3 kişi gitti 3yada 5 kişi daha çıkarsa tam olur abimete olm seni yendim 8-3 imzanı nie değiştrmedin
bekle almamışlar will turner i görmüyonmu o benim işte aga birde bana meydan okuyorsan anket aç 3 maç birde 5.replay yarışmasına oy ve r3 kişi gitti 3yada 5 kişi daha çıkarsa tam olur abimete knka seni almamışlar listeye nasıl gircen
OLM SANA OKUYORUM YENİYORUMMM İMZANİ DEĞİŞTİRMİON BEN NE YAPİİM EN SON 8-3 HATIRLIOSANbekle almamışlar will turner i görmüyonmu o benim işte aga birde bana meydan okuyorsan anket aç 3 maç birde 5.replay yarışmasına oy ve r3 kişi gitti 3yada 5 kişi daha çıkarsa tam olur abimete knka seni almamışlar listeye nasıl gircen
saolun abi kabul ediyorum ;)furkan sende 07 var mı??
Diego
[email protected]
YÜKLEDİM ;)saolun abi kabul ediyorum ;)furkan sende 07 var mı??
Diego
[email protected]
diego da fifa yokmuşki nasıl olcak ? :-\YÜKLEDİM
HAMZA ABİ BEN KATILMIYACAĞIM ZAMANIM OLMUYACAK ARTIK SİTEYE DAHİ GİREMİYORUM ;) ALDIĞIN İÇİN SAOL YİNEDE ;)
HAMZA BENİ ALDIGIN İÇİN TŞKKÜR EDERİM AMA BENM KENDİ SİTEM VAR K.BAKMAYIN
ben girerdimde benim sitem var ben onla gircem kusura bakmayın
Hamza Kardeşim katıLamayacakların birinin yerine Ben KatıLsam OluR Mu_?
# nadir_piero
# [email protected]
şu katılamayacak olanları listeden çıkarın
HAMZA KARdeş benide alırmısın :D6. YEDEKSİN BEKLEMEDE KAL :D
fenerkral
[email protected]
HAMZA ABİ ONU ALIRSAN BEN GİRMEYECEĞİM !!! BAŞKADA BİŞEY DEMİYORUM. O KADAR ŞEYDEN SONRA DAHADA ALIYORSUN YA !!!Hamza Kardeşim katıLamayacakların birinin yerine Ben KatıLsam OluR Mu_?
# nadir_piero
# [email protected]
eleme müsabakalari esnasinda yarişmacilarimizla en ufak bir polemiğe bile girmeyeceğine dair bana buradan söz veriyorsan katilabilirsin kardeşim ..!
HAMZA KARdeş benide alırmısın :D6. YEDEKSİN BEKLEMEDE KAL :D
fenerkral
[email protected]
will turner da kabul etti yeşil yapın
will turner banlandı az önce . turnuvamıza dahil olamayacak
HAMZA BENİ ALDIGIN İÇİN TŞKKÜR EDERİM AMA BENM KENDİ SİTEM VAR K.BAKMAYIN
rica ederim lampard . siteler arasi turnuvamızda sitenize başarilar diliyoruz
benım kayıt ne olacak :D
tmm . seni de ekledim fenerkral ;)
tmm . seni de ekledim fenerkral ;)
sağolasın kardeşim
tamam kardeşim söz veriyorum.Hamza Kardeşim katıLamayacakların birinin yerine Ben KatıLsam OluR Mu_?
# nadir_piero
# [email protected]
eleme müsabakalari esnasinda yarişmacilarimizla en ufak bir polemiğe bile girmeyeceğine dair bana buradan söz veriyorsan katilabilirsin kardeşim ..!
hadi hamza msne gel
tamam kardeşim söz veriyorum.Hamza Kardeşim katıLamayacakların birinin yerine Ben KatıLsam OluR Mu_?
# nadir_piero
# [email protected]
oke hamza ;)tamam kardeşim söz veriyorum.Hamza Kardeşim katıLamayacakların birinin yerine Ben KatıLsam OluR Mu_?
