Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 17 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: DeViL - 16 Haziran 2007, 11:26:47
-
TURNUVALARIN YENİ DÜZENİ SİZE GÖRE NASIL OLMUŞ OYLARINIZIN YANINDA DEĞERLİ YORUMLARINIZI DA BEKLİYORUM ;)
ANKET 3 GÜN AÇIK KALACAKTIR
-
BENCE YENİ DÜZENİ KÖTÜ OLMUŞ BÜTÜN HERŞEY ÇOK KARIŞMIŞ FFC LERİ FALAN BULMAKTA ZORLANIYOSUN. HEM YENİ FFC AÇILDIĞINDA HABERİN OLMUYOR. ESKİ SİSTEM DAHA GÜZELDİ.
-
bencede düzeltiyim mi? :D
ama hamza izin vermez
-
bencede düzeltiyim mi? :D
ama hamza izin vermez
dur pirlo anket sonuçlarına göre düzeltirsin ;)
-
BEN BIRAZDAN HALLEDICEM OKE
-
hamza bi baksın öle
-
bencede çok karışık olmuş :-\
-
cok karısmıs
-
bi daa düzenlense ii olur
-
beyler sitenin görünüş çok kötü duruyord çok kalabalık böyle iyi yaq
-
beyler sitenin görünüş çok kötü duruyord çok kalabalık böyle iyi y.
görünüş açısından böle ii olabilir ama içerik açısından çok karışıktı.
-
beyler sitenin görünüş çok kötü duruyord çok kalabalık böyle iyi y.
görünüş açısından böle ii olabilir ama içerik açısından çok karışıktı.
Bencede, mesela ffc250 bulmak için nerelere girion ;D
-
eskısı gıbı yapın
-
bencede yeni hali çok kötü ha şöyle olabilirdi bitmiş turnuvalar biryerde ama bence ffcler çok kötü olmuş yaw :(
-
bncede eski hali 1000 kat daha güzeldi ;)
-
bncede eski hali 1000 kat daha güzeldi ;)
katiliom......
-
düzelttik aga ne istiyonuz daha
-
FFC VE OMFFC TURNUVALARİMİZ BU SABAH FENERKRAL VE DİEGO 'NUN YARDİMLARİYLA YENİDEN DÜZENLENMİŞTİR . TURNUVALARİMİZİN SON HALİNİ BEYENDİNİZ Mİ BEYLER
-
oo diego nbr :D aga ikidebir nick değiştiriyon ama bu güzel bence ;)
bestgamer daha ne istiyon düzelttik ya..beğenmiyorsan git başka siteye bak bakim bizim kadar turnuva düzenleyen var mı...
-
bestgamer daha ne istiyon düzelttik ya..beğenmiyorsan git başka siteye bak bakim bizim kadar turnuva düzenleyen var mı...
Bestgamer dün geceki haline kötü dedi sanirim kardeşim . eski hali bencede gayet kötüydü . ama şimdi çok güzel oldu
-
Bestgamer dün geceki haline kötü dedi sanirim kardeşim . eski hali bencede gayet kötüydü . ama şimdi çok güzel oldu
EVET BEST AKSamkİ HALİNE KÖTÜ DEDİ SİZDE YÜKLENMİSSİNİZ BESTE :)
-
Bende söylemiştim zamanında biten ffcleri başka bir konu başlıgına alalım diye ama hamza bişiler dedi neyse bende bişi dicektim de :D
-
şu andaki hali güzel bi ara kötü idi deişmişti bulamıoduk
-
kendime yeni nick buldum diego yu 3 gün kullancam :D ama güzel oldu bu
-
yeni mesajlar yazıldığında göremiyoruz 400. turnuvaya girmek için gelenekselin içine giriyoruz ffc lerden haberimiz olmuyor eskisi daha iyi ama meydan okuma bölümü filan kalsın