Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

SPOR HABERLERİ => FENERBAHCE => Konuyu başlatan: Diego - 16 Haziran 2007, 21:42:00

Başlık: SIRADA RONALDO VAR
Gönderen: Diego - 16 Haziran 2007, 21:42:00
Fenerbahçemizin büyük bir gizlilik içinde yürüttüğü transfer harekâtını Ronaldo ile 2 yıllık anlaşma yaparak sonlandırdığı öne sürüldü

Milan’ın eski yıldızı Shevchenko ile büyük oranda anlaşma sağlaması üzerine Ronaldo’yu gözden çıkardığı öğrenildi. Başkan Berlusconi de “Sheva yüzde 80 yuvaya dönüyor” sözleriyle bu gelişmeyi doğruladı. İtalyan ekibinin devre arasında 7 milyon Euro’ya Real Madrid’den aldığı Ronaldo için Sarı-Lacivertliler’den gelen 9 milyon Euro’luk teklife ‘hayır’ diyemediği bildirildi. 31 yaşındaki ünlü golcünün ikna edilmesinde en yakın arkadaşı Roberto Carlos’un büyük rol oynadığı ifade edildi.

Ronaldo’ya Carlos’a verilen ücret olan yıllık 4 milyon Euro ödeneceği kaydedildi. Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük golcülerinden biri olarak kabul edilen Sambacı süperstar, Zidane ile birlikte FİFA yılın futbolcusu ödülünü 3 kez kazanmayı başaran iki isimden biri unvanını da taşıyor.

Başlık: SIRADA RONALDO VAR
Gönderen: LeGeND-MæN - 18 Haziran 2007, 09:39:41
paylaşım için sağol
Başlık: SIRADA RONALDO VAR
Gönderen: Abdullah - 25 Haziran 2007, 22:36:08
bilgi için saol kardes