# nadir_piero
# [email protected]
Vermiş olduğun bu söze herkes şahit olsun . Sana son bir şans vermek istiyorum nadir .
hamza abi msn ye gelsen maçımız var
HAMZA SAOL BENİDE DAVET ETTİĞİN İÇİN AMA BEN BENİM SİTEM ADINA YARIŞMAYI TERCİH ETTİM
LAMPARD İLE AYNI SİTEDEYİZ ;)
HAMZA SAOL BENİDE DAVET ETTİĞİN İÇİN AMA BEN BENİM SİTEM ADINA YARIŞMAYI TERCİH ETTİM
LAMPARD İLE AYNI SİTEDEYİZ ;)
hmm . tamam kardeşim sen bilirsin . size siteler arasi turnuvada başarilar diliyorum
BARUT
[email protected]
Gelmeyen oLursa..:)
ALINIRSIN AGA 4-5 KİŞİ VAR OLMAYANBARUT
[email protected]
Hamza beni alma gibi bir durum var mı acaba iyi oynayacağım..
[email protected]
[email protected]
Hamza dan resmi açıklama bekliyorum..
yapma aga rüştü gibi nereye en büyük kozumuz sensin bu turnuvadaHAMZA KARDEŞİM KUSURA BAKMA BEN SITELER ARASI TURNUVAYA BAŞKA BİR SİTE İLE KATILICAM AMA ISTERSEN EĞER ELEMELERDE OYNIYABILIRIM .. ;)[/color]
HAMZA KARDEŞİM KUSURA BAKMA BEN SITELER ARASI TURNUVAYA BAŞKA BİR SİTE İLE KATILICAM AMA ISTERSEN EĞER ELEMELERDE OYNIYABILIRIM .. ;),
HAMZA KARDEŞİM KUSURA BAKMA BEN SITELER ARASI TURNUVAYA BAŞKA BİR SİTE İLE KATILICAM AMA ISTERSEN EĞER ELEMELERDE OYNIYABILIRIM .. ;),
Sen Bilirsin Cemal Diger Sitede Bşarılar ;)
BARUT
[email protected]
HAMZA MAÇLARA NE ZAMAN GEÇİÇEZHAMZA ABİ MSN E GEL
barutun alınması lazım elemelere bence
ayrıca nadir siteye kaç defa söz verdi hamza sende ona kaç defa son şansını verdin hamza bak güzel kardeşim bu adam geldiya gene kısa bi süre içinde site hacklencek fln geri alınmalar fln olcak hadi şimdiden geçmiş olsun diorm ben nadirin akıllı durmucagından adım gibi eminim eger ben bu konuda haksız çıkarsam bende hiç bişi bilmiorm !
İNŞbarutun alınması lazım elemelere bence
ayrıca nadir siteye kaç defa söz verdi hamza sende ona kaç defa son şansını verdin hamza bak güzel kardeşim bu adam geldiya gene kısa bi süre içinde site hacklencek fln geri alınmalar fln olcak hadi şimdiden geçmiş olsun diorm ben nadirin akıllı durmucagından adım gibi eminim eger ben bu konuda haksız çıkarsam bende hiç bişi bilmiorm !
