Türkiye'nin ilk Oyun Forumlarından olan Oyunsiteniz 20 Yasinda

GENEL => ANKETLER => Konuyu başlatan: LeGeND-MæN - 17 Haziran 2007, 20:47:40

Başlık: Rüştü'nün ihanetini nasıl değerlendiriyorsunuz
Gönderen: LeGeND-MæN - 17 Haziran 2007, 20:47:40
Yazıklar Olsun Rüştü Reçber !
(http://www.gencfb.org/images/kapak/0708/yaziklar_olsun.jpg)
1993 Yılı'nda gittin Bjk'ye, üstüne talihsiz bir trafik kazası geçirdin. Muayene ettiklerinde "futbol hayatı riskli" dediler ve seni kapı dışarı ettiler. Bu kazadan 1 sene sonra Fenerbahçe sana kapılarını açtı ve sana sahip çıktı. Fenerbahçe'den A Milli Takıma kadar yükseldin ve kariyerinin en başarılı yıllarını Fenerbahçe'de geçirdin. Kaptanımız oldun, en çok forma giyen kalecimiz oldun. Ama ne yazık ki sakatsın diye seni kapı dışarı edenlere bugün hizmet eder oldun. Senin o gerçekten "Rüştü" olduğun zamanlardı, 1995/96 sezonuydu, Kadıköy'de oynadığımız bir karşılaşma öncesi sahaya çıkarken açtığınız "Fenerbahçe Düşmanlarını Yeneceğiz !" pankartını tutanlardan birisi olduğunu ne çabuk unuttun Rüştü ? Şimdi sen o düşmanların esiri oldun. Hem itibarını ve hem de geçmişte yaşadıklarını hiçe sayarak..

Yazıklar Olsun sana Rüştü !
(http://www.gencfb.org/images/kapak/0708/fdy.jpg)

Bizi ve bıraktıklarımızı toplamaya devam edin.
F.Bahçemiz ilelebet özgünlüğünü koruyacaktır.

GURURUNU DA!

Gönderen: YuRY - 17 Haziran 2007, 20:48:36
(http://img124.imageshack.us/img124/7079/utanrustu20ssahkprzii3.jpg)

Sana çok şey söylenir ama biz söylemeyeceğiz. 13 sene oynadıktan sonra EFSANE OLMAK YERİNE HAİN OLMAYI SEÇTİN, YAZIKLAR OLSUN. Barcelona'ya giderken kulübe para bile kazandırmamıştın, yine seni anladık bağrımıza bastık. Ama sen artık bizim gözümüzde sadece bir hiç olmayı seçtin. Gideceğin camiada sadece Rüştü olmayı seçtin. Ama Fenerbahçe'de iken sen Rüştü REÇBER'din. Ne diyelim Allah daha da düşürsün...
Gönderen: HaLiLL - 17 Haziran 2007, 20:49:11
normal bişiy ;D
Gönderen: mert961 - 17 Haziran 2007, 20:52:36
anlayamadığım şimdi biz sizin ii adamları aldık die gurursuz mu oluyoz o zmn siz feyyazı sergen i alırken çok mu gururluydunuz  ???
Gönderen: DeViL - 17 Haziran 2007, 20:58:54
fener alıştı satılmaya artık önüne gelen fenere ihanet ediyo baksanıza ilk önce tümer bu sene rüştü bakalım seneye kim olacak ;D
Gönderen: LeGeND-MæN - 17 Haziran 2007, 21:02:38
anlayamadığım şimdi biz sizin ii adamları aldık die gurursuz mu oluyoz o zmn siz feyyazı sergen i alırken çok mu gururluydunuz  ???

aga rüştü başka adam 13 yıl hayatını FENER'de geçirdi..bu artada fenerden bjklilere gelenler için yıldırım demirören 6+2 uygulaması koyacakmış...
Gönderen: HaLiLL - 17 Haziran 2007, 21:02:52
fener alıştı satılmaya artık önüne gelen fenere ihanet ediyo baksanıza ilk önce tümer bu sene rüştü bakalım seneye kim olacak ;D

seneyede carlos ;D
Gönderen: BoJanqles - 17 Haziran 2007, 21:20:53
rüştü bjk ye mi gitti :D nereye gitti bu herif :D  bence normal bişiy zaten 3. kaleci
Gönderen: rdgnblt - 17 Haziran 2007, 21:23:31
rüştünün feneri ikinci satışı :D
gerçi fenerliler de rüştü ye yapmadığını bırakmadı zamanında gene iyi dayanmış
Gönderen: Nightmare - 17 Haziran 2007, 21:53:42
rüştünün feneri ikinci satışı :D
gerçi fenerliler de rüştü ye yapmadığını bırakmadı zamanında gene iyi dayanmış

:D :D tümerin öcünü aldılar  ;)
Gönderen: mert961 - 17 Haziran 2007, 22:16:23

aga rüştü başka adam 13 yıl hayatını FENER'de geçirdi..bu artada fenerden bjklilere gelenler için yıldırım demirören 6+2 uygulaması koyacakmış...

feyyaz da kimbilir kaç yıl oynadı bjk de sora siz aldınız  ;)

ayrıca bazı arkadaşlar rüştüye artık dienlere de gülüyorum artık olduğu için mi 2 gün önce anlaştınız ama bjk elinizden çekti ve aldı bunu hazmedin ;)
Gönderen: Capkino - 17 Haziran 2007, 22:24:49
bjk hep böyle yapio zaten eskileri topluyu rüstünün ihanetine gelcek olursak IHANET denilemez cünkü proffesionelikte öyle bir sey yok  ;D ;D ;D

