Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda
GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: ömer07 - 17 Haziran 2007, 16:06:56
-
Rüştü'nün ihanetini nasıl değerlendiriyorsunuz?
-
Hayal kırıklığı yaşadım
şaşırdım yani :o
-
;D ;D ;D
-
güzel olmus ezig f5 den herkes kacıyo ;D
-
işte lafını bilmeyen bir kürt daha mal mal yorum yazıyor >:(
-
ya damı yedeğe alırlarsa olacağı budur işte..!
-
oo her yedek alınan gitseydi şimdi yedek kalmazdı
-
oo her yedek alınan gitseydi şimdi yedek kalmazdı
Kardeş yerine ii bi adam koysaydınız ok ama Volkan ı koydunuz adamı ankaragücü maçında bile oynatmadınız olacağı bu ayrıca bu olay tümer olayından fena oldu yani sizin için rüştü bzim için i.üzülmez i. üzülmez gitseydi bjk yi bırakırdım mesela çok ciddiyim
-
ya aga birak goruyorrz gercekleri eskisini bjk yenisini FB aliyo ... revivo(Gs ye gitti)-mustafa dogan-mehmet yozgatli-rustu-ali gunes-nobre bikac isim daha var
bi aralarda aureliyo yu almaya calismistiniz ;)
-
ya aga birak goruyorrz gercekleri eskisini bjk yenisini FB aliyo ... revivo(Gs ye gitti)-mustafa dogan-mehmet yozgatli-rustu-ali gunes-nobre bikac isim daha var
bi aralarda aureliyo yu almaya calismistiniz ;)
ne gerçeği ya sana feyyazı sergeni aldınız diyorum.
ya bi de bi kaleci wardı ya eski hem fb de hem bjk de oynamıştı ismini unuttum adam demiş ki bjk gibi temiz bir kulüp görmedim ;)
-
dogru ;D yerleri iyi cilaliyolarmis ;D ;D ;D ;D ;D ;D
-
dogru ;D yerleri iyi cilaliyolarmis ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yok gerçekten temiz bir kulübüz bence ;)
-
ya bu futbol beyler herşey olur da bjk rüştüyü transferde sakat kaldığı için istemedim ama fenerbahçe ona kucak açtı ve onu dünyanın en 3.kalecisi yaptı..2002 de.FENERBAHÇE'DE ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI,KAPTAN OLDU,A MİLLİDE EN ÇOK FORMA GİYEN İSİM OLDU 13 YILDIZ FENERDE DURDU.2 GÜN ÖNCE FENERDEN BAŞKA HİÇBİR YERE GİTMEM DEDİ AMA PARAYI FENERE TERCİH ETTİ
-
ya bu futbol beyler herşey olur da bjk rüştüyü transferde sakat kaldığı için istemedim ama fenerbahçe ona kucak açtı ve onu dünyanın en 3.kalecisi yaptı..2002 de.FENERBAHÇE'DE ÇOK BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATTI,KAPTAN OLDU,A MİLLİDE EN ÇOK FORMA GİYEN İSİM OLDU 13 YILDIZ FENERDE DURDU.2 GÜN ÖNCE FENERDEN BAŞKA HİÇBİR YERE GİTMEM DEDİ AMA PARAYI FENERE TERCİH ETTİ
ee kardeş aynısını siz yapmıştınız hesap görüldü :D ;)
-
hesap goruldu diyosun ancak rustu yarar saglayabilecek mi bjk ye ? hic sanmiyorum :)
-
hesap goruldu diyosun ancak rustu yarar saglayabilecek mi bjk ye ? hic sanmiyorum :)
neden sağlamasın kaleciler profosyenelliğine göre uzun süreler oynayabiliyor >>>>cordoba>> mondragon
-
olm ihanet fln yok ortalıkta hangi ihanetten bahsedilior bir ihanet varsa ortada oda fenerin rüştüye yaptıgı ihanettir son maç kalmş terim rüştüyü görmek istior fener yenilsede şampion ama gene rüştüyü almıor 11 e bumu sadakat . rüştü fenerde yedek durcagına beşiktaşta kalede durur kimsede buna bişi diyemez ihnatten ise hiç söz edilemez ;) -- ben gs liyim içimden gelenleri söledim bjkli fln diilim yane tamam objektif olarak konuştum --
-
olm ihanet fln yok ortalıkta hangi ihanetten bahsedilior bir ihanet varsa ortada oda fenerin rüştüye yaptıgı ihanettir son maç kalmş terim rüştüyü görmek istior fener yenilsede şampion ama gene rüştüyü almıor 11 e bumu sadakat . rüştü fenerde yedek durcagına beşiktaşta kalede durur kimsede buna bişi diyemez ihnatten ise hiç söz edilemez ;) -- ben gs liyim içimden gelenleri söledim bjkli fln diilim yane tamam objektif olarak konuştum --
bencede kardeş adama üvey evlat muamelesi yaptılar o da bjk ye (huzura ;D ) geldi ;)
-
RÜSTÜ ye sinir oldum >:( >:( >:(
-
ihanet eti fenere hadi başka takıma gitse neysede bi düşman kulube gitti
-
işte lafını bilmeyen bir kürt daha mal mal yorum yazıyor >:(
walla bravo kanka bi insan bölemi kapak eder ;D
boşwer yaa barzani işte allahın peşmergesi :D ;D
-
normaldir bir klüpten başka klübe transfer oldu ne war ki :-\
-
aynen katılıyorum harun adam zico bana görev vermez diye konuşmuş yöneticiyle zaten tecrübeli niye fb de kalsın