nadirin az önce vermiş olduğu söze hepiniz şahit oldunuz . ben inaniyorumki nadir ile eleme müsabakalarina katilacak olan yarişmacilarimiz arasinda herhangi bir polemik dahi yaşanmayacak . zaten bu nadire verilen son şans.nadir, kendisine verilen bu son şansı iyi bir şekilde değerlendirecektir bence . değil mi nadir
HAMZA MAÇLARA NE ZAMAN GEÇİÇEZ
İNŞbarutun alınması lazım elemelere bence
nadirin az önce vermiş olduğu söze hepiniz şahit oldunuz . ben inaniyorumki nadir ile eleme müsabakalarina katilacak olan yarişmacilarimiz arasinda herhangi bir polemik dahi yaşanmayacak . zaten bu nadire verilen son şans.nadir, kendisine verilen bu son şansı iyi bir şekilde değerlendirecektir bence . değil mi nadir
Bİ MSN E GELSENE
BİRAZDAN?İNŞbarutun alınması lazım elemelere bence
Bİ MSN E GELSENE
tamam birazdan geliorm ;)
ben kabul etmiyorum gecen siteler arsinda cok sorun yasandi ve baska siteyle katlicam :)___!!! k.bakma hamza
BEN ŞU ANDA MÜSAİTİM BİŞEY DİYCEM SONRA RAHAT BIRACAMben kabul etmiyorum gecen siteler arsinda cok sorun yasandi ve baska siteyle katlicam :)___!!! k.bakma hamza
ayni şey senin içinde geçerli bestgamer . siteler arasi turnuvada başka site adına yarişmaya karar vermeden önce özelden konuşmak istiyorum seninlede . müsaid olduğn bir zamanda haber verebilirsin bana
BİRAZDAN?İNŞbarutun alınması lazım elemelere bence
Bİ MSN E GELSENE
tamam birazdan geliorm ;)
TURNUVAYLA İLGİLİ
GFB_SERO
[email protected]
MSN Nİ YAZ ÇAPKİNOok
Hamza kardeşim haruna %100 katılıyorum başkada bişey demiyorum..!!!
13 KABUL
5 RED
1 BANLI
5 CEVAPSIZ
Hamza kardeşim haruna %100 katılıyorum başkada bişey demiyorum..!!!
bu düşünceleri beslemenize hak veriyorum kardeşim . ancak daha öncede söylediğim gibi nadire son bir şans vermeyi uygun gördüm. zaten az öncede tüm site huzurunda bizlere hiç kimse ile en ufak bir tartişmaya dahi girmeyeceğine dair söz verdi . ben inaniyorumki nadir kendisine verilen bu şansi iyi bir şekilde kullanmaya çalişacaktir . eleme müsabakalari ve siteler arasi turnuva esnasinda en ufak bir hatasini gördüğüm zaman bir daha bu siteye giriş yaptirmayacağim nadire . daha önce yaşanan tatsizliklarin bir daha yaşanmayacağini , yaşanmasina da müsade etmeyeceğimin garantisini sizlere veriyorum
13 KABUL
5 RED
1 BANLI
5 CEVAPSIZ
capkinho ile beraber 14 kabul oldu sanirim . cemalakko ve bestgameri da ben ikna etmeye çalişacağim . 16 kişilik yapariz elemeleri
benide yazacakmısınız_?İNŞ
13 KABUL
5 RED
1 BANLI
5 CEVAPSIZ
capkinho ile beraber 14 kabul oldu sanirim . cemalakko ve bestgameri da ben ikna etmeye çalişacağim . 16 kişilik yapariz elemeleri
aga bestle cemal bizim sitede :S
KABUL ETMEYENLERİ ÇIKARDIM KABUL EDENLER VE CEVAP VERMEYENLER 18 KİŞİYİZ
13 KABUL
5 RED
1 BANLI
5 CEVAPSIZ
aga bestle cemal bizim sitede :S
bestgamer ve cemalakko sizin site adına yarişmaya karar verdiyse diyeceğim bir şey yok . biz yine oyunsiteniz.com olarak bu kadromuzla da şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inaniyoruz . sizin siteye ve katilimcilariniza bu zorlu organizasyonda başarilar diliyorum !
