Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: El_NiNo - 17 Haziran 2007, 13:23:06

Başlık: Rüştü Ve Mehmet Yozgatlı?
Gönderen: El_NiNo - 17 Haziran 2007, 13:23:06
Ben gs ki olduğum için beni ilgilendirmiyi  ;D
Gönderen: Diego - 17 Haziran 2007, 13:23:54
BENİ İLGİLENDİRMİYİ(ARTIK)
NE POK YERLERSE YESİİNLER FB DEN GİTTİLER YA
Gönderen: HaLiLL - 17 Haziran 2007, 13:26:07
ezikler işte ;D

ikiside fenere gidip ezik oldu artık hiçbişi yapamazlar ;D ;D
Gönderen: Nightmare - 17 Haziran 2007, 13:27:50

noldu la kızdınmı :D :D
Gönderen: Diego - 17 Haziran 2007, 13:29:33

eet de zaten oynamıyolardı beziktaş anca bizim oynatmadığımız oyuncuları alır :D
Gönderen: Hamza - 17 Haziran 2007, 13:50:44
Rüştünün beşiktaşa fazla yararlı olacağini zannetmiyorum ama mehmet yozgatlı bjk için gayet güzel transfer . mehmetin gerek uzaktan şutlari , gerek şık ortalari gerekse de defansif özelliği ile beşiktaşa büyük yarar sağlayacağini düşünüyorum . fenerbahçe tuncaydan sonra mehmet yozgatliyi da elinden çıkararak çok büyük bir yanliş yapti
Gönderen: Nightmare - 17 Haziran 2007, 13:58:35
Rüştünün beşiktaşa fazla yararlı olacağini zannetmiyorum ama mehmet yozgatlı bjk için gayet güzel transfer . mehmetin gerek uzaktan şutlari , gerek şık ortalari gerekse de defansif özelliği ile beşiktaşa büyük yarar sağlayacağini düşünüyorum . fenerbahçe tuncaydan sonra mehmet yozgatliyi da elinden çıkararak çok büyük bir yanliş yapti

ali bilgini aldınız ya onun için bıraktı fb ;)
Gönderen: Hamza - 17 Haziran 2007, 14:00:48

ali bilgin ile mehmet yozgatliyi ayni teraziye bile koymam . fenerbahçenin bu seneki transfer politikasini hiç beyenmedim açikçasi ( carlos dişinda )
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 17 Haziran 2007, 14:20:43

nerde aldı öyle bişey henüz yok
Gönderen: mert961 - 17 Haziran 2007, 14:47:45

eet de zaten oynamıyolardı beziktaş anca bizim oynatmadığımız oyuncuları alır :D

görüceksin kardeşim özellikle mehmet yozgatlı transferi beni çok mutlu etti fb de en çok beğendiğim topçulardandı bjk nin transfer politikası süper gidiyor nokta transferlerle işi bitircez inş ;)
Gönderen: ***ALfoNSo*** - 17 Haziran 2007, 15:56:17

görüceksin kardeşim özellikle mehmet yozgatlı transferi beni çok mutlu etti fb de en çok beğendiğim topçulardandı bjk nin transfer politikası süper gidiyor nokta transferlerle işi bitircez inş ;)
:D
Gönderen: ömer07 - 17 Haziran 2007, 15:56:56
beyler bunlar gittmi eminmisniz
Gönderen: ömer07 - 17 Haziran 2007, 15:59:21
way be rüştüden hiç beklemezdim bunu yapacağını fb dağılıyor yaw neyse serdar var bizde :>

ama ankete katılırsam yararlı olmaz runje oynatırlar
Gönderen: mert961 - 17 Haziran 2007, 16:13:25

:D

gülme lem öle olcak inş :)
Gönderen: lampardgs - 17 Haziran 2007, 16:38:05
beni ilgilendirmez bi gs li olarak ;)
Gönderen: El_NiNo - 17 Haziran 2007, 20:20:22
runje gittiki :S
Gönderen: Hamza - 17 Haziran 2007, 20:31:28
runje gittiki :S

evet runje ayrildi sanirim
Gönderen: LeGeND-MæN - 17 Haziran 2007, 20:37:24
rüştü ayrıldımı

eğer ayrıldıysa ona çift sözüm olacak

1.fenrbahçe'de çok büyük imzalara attın bunun için çok teşekkür ederiz..
2.tümer gibi sende dedinki FENERBAHÇE'den ayrılırsam asla 3 büyüklere gitmem sadece anadolu klüplerine giderim ama sende ihanet ettin eminimki orayı asla FENERBAHÇE gibi sevemiyecen..sadece sana çarşı grubu runjee yerine rüştüü diyecek..
Gönderen: mert961 - 17 Haziran 2007, 20:39:06
rüştü ayrıldımı

eğer ayrıldıysa ona çift sözüm olacak

1.fenrbahçe'de çok büyük imzalara attın bunun için çok teşekkür ederiz..
2.tümer gibi sende dedinki FENERBAHÇE'den ayrılırsam asla 3 büyüklere gitmem sadece anadolu klüplerine giderim ama sende ihanet ettin eminimki orayı asla FENERBAHÇE gibi sevemiyecen..sadece sana çarşı grubu runjee yerine rüştüü diyecek..

