıplaka hemen yarı fınal macına gırın
hasan burdamı laaa konuşma bana :D :D hem bugün yapamam yarın erken kalkıp karne alcam oke simdi annemde geldi zaten hadi herkese ii geceler ;)
-
kurtlar vadısının dıger reklamında yıne gelıcem eger yıne macınızı yapmamış olursanız ıkınızde elenıceksınız yerınıze yedek kayıt alacagım
şafak bide kulaklarını eçkseydin ;D
-
halil aga gir benim yerime yaws istemiolar zaten oke ;) benim yerime halil girdi duyurulur ;)
-
halil aga gir benim yerime yaws istemiolar zaten oke ;) benim yerime halil girdi duyurulur ;)
hayır yedek kayıt yaptıran ızmırlı ve fenerkral gırdı
-
yerliplaka ve h.burak yerıne
izmirli ve fenerkral gırmıstır hayırlı olsun
-
hamza bende suan yetkı yok dedıklerımı sen yapsana eger neden dıceksen bu topıcı bastan sona kadar oku ;)
-
hadi arkadaşlar finalde bekliorum
-
HAMZA TAM SAYAMADIM AMA 9 KERE OMFFC DE 2.OLMUŞUM 6 KERE DE FFC DE 2.OLDUM
HAA BİDE OMFFC 92 DE SENLE FİNALİMİZ VAR SÜREKLİ HATIRLATIYORUM AMA BİR TÜRLÜ YAPAMADIK
-
HAMZA ARTIK REPLERİMİ VERSEN DİYORUM ;)
-
yerliplaka ve h.burak yerıne
izmirli ve fenerkral gırmıstır hayırlı olsun
hani lan yapmışlardı adamlar bilmio bile >:( ben hala turnuvadayım kimse çıkaramaz beni bu sebepden dolayı bunu sok aklına >:( >:(
-
turnuva çok uzamış kayıtları falan yeniden açıyorum kilit.