BALLACK
[email protected]
kaydını onayladı halde turnuvaya dahil olacaktır ;)
abi şu niki deiştir gidicemBALLACK
[email protected]
Teşekkür ederim plaka . kaydimi onayliyorum
:D :D ABİ İKİSİDE BAŞ HARFİ YAZMISLAR
:D :D ABİ İKİSİDE BAŞ HARFİ YAZMISLAR
abi şu niki deiştir gidicemBALLACK
[email protected]
Teşekkür ederim plaka . kaydimi onayliyorum
mesajımı gonderdim gitmedi abdullah ondan gec kaldım :-*bahaneci seni yedeksin kocum kabullen :-*
Diego şifreyi biliyosun
hadi hamza kyralları çek
Hamza abi 12 kişilik yapalım bu ffcyi ??
2-3 DK İÇİNDE 3 TABE ADAM BULURSAN YAPARIZ BELKİ AGA SEN 1 3 TANE DAHA ADAM BULMAM GEREKİYO 2 DK DA FAZLA BEKLETMEYELİM KATILIMCILARIMIZI ;)
hadi hamza kuralları çekAPO SENDE Bİ SUS YA NE OLUR ;)
kısa sürede bir kaç katilimci daha bulabilirsen neden olmasin ;)
2-3 DK İÇİNDE 3 TABE ADAM BULURSAN YAPARIZ BELKİ AGA SEN 1 3 TANE DAHA ADAM BULMAM GEREKİYO 2 DK DA FAZLA BEKLETMEYELİM KATILIMCILARIMIZI ;)
evet fazla beklemeyelim . herkes msndekilere haber versin . 2-3 dakika içeriisnde 3 kayit daha bulamazsak çekerim kuralari
evet fazla beklemeyelim . herkes msndekilere haber versin . 2-3 dakika içeriisnde 3 kayit daha bulamazsak çekerim kuralari
ahyır ya 8 kişilik olsun :'(
[email protected]
Yüzbaşı AKIN
ahyır ya 8 kişilik olsun :'(
2 dakika içerisinde 2 kayit daha gelmezse 8 kişililk yapacağiz zaten
BİTTİ İŞTE APO :D
Hemen gelio :D
YA APO NJE OLUR AGA BİRAZ SUS NE OLUR ABİ YA SENİ ÇEKMEK ZORUNDA DEGİLİZ BİZ ;)BİTTİ İŞTE APO :D
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( sen beni begenmiyormsuusn :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
LaMpArD
[email protected]
YA APO NJE OLUR AGA BİRAZ SUS NE OLUR ABİ YA SENİ ÇEKMEK ZORUNDA DEGİLİZ BİZ ;)BİTTİ İŞTE APO :D
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( sen beni begenmiyormsuusn :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
beyler apoya sohbet bölümü açın orada içini döksün :D :D :DYA APO NJE OLUR AGA BİRAZ SUS NE OLUR ABİ YA SENİ ÇEKMEK ZORUNDA DEGİLİZ BİZ ;)BİTTİ İŞTE APO :D
hehe beni sayemde son 3 kisi :D :D herkese ben haber verdim ;D ;D abdullah :-* :-*
beyler apoya sohbet bölümü açın orada içini döksün :D :D :DYA APO NJE OLUR AGA BİRAZ SUS NE OLUR ABİ YA SENİ ÇEKMEK ZORUNDA DEGİLİZ BİZ ;)BİTTİ İŞTE APO :D
:Dbeyler apoya sohbet bölümü açın orada içini döksün :D :D :DYA APO NJE OLUR AGA BİRAZ SUS NE OLUR ABİ YA SENİ ÇEKMEK ZORUNDA DEGİLİZ BİZ ;)BİTTİ İŞTE APO :D
hehe beni sayemde son 3 kisi :D :D herkese ben haber verdim ;D ;D abdullah :-* :-*
hamza 16 kişi,lik olusn :-* :-* :-* :-* :-* :-*
apo olm sınırlarını zorlama istersen barby çocuğu :D ;Dbeyler apoya sohbet bölümü açın orada içini döksün :D :D :DYA APO NJE OLUR AGA BİRAZ SUS NE OLUR ABİ YA SENİ ÇEKMEK ZORUNDA DEGİLİZ BİZ ;)BİTTİ İŞTE APO :D
devil aşkım cok akıkllısın :D
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
apo olm sınırlarını zorlama istersen barby çocuğu :D ;Dbeyler apoya sohbet bölümü açın orada içini döksün :D :D :DYA APO NJE OLUR AGA BİRAZ SUS NE OLUR ABİ YA SENİ ÇEKMEK ZORUNDA DEGİLİZ BİZ ;)BİTTİ İŞTE APO :D
:D:Dbeyler apoya sohbet bölümü açın orada içini döksün :D :D :DYA APO NJE OLUR AGA BİRAZ SUS NE OLUR ABİ YA SENİ ÇEKMEK ZORUNDA DEGİLİZ BİZ ;)BİTTİ İŞTE APO :D
sakin ol abdullah :D
giddy
[email protected]
,giddy
[email protected]
Giddy ile birlikte 12 kişi olduk . kaç kişilik yapiyoruz beyler turnuvamızı ?