TUGKAN-GERARD-BURULLAH-VİRÜS
nurullah katilmayi çok istiyordu zaten . muhtemelen kabul eder davetimizi . virüs'e siteler arasi turnuva elemelerine davet edildiğine dair pm yolladim . ondan da cevap bekliyoruz . gerrard başka site adına katilabilir belki . tugkan da bizi reddetmez ama bu siralar biraz yoğun sanirim . biraz daha bekleyelim kayitlarimizin dolmasini . akşam olmadan eleme müsabakalarini başlatiriz inşallah
BENCE BAŞLATALIM VİRÜS DAHA YENİ ÜYE O NUN YERİNE NADİRİ YAZAYIM BAŞLATAYIM
GERARD & NADİR
DEĞİŞİKLİĞİ YAPALIM O HALDE
BENCE BAŞLATALIM VİRÜS DAHA YENİ ÜYE O NUN YERİNE NADİRİ YAZAYIM BAŞLATAYIM
nurullah katilmayi çok istiyordu zaten . muhtemelen kabul eder davetimizi . virüs'e siteler arasi turnuva elemelerine davet edildiğine dair pm yolladim . ondan da cevap bekliyoruz . gerrard başka site adına katilabilir belki . tugkan da bizi reddetmez ama bu siralar biraz yoğun sanirim . biraz daha bekleyelim kayitlarimizin dolmasini . akşam olmadan eleme müsabakalarini başlatiriz inşallah
bende gerrardın katılacağını sanmıyorum kendisi sitesinde katılır herhalde
HAMZA ABİ METE Bİ SAATTİR MSN DEN YALVARIYO BANIMI AÇSIN SİTELERARASINA KATILMAK İSTİYORUM DİO
abiminde banını açmış o kdr şeyden sonra masumtilkinin de o kdr şeyden sonra açmış
dio
abiminde banını açmış o kdr şeyden sonra masumtilkinin de o kdr şeyden sonra açmış
dio
yemin etmiş bidaha etmiycekmiş hamza al şunu başımdan özelden konuş biraz da sen uğraş/b]
dio
:D :D
HAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ ;)
arkadaşlar tugkan geldi haber verdim simdi ;)
Hamza abi Tugkan katılamayacakmıs elemelere tatile gidecekmis baskasını alalım ;)
bu kadro bence gsel ve yeterli
Hamza abi Tugkan katılamayacakmıs elemelere tatile gidecekmis baskasını alalım ;)
Hmm tamam kardeşim . tanidiğiniz , güzel oynayan biri var mi acaba ? tugkan yerine yarişacak
HAMZA KARDEŞ METE 2 3 SAAT ÖNCEE HODRİ MEYDAN MAÇINDA İMZASINA MAÇTA YENDİM MAÇ SONUNDA ANAMA KÜFÜR ETTİ ..KANITIMDA VAR O VARSA BEN BU TURNUVADA YOKUM HAMZA KARDEŞ BENDEN BU KDARHAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ ;)
kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim
Hmm tamam kardeşim . tanidiğiniz , güzel oynayan biri var mi acaba ? tugkan yerine yarişacak
su an sitede banlı senceru var o da iyi oynuo ama banlı ben maca giiriorum ;)
Arkadaşlar ben Mete 'yi affetmiyorum hadi ben affetsem bile Allah'a böyle bir küfür ediyor....Şahsen bu benim ve birçok arkadaşın göürüşü
HAMZA KARDEŞ METE 2 3 SAAT ÖNCEE HODRİ MEYDAN MAÇINDA İMZASINA MAÇTA YENDİM MAÇ SONUNDA ANAMA KÜFÜR ETTİ ..KANITIMDA VAR O VARSA BEN BU TURNUVADA YOKUM HAMZA KARDEŞ BENDEN BU KDARHAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ ;)
kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim
ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAMZA ABİ .....ÇOK SAOLUN İNŞLLAH GÜZEL BİR TURNUVA YAPARIZ ELLERİNİZE SAĞLIK BAN İÇİNHAMZA KARDEŞ METE 2 3 SAAT ÖNCEE HODRİ MEYDAN MAÇINDA İMZASINA MAÇTA YENDİM MAÇ SONUNDA ANAMA KÜFÜR ETTİ ..KANITIMDA VAR O VARSA BEN BU TURNUVADA YOKUM HAMZA KARDEŞ BENDEN BU KDARHAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ ;)kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim
uğur kardeşim , meteye uzun bir ban süresi verdim zaten . huzuru bozmaktan başka bir işe yaradiği yok adamın . bundan sonra kendisiyle maç fln da yapmaya kalkmayin . tüm turnuvalardan eleyeceğiz hükmen
ANLAYIŞINIZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM HAMZA ABİ .....ÇOK SAOLUN İNŞLLAH GÜZEL BİR TURNUVA YAPARIZ ELLERİNİZE SAĞLIK BAN İÇİNHAMZA KARDEŞ METE 2 3 SAAT ÖNCEE HODRİ MEYDAN MAÇINDA İMZASINA MAÇTA YENDİM MAÇ SONUNDA ANAMA KÜFÜR ETTİ ..KANITIMDA VAR O VARSA BEN BU TURNUVADA YOKUM HAMZA KARDEŞ BENDEN BU KDARHAMZA AF GÜNÜ BUGÜN METEYİ DE AÇ ;)kardeş metenin yaptiği hiçde küçümsenecek bir şey değil . hamachide resmen Allaha küfür ediyor . bunu daha öncede tekrarlamişti . ama yine de zimaptan ve tüm siteden özür dilerse ve zimap metenin banı açilsin der ise açarim
uğur kardeşim , meteye uzun bir ban süresi verdim zaten . huzuru bozmaktan başka bir işe yaradiği yok adamın . bundan sonra kendisiyle maç fln da yapmaya kalkmayin . tüm turnuvalardan eleyeceğiz hükmen
HAMZA ABİ BATUGS?
Hamza benim nickimi PieRo-KRaL Olarak yazarmısn kardeşim artık piero-kral olarak söleyin nickimi nadir demeyin oke ;)
hamza abi HaLiLL i neden almadık adam super oynuyo :-\KENDİ ÇIKTI
BUNLAR İYİ HAMZA ABİ EŞLEŞMELERİ YAZIM MI?
hamza abi HaLiLL i neden almadık adam super oynuyo :-\
BUNLAR İYİ HAMZA ABİ EŞLEŞMELERİ YAZIM MI?
15 kişilik mi yapcaz
hayır tanımam kimsinHamza benim nickimi PieRo-KRaL Olarak yazarmısn kardeşim artık piero-kral olarak söleyin nickimi nadir demeyin oke ;)
ooo hoşgeldin piero kral kardeşim ;)(ben cemil tanırsın)
HENRTYCEMİL-LUYİNDULAhayır tanımam kimsinHamza benim nickimi PieRo-KRaL Olarak yazarmısn kardeşim artık piero-kral olarak söleyin nickimi nadir demeyin oke ;)
hayır tanımam kimsinHamza benim nickimi PieRo-KRaL Olarak yazarmısn kardeşim artık piero-kral olarak söleyin nickimi nadir demeyin oke ;)
puhahaha cemil morardı :D :D :D
hadi eşleşmeleri yapoında elenenleri biz toplicaz ;D ;D
Nurullah
[email protected]
ELEMELERDEN ÇEKİLİYORUM HEPİNİZE BAŞARILAR
;D ;D ne yapalım hamza kardeş bizde genc yeteneklerle uğraşıoz ;Dhadi eşleşmeleri yapoında elenenleri biz toplicaz ;D ;D
neden çekiliyorsun mert
