kartal emre ag adı ver ;)
abı henry ıle mac yapamıyoruz abı degıstırsene kurlaarı dun oyle yaptık bız öss den sonra formatlıcam pc yı yıne ona vermek zorunda kalmıyım macı
eger degıstırmezsenız turu capkına vermeeye razıyım yada yedek alırsınızabı henry ıle mac yapamıyoruz abı degıstırsene kurlaarı dun oyle yaptık bız öss den sonra formatlıcam pc yı yıne ona vermek zorunda kalmıyım macı
degistirin kurallari ltf kardesimin pc sinde prblemler var kendisnin belirtigi gibi
eger degıstırmezsenız turu capkına vermeeye razıyım yada yedek alırsınızabı henry ıle mac yapamıyoruz abı degıstırsene kurlaarı dun oyle yaptık bız öss den sonra formatlıcam pc yı yıne ona vermek zorunda kalmıyım macı
degistirin kurallari ltf kardesimin pc sinde prblemler var kendisnin belirtigi gibi
ok agdayımeger degıstırmezsenız turu capkına vermeeye razıyım yada yedek alırsınızabı henry ıle mac yapamıyoruz abı degıstırsene kurlaarı dun oyle yaptık bız öss den sonra formatlıcam pc yı yıne ona vermek zorunda kalmıyım macı
kardesim gel bi deniyelim olmasa bakariz artik bir caresine
yerliplaka geldim pazardan aga yapalım macımızı ;)oke aga gel hamaya yeniden
Tebriikler HEnry
Sir.Safak 3-6 HENRY
Tebriikler HEnry
Sir.Safak 3-6 HENRY
bestgamer 5-4 GIDDYabi best ilk olarak sana kırıldım kardeşim emreyle maça girdik 0-0 pazara gitmeşi gerekiyodu izin istedi bende tmm geldikten sonra yaparız dedim sonra geldi tmm bi dk bekle yapalım dedim sonra hadi girelim dedim oda dedi yemek yicektim ya beklermiin 10 dk tmm bende beklerim dedim ve yeni bitti maç simdi ;)
tebrkler gzl macdi...
YERLİ PLAKA 13 - KARTAL EMRE yapin artik maci ya yerliplaka sen hep gec yapion maclarini :( :o
F@C!A_42 7-3 fenerkral
tbr ediyorum güzel maç oldu.
bugun cekilcek mi kurallar yoksa yarin mi bosuna bekletmeyin herkezi aciklama yapsa biri sevincem !!!ewt dün ki gibi olucaksa ben cikayim simdi !!!
safak omffc 119 a da bi bakYARI FINAL ESLESMELERI BELLI OLMUSTUR HEPINIZE BASARILAR DILERIM
safak omffc 119 a da bi bakOK BAKIYORUM KARDESIM
F@C!A_42 7-3 fenerkral
tbr ediyorum güzel maç oldu.
tebrikler hamdi ;)
hamza senin dayin mi oluyo ??
:Dhamza senin dayin mi oluyo ??
:D :D
ne alaka yawf ;D
yawf ben kanka diomya oda dayı die seslenio yane ;D
ben cekıyorum beyler
Hamza abi msnye gelirmisin