Beyler ben yemege gitcem ona göre sakın elemeyin beni 15 20 dk sonra gelirim...Zaten anca belirlenir eslesmeler o zamana kadar...
Beyler ben yemege gitcem ona göre sakın elemeyin beni 15 20 dk sonra gelirim...Zaten anca belirlenir eslesmeler o zamana kadar...
apo niyeti bozdu bugün banlayın kendine gelince açarsınız banını yoksa walla oyunsiteniz olur sevgiçiçegi oyunsiteniz :D
tmm abi çek kuraları beklemeyelim fazla kimse kalmayacak yoksa ;)giddy
[email protected]
apo niyeti bozdu bugün banlayın kendine gelince açarsınız banını yoksa walla oyunsiteniz olur sevgiçiçegi oyunsiteniz :D:D :D evet banlayın aklı başına gelsin sonra tekrar açarsınız...!
,giddy
[email protected]
hamza giddy ile birliklte 14 kiyiz.
[email protected]
apo niyeti bozdu bugün banlayın kendine gelince açarsınız banını yoksa walla oyunsiteniz olur sevgiçiçegi oyunsiteniz :D:D :D evet banlayın aklı başına gelsin sonra tekrar açarsınız...!
12 kişiyiz ya apoya bakma sen ;),giddy
[email protected]
giddy ile beraber 12 olmadi mi ? yoksa ben mi yanliş saydim
[email protected]
,giddy
[email protected]
[email protected]
tamam çek ama 16 kişilik olsun
:Dapo niyeti bozdu bugün banlayın kendine gelince açarsınız banını yoksa walla oyunsiteniz olur sevgiçiçegi oyunsiteniz :D:D :D evet banlayın aklı başına gelsin sonra tekrar açarsınız...!
Devil aşkım çok zekisin.Mesela balıktan daha zekisisn :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
,giddy
[email protected]
bilmiyorum sayak
:Dapo niyeti bozdu bugün banlayın kendine gelince açarsınız banını yoksa walla oyunsiteniz olur sevgiçiçegi oyunsiteniz :D:D :D evet banlayın aklı başına gelsin sonra tekrar açarsınız...!
Devil aşkım çok zekisin.Mesela balıktan daha zekisisn :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
hayır kralara çekilmez Çünkü siz kardessiniz. :D :D
abi 12 kişiyiz ya saydım çek kuraları ;),giddy
[email protected]
bilmiyorum sayak
say bakalim . topic karişti gerçekten . benim gözümden kayit kaçmiş olabilir
14 kişi kayıt yapmıs
Abdullah'ı banlayın..Yeter artık arkadaşlar..Şurda turnuva düzenleyeceğiz mesajların yarısı Abdullah'ın ve ona yapılan uyarılar iyice karışıyor ortalık..Kimse onu istemiyor..Abdullah çek yakanı artık kimse tarafından istenmiyorsun Anla...aferin kuzen son noktayı koymuşsun bana laf söyleyecek düzeyde bi insan değil kendisi zaten söylediği o kötü sözleri editliyorum. Apo istenmiyorsun artık git buradan kalacaksanda efendi bi şekilde turnuvaya bak öyle flood yapma.
ayrıca kuzenimede laf söyleme..!