HAMZA, İZMİRLİ2 DE BAYA İYİ OYNUYO
;D ;D ne yapalım hamza kardeş bizde genc yeteneklerle uğraşıoz ;Dhadi eşleşmeleri yapoında elenenleri biz toplicaz ;D ;D
HAMZA İLK 5 E GİREMEMİŞTİ GEÇENKİNDE SONRA KAZIK ATTI BAŞKA SİTEDEN KATILDI AYNI ŞEYİ YAPMAK İSTEMİYODUR ARTIK ;)
neden çekiliyorsun mert
istemiyorum size başarılar
HAMZA İLK 5 E GİREMEMİŞTİ GEÇENKİNDE SONRA KAZIK ATTI BAŞKA SİTEDEN KATILDI AYNI ŞEYİ YAPMAK İSTEMİYODUR ARTIK ;)
:D :D o başka site dediğin benim sitemdi kazık atmakla alakası yok ben zaten sölemiştim hamza ya burda giremezsem kendi sitemle gelcem die fazla konuşma senle tartışmak istemiyorum hemşerimsin onun için kapat konuyu benle ilgili bilip bilmeden yorum yapma
:D :D o başka site dediğin benim sitemdi kazık atmakla alakası yok ben zaten sölemiştim hamza ya burda giremezsem kendi sitemle gelcem die fazla konuşma senle tartışmak istemiyorum hemşerimsin onun için kapat konuyu benle ilgili bilip bilmeden yorum yapma
SENİN SİTENİ AGZIMA ALMAK BİLE İSTEMEDİGİM İÇİN BAŞKA SİTE DEDİM ;) NEYSE KAPATALIM
neden çekiliyorsun mert
istemiyorum size başarılar
sen bilirsin kardeşm
SENİN SİTENİ AGZIMA ALMAK BİLE İSTEMEDİGİM İÇİN BAŞKA SİTE DEDİM ;) NEYSE KAPATALIM
:D sen bana cvp wer ben sattımmı satmadım mı oyunsiteniz i ...
Beni Alın...!
1.BARUT
2.FABREGAS
3.NİGHTMARE
4.GFB_SERO
5.MASUMTİLKİ
6.BİG SEXY
7.HAMZA
8.FENERKRAL
9.DEVİL
10.DİEGO
11.SİR.SAFAK
12.CAPKİNHO
13.VİRÜS
14.BEŞİKTAŞLI EMRE
15.NURULLAH[/b]
klavuzuda alın ıstersenız ;)
1.BARUT
2.FABREGAS
3.NİGHTMARE
4.GFB_SERO
5.MASUMTİLKİ
6.BİG SEXY
7.HAMZA
8.FENERKRAL
9.DEVİL
10.DİEGO
11.SİR.SAFAK
12.CAPKİNHO
13.VİRÜS
14.BEŞİKTAŞLI EMRE
15.NURULLAH[/b]
eyw.kardeş...eksik warmış
HAMZA KILAVUZU ALALIM 16 OLSUN HERKES 15 MAÇ YAPAR
VİRÜSLE 16
BENCE BAŞLATALIM VİRÜS GELMEZSE 15 YAPARIZ
OZAMAN ALT BÖLÜMÜ AÇIP BAŞLIYORUM MAÇLARI YAZMAYABENCE BAŞLATALIM VİRÜS GELMEZSE 15 YAPARIZ
tamam dediğin gibi yapalim ;)
GELEN GELİR GİDER GİDER SONUNDA OYUNSİTENİZ.COM GENE ŞAMPİYON OLUR...!!!!
BU BÖYLE BİLİNSİN...!!!
HAMZA BENDE VARIMMMMSEN KENDİ SİTENDEN YARIŞSANA :D
UGUR
[email protected]
bende siznleyim hadii virüs gelmesse
GELEN GELİR GİDER GİDER SONUNDA OYUNSİTENİZ.COM GENE ŞAMPİYON OLUR...!!!!
BU BÖYLE BİLİNSİN...!!!
:D aksini iddia eden war mı burda
HAMZA BENDE VARIMMMMSEN KENDİ SİTENDEN YARIŞSANA :D
UGUR
[email protected]
sana sorcak değilim knka istediğim siteyle yarışırım benide yazınHAMZA BENDE VARIMMMMSEN KENDİ SİTENDEN YARIŞSANA :D
UGUR
[email protected]
[/b]HAMZA BENDE VARIMMMMSEN KENDİ SİTENDEN YARIŞSANA :D
UGUR
[email protected]
bende siznleyim hadii virüs gelmessesana sorcak değilim knka istediğim siteyle yarışırım benide yazınHAMZA BENDE VARIMMMMSEN