aga omffc 119 a da bi bakOK KARDESIM HEMEN BAKIYORUM
10dk sonra yapariz plakaabi çıkıcam ben simdi yarın karne alcam erken kalkmam lazım ;)
tmm simdi yapalim mi ozaman ?10dk sonra yapariz plakaabi çıkıcam ben simdi yarın karne alcam erken kalkmam lazım ;)
annem 11 yatıcaksın dedi yarın yaparız ;)tmm simdi yapalim mi ozaman ?10dk sonra yapariz plakaabi çıkıcam ben simdi yarın karne alcam erken kalkmam lazım ;)
henry maçı ne zman yapıyoz kardeş. ben hazırım
BU FFC DE YARINA UZADI GEÇMİŞ OLSUN :D :Dbencede azni dunku gibi :(
plaka eger omffc macını yapmazsan senı ve rakıbını eleyecegım yerınıze yedek alacagım cok kufurlu konusmussunuz10dk sonra yapariz plakaabi çıkıcam ben simdi yarın karne alcam erken kalkmam lazım ;)
tmm ya ele küfürlü konuşmussun diyon gülüyorum sadece >:( >:( :Dplaka eger omffc macını yapmazsan senı ve rakıbını eleyecegım yerınıze yedek alacagım cok kufurlu konusmussunuz10dk sonra yapariz plakaabi çıkıcam ben simdi yarın karne alcam erken kalkmam lazım ;)
PLAKA YATMAYACAK MIYDIN SEN HADİ BAKİM YARIN KARNE ALACAN:D :Dtmm ya ele küfürlü konuşmussun diyon gülüyorum sadece >:( >:( :Dplaka eger omffc macını yapmazsan senı ve rakıbını eleyecegım yerınıze yedek alacagım cok kufurlu konusmussunuz10dk sonra yapariz plakaabi çıkıcam ben simdi yarın karne alcam erken kalkmam lazım ;)
5 dk daha izin aldım annemden aga ;D ;DPLAKA YATMAYACAK MIYDIN SEN HADİ BAKİM YARIN KARNE ALACAN:D :Dtmm ya ele küfürlü konuşmussun diyon gülüyorum sadece >:( >:( :Dplaka eger omffc macını yapmazsan senı ve rakıbını eleyecegım yerınıze yedek alacagım cok kufurlu konusmussunuz10dk sonra yapariz plakaabi çıkıcam ben simdi yarın karne alcam erken kalkmam lazım ;)
HENRY 2-1 F@C!A_42tebrıkler
plaka yatmaya gitti !!!!!!!!!!!best knk yeni geldim okuldan burdaysan yapalım çaımazı ;)
bestgamer123ADIN NE AGDA ;)
123
gel bekliom
best kayboldu ya :( bende simdi çıkıyom ;)
best kayboldu ya :( bende simdi çıkıyom ;)ben dedim agima gel ordaydim aga ben finali yapayim mi capkino yla ??
HENRY 2-1 F@C!A_42
best kayboldu ya :( bende simdi çıkıyom ;)ben dedim agima gel ordaydim aga ben finali yapayim mi capkino yla ??
abi gel yapalım diyom ağ adı veriyo sonra ağ adında olmuyo andan sonra ordaydım ben diyo :( >:(best kayboldu ya :( bende simdi çıkıyom ;)ben dedim agima gel ordaydim aga ben finali yapayim mi capkino yla ??
PLAKA , bu gün içerisinde topic altindan mesaj göndermez ise seni finale çıkartacağim best
abi gel yapalım diyom ağ adı veriyo sonra ağ adında olmuyo andan sonra ordaydım ben diyo :( >:(best kayboldu ya :( bende simdi çıkıyom ;)ben dedim agima gel ordaydim aga ben finali yapayim mi capkino yla ??
PLAKA , bu gün içerisinde topic altindan mesaj göndermez ise seni finale çıkartacağim best