14 kişi kayıt yapmısya apo açtırma agzımı simdi çekermisin sende kuraları hamza abi artık ;)
14 kişi kayıt yapmısya apo açtırma agzımı simdi çekermisin sende kuraları hamza abi artık ;)
abi 12 kişiyiz ya saydım çek kuraları ;),giddy
[email protected]
bilmiyorum sayak
say bakalim . topic karişti gerçekten . benim gözümden kayit kaçmiş olabilir
CEMALAKKO
[email protected]
ya apo canımı sıkma boşalıcam simdi sana >:( 12 kişiyiz daha ne diyosun ya >:(14 kişi kayıt yapmısya apo açtırma agzımı simdi çekermisin sende kuraları hamza abi artık ;)
ya oglum 14 kişi kayıt yapmıs say istersen
Apo olm bak sus artık senin gitmeni istiyor herkes tamam mıAbdullah'ı banlayın..Yeter artık arkadaşlar..Şurda turnuva düzenleyeceğiz mesajların yarısı Abdullah'ın ve ona yapılan uyarılar iyice karışıyor ortalık..Kimse onu istemiyor..Abdullah çek yakanı artık kimse tarafından istenmiyorsun Anla...
Madem bu ortamı begenmiyorsun ...... git burdan çıkıs ust X isareti oke
ya apo canımı sıkma boşalıcam simdi sana >:( 12 kişiyiz daha ne diyosun ya >:(14 kişi kayıt yapmısya apo açtırma agzımı simdi çekermisin sende kuraları hamza abi artık ;)
Cemal ile 15 ıldukya apo canımı sıkma boşalıcam simdi sana >:( 12 kişiyiz daha ne diyosun ya >:(14 kişi kayıt yapmısya apo açtırma agzımı simdi çekermisin sende kuraları hamza abi artık ;)
bende az önce saydim . 14 kişiyiz kardeşim . sen yanliş saymişşin sanirim
ztn lampard var bi tane...1 kişi daa bulursak...16 yaparıs...ne dersinis??
son 2 kayita daha ihtiyacimiz var sanirim . 14 kişiyiz şu anda
SON KAYIT..!
son 2 kayita daha ihtiyacimiz var sanirim . 14 kişiyiz şu anda
hamza delirttin beni 15 kişiyiz
Abdullah'ı banlayın..Yeter artık arkadaşlar..Şurda turnuva düzenleyeceğiz mesajların yarısı Abdullah'ın ve ona yapılan uyarılar iyice karışıyor ortalık..Kimse onu istemiyor..Abdullah çek yakanı artık kimse tarafından istenmiyorsun Anla...aferin kuzen son noktayı koymuşsun bana laf söyleyecek düzeyde bi insan değil kendisi zaten söylediği o kötü sözleri editliyorum. Apo istenmiyorsun artık git buradan kalacaksanda efendi bi şekilde turnuvaya bak öyle flood yapma.
besiktaslı
barut
yuzbası
giddy
cemal
lampard
6 kişi
besiktaslı
barut
yuzbası
giddy
cemal
lampard
6 kişi
8 + 6 : 15 mi eder canım
ya bidahaki turnuva kayıtlar bolümüne bişey yazmayın sohbet bolumu acın orda konusun
ya bende çok katılmak isterdimde yarın öss den sonra format atıcam pc ye şimdi fifa yok pc de yarından itibaren Allah izin verirse tkrardan katılcam turnuvulara
ben yemeye gidiom gelirim 5-10 dakkaya kadar ;D ;D insallah ozaman kadar kuraalar belli olur
ArDa
[email protected]
geldim arkadaslar..Ben gittim geldim daha kuralar cekilmemis... :) :) :)
Son Kayıt HAdi Yaw :S
msn listenizdekilere duyurursanız hemen dolar ;)
cekın yaw kuraları yok sa ben cekıcem >:( >:( >:(
cekın yaw kuraları yok sa ben cekıcem >:( >:( >:(lampard çekicek kardeşim simdi burası çok karışıkondan biraz uzun sürer belki
fenerezig ;D cekicekmis kulraı ;)
[/quote ] :D :D
pEsimist
[email protected]