UA   ;D
Gönderen: champ1on - 17 Haziran 2007, 22:37:21
ben artık rüştüyü sevmediğim için hain para kazandırdı bize ;D
Gönderen: rdgnblt - 17 Haziran 2007, 23:30:47
ben artık rüştüyü sevmediğim için hain para kazandırdı bize ;D
ne parası yusuf fener kimsenin haberi olmadan para mı almış
Gönderen: YuRY - 18 Haziran 2007, 07:40:12
Capkino o nasıl imza yaw reklam mı yapıyon pepsi  :D
Gönderen: LeGeND-MæN - 18 Haziran 2007, 09:03:48
rüştü donu düştü :D
Gönderen: Abdullah - 19 Haziran 2007, 10:10:43
Rüştü fenerbahçenin cokusunu fark ettiği için carsıya geldi
Gönderen: Hamza - 19 Haziran 2007, 23:01:41

fenerbahçenin çöküşü mü  ??? ;D
Gönderen: El_NiNo - 20 Haziran 2007, 11:44:53
 ;D ;D
Gönderen: WolborQ - 21 Haziran 2007, 08:54:39
helal olsun rüştüyeee  aferin rüştüüü adamın canı sıkıldı fbde biraz açılmak istedi
Gönderen: Abdullah - 21 Haziran 2007, 10:00:10

çöküş derken eziklik anlamında soyledim :D
Gönderen: El_NiNo - 21 Haziran 2007, 10:54:35
pişşşşşş... sataşma :S
Gönderen: HaLiLL - 21 Haziran 2007, 11:02:56

çöküş derken eziklik anlamında soyledim :D

Bingoo :D :D
Gönderen: champ1on - 21 Haziran 2007, 11:05:10
Abdullah,böyle ezik bir takıma nasıl yenildiniz vallaha anlayamadım.Madem biz eziğiz nasıl şampiyon olduk?Şans desen GS,BJK maçlarını aldık,derbileri aldık.Artık eziksiniz diyorsanda istersen lig başlayınca bu mesajını editle görüşeceğiz o zamanda.
Gönderen: mert961 - 21 Haziran 2007, 21:39:55
kardeş hiç bi takım ezik diildir ama eziklik insanın veya kurumun içindedir şampiyonlar ligi kupasını alsa bile ezik eziktir ;D (lafım fb ye diil)
Gönderen: Abdullah - 23 Haziran 2007, 10:27:07
Abdullah,böyle ezik bir takıma nasıl yenildiniz vallaha anlayamadım.Madem biz eziğiz nasıl şampiyon olduk?Şans desen GS,BJK maçlarını aldık,derbileri aldık.Artık eziksiniz diyorsanda istersen lig başlayınca bu mesajını editle görüşeceğiz o zamanda.

çünkü fenerbahçe ezik   :-* editlemiyorum buyrun goruselim  :-*
Gönderen: HaLiLL - 23 Haziran 2007, 11:07:09

Ezik Fenevbeşçe & Şikebahçe  8)
Gönderen: bestgamer - 23 Haziran 2007, 11:44:39

>:( >:( >:(   fb bjk den ezik olamaz ya sen ona bak !
Gönderen: BARUT - 23 Haziran 2007, 11:49:00
Şimdi bence olaya 2 taraflı bakmak lazım..Fenerbahçe'den Beşiktaşa Gitmek olay oluyorsa..Gs den Fb ye gitmek neden olay olmuyor..? Hatırlayacaksınız M.Yozgatlı Gs UEFA'yı aldığı sene FB Ye gönderildi ama Hiç bir Gs taraftarı bunu olay yapmadı..Yani uzun lafın kısası Rüştü'nün hala bırakmaması hataydı  neden mi ? 2 Sene öncesi Rüştü'yü kimin dövdürdüğünü anlamak için müneccim olmaya gerek yok..
Gönderen: LeGeND-MæN - 23 Haziran 2007, 11:55:44
Şimdi bence olaya 2 taraflı bakmak lazım..Fenerbahçe'den Beşiktaşa Gitmek olay oluyorsa..Gs den Fb ye gitmek neden olay olmuyor..? Hatırlayacaksınız M.Yozgatlı Gs UEFA'yı aldığı sene FB Ye gönderildi ama Hiç bir Gs taraftarı bunu olay yapmadı..Yani uzun lafın kısası Rüştü'nün hala bırakmaması hataydı  neden mi ? 2 Sene öncesi Rüştü'yü kimin dövdürdüğünü anlamak için müneccim olmaya gerek yok..

kardeş m.yozgatlı başka biz fenerliler m.yozgatlı bjk ye gittiği için kızmadıkki rüştü için 13 yıldır bizimdi ondan...

mesela bizden semih falanda gitse kızmayız ama uzun yıl emek veren futbolcu gitse kızarız
Gönderen: gencfbyusuf - 23 Haziran 2007, 12:03:52
biz onu harcanmasın diye sakat sakat antalya spor dan transfer edelim 11sene bağrımıza basalım sonra beşiktaşa gitsin ben ormal buluyorum dedim çünkü tipinde memenet yoktu şerefsizin
Gönderen: LeGeND-MæN - 23 Haziran 2007, 12:06:42
biz onu harcanmasın diye sakat sakat antalya spor dan transfer edelim 11sene bağrımıza basalım sonra beşiktaşa gitsin ben ormal buluyorum dedim çünkü tipinde memenet yoktu şerefsizin
:D :D :D
Gönderen: mert961 - 23 Haziran 2007, 12:11:20

:D