:D rüştüyü seviyoruz o bizim herşeyimiz ;D
Gönderen: YuRY - 17 Haziran 2007, 20:40:07
benden de rüştüye

Sana çok şey söylenir ama biz söylemeyeceğiz. 13 sene oynadıktan sonra EFSANE OLMAK YERİNE HAİN OLMAYI SEÇTİN, YAZIKLAR OLSUN. Barcelona'ya giderken kulübe para bile kazandırmamıştın, yine seni anladık bağrımıza bastık. Ama sen artık bizim gözümüzde sadece bir hiç olmayı seçtin. Gideceğin camiada sadece Rüştü olmayı seçtin. Ama Fenerbahçe'de iken sen Rüştü REÇBER'din. Ne diyelim Allah daha da düşürsün...
Gönderen: rdgnblt - 17 Haziran 2007, 21:26:49
benden de rüştüye

Sana çok şey söylenir ama biz söylemeyeceğiz. 13 sene oynadıktan sonra EFSANE OLMAK YERİNE HAİN OLMAYI SEÇTİN, YAZIKLAR OLSUN. Barcelona'ya giderken kulübe para bile kazandırmamıştın, yine seni anladık bağrımıza bastık. Ama sen artık bizim gözümüzde sadece bir hiç olmayı seçtin. Gideceğin camiada sadece Rüştü olmayı seçtin. Ama Fenerbahçe'de iken sen Rüştü REÇBER'din. Ne diyelim Allah daha da düşürsün...
la bütün taraftar sitelerinde bu yazıyo buraya da yazma bıkkınlık geldi :D
Gönderen: HaLiLL - 17 Haziran 2007, 21:28:10
benden de rüştüye

la bütün taraftar sitelerinde bu yazıyo buraya da yazma bıkkınlık geldi :D

zuhaha ;D
Gönderen: champ1on - 17 Haziran 2007, 22:36:48
benimde bi sözüm war:rüştü afferim işe yaramıyordun bari para gelsin ;D
Gönderen: MaviAtes78 - 18 Haziran 2007, 12:49:40

[/quote]

[/quote]

abi anlamiyorum fb de iken sovuyosunuz bjk ye gelince seviyosunuz. ben cok iyi hatirliyorum 2 sene once bjk fb Turkiye kupasi finali macinda mehmet yozgatlinin attigi gol sonrasi tum bjkliler sovup sayiyodu simdi ise sevincten dort koseler bu mantigi anlamis degilim...
Gönderen: mert961 - 18 Haziran 2007, 12:51:47

[/quote]

abi anlamiyorum fb de iken sovuyosunuz bjk ye gelince seviyosunuz. ben cok iyi hatirliyorum 2 sene once bjk fb Turkiye kupasi finali macinda mehmet yozgatlinin attigi gol sonrasi tum bjkliler sovup sayiyodu simdi ise sevincten dort koseler bu mantigi anlamis degilim...
[/quote]

SANA TÜMER DİYORUM ADAMA NELER DEDİĞİNİZİ UNUTTUNUZ MU ALA ALA ADAM SİZE ÖLE Bİ SÖVDÜ Kİ ... 
AYRICA BEN MEHMET YOZGATLI YI ÇOK BEĞENİYORDUM ZATEN ÇOK İYİ BİR OYUNCU DUYUNCA ÇOK SEVİNDİM HİÇ DİİLSE MEHMET YOZGATLI BİZE TOPLU KÜFÜR ETTİRTMEDİ ;)
Gönderen: MaviAtes78 - 18 Haziran 2007, 13:03:51
nobre rustu ye kac yil sovudugunuzu solemiyorum.. artik sidik yarislarini sevmiyorum ve de yapmicam su sole bu bole diye bjk bole dvm etsin birakin eskileri YENILERI GELSIN !!!!

Gönderen: mert961 - 18 Haziran 2007, 13:07:37
nobre rustu ye kac yil sovudugunuzu solemiyorum.. artik sidik yarislarini sevmiyorum ve de yapmicam su sole bu bole diye bjk bole dvm etsin birakin eskileri YENILERI GELSIN !!!!

eskiler diosun da içiniz yandı gidince bi bak kaç topic açılmış istersen
Gönderen: MaviAtes78 - 18 Haziran 2007, 13:08:53
acilan topicler rustuye ve mehmet yozgatliya duyulan ofkeden ;)
Gönderen: mert961 - 18 Haziran 2007, 13:12:16
acilan topicler rustuye ve mehmet yozgatliya duyulan ofkeden ;)

öfkelerinin nedeni bu bence ii bi futbolcu olmasa yapılmaz örn. ali güneş o kadar ii bi futbolcu diildi orta düzey bi futbolcuydu ona hiç böle şeyler yapılmadı medyada ;)
Gönderen: MaviAtes78 - 18 Haziran 2007, 13:13:42
ali gunes kac senedir fb de oynuyodu ;)
Gönderen: mert961 - 18 Haziran 2007, 13:16:51
ali gunes kac senedir fb de oynuyodu ;)

sonuçta fb nin oyuncusu diil miydi  as kadroda yer alan bi adamdı aynı şekilde mustafa doğan da geldi bjk ye ???
Gönderen: rdgnblt - 18 Haziran 2007, 19:17:35
bjk iki iyi transfer yaptı çünkü yabancı kontenjanı nedeniyle yabancı oyunculara yönelemiyordu
türkiye de de büyük takımları kaldıracak bi kaç oyunvu var bence mehmet topuz ve gökhan ünal falan
bunları da alamadıklarına göre mecbur rakibin silahına saldıracak aziz yıldırım yabancı kontenjanı artmassa olay çıkartır artık ;D

rüştü runje farketmezdi ikisi de çok hata yapıyo ;D maksat yabancı kontenjanını açmak ve rakibin silahını kapmak olsa gerek mehmet yozgatlı bjk nin olmayan sağ kanadına katkı sağlar bence
Gönderen: BoJanqles - 18 Haziran 2007, 21:45:07
beni ilgilendiymiyi :D
Gönderen: Abdullah - 19 Haziran 2007, 10:11:53
Bu iki oyuncu fenerbahçenin ezikliğini gördükleri için geldiler