BAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ İLE EŞLEŞMİŞİM BU SEFER O MAÇIN ÖCÜNÜ ALCAM ABİ HAZIR OL BU MAÇIN ÖNEMİ FAZLA OLCAK BENİM İÇİN ;) BUGUN AKŞAM YAPALIM 3 MAÇ 2-1 SATEN İNANIYORUM 2-1 FLN BİTCEK 2-0 BİTMEZ BU MAÇ BEKLİYORUM BUGUN BAŞARILAR
arkadaşlar burqi yok kur'an kursuna gitmişti giremicem siteye demişti :-\kardeşim bugun gitmedim yarın gitcem inş yapalım istiyosan macımızı
ya hükmen olur yada gelince yaparız ;)
Burqi 4 - 3 Necati halil
ilk golu ben attım 2. golu soraki 2 golude o attı dk 72 . 75. ve 82 dklarda 3 golle oyunun galibi ben oldum :D
tbrk ;)
hamza abi bekliyorum lütfen gel artık ?
hamza abi bnm 4.replay yarşmasında 1. oldum rep ödülümü nezman verceksın ?? ?Burqi 4 - 3 Necati halil
ilk golu ben attım 2. golu soraki 2 golude o attı dk 72 . 75. ve 82 dklarda 3 golle oyunun galibi ben oldum :D
tbrk ;)
tebrikler burqi . rövanş maçini da oynasaniza beyler
BAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ İLE EŞLEŞMİŞİM BU SEFER O MAÇIN ÖCÜNÜ ALCAM ABİ HAZIR OL BU MAÇIN ÖNEMİ FAZLA OLCAK BENİM İÇİN ;) BUGUN AKŞAM YAPALIM 3 MAÇ 2-1 SATEN İNANIYORUM 2-1 FLN BİTCEK 2-0 BİTMEZ BU MAÇ BEKLİYORUM BUGUN BAŞARILAR
İyi oynayan kazansin kardeşim. sanada başarilar diliyorum . ne zaman müsaid olursan haber verebilirsin bana ;)
daha ekmek almaya gidip yemek yicem sora yaparız maçıBAŞARILAR BEYLER HAMZA ABİ İLE EŞLEŞMİŞİM BU SEFER O MAÇIN ÖCÜNÜ ALCAM ABİ HAZIR OL BU MAÇIN ÖNEMİ FAZLA OLCAK BENİM İÇİN ;) BUGUN AKŞAM YAPALIM 3 MAÇ 2-1 SATEN İNANIYORUM 2-1 FLN BİTCEK 2-0 BİTMEZ BU MAÇ BEKLİYORUM BUGUN BAŞARILAR
İyi oynayan kazansin kardeşim. sanada başarilar diliyorum . ne zaman müsaid olursan haber verebilirsin bana ;)
hamza onu unuttuk burqi gelsin yaparız rovanşı ;)
.. yine rovanşı 4-3 yendi yine 3-2 yeniodum son dk lerde 2 gol yedim bide son dk de 2 gol kaçırdım delircem .. >:( >:(eyw
tbrkler burqi ;)
Burqi 4 - 3 necati Gene son dk
Burqi 4 - 3 Necati halil Son dk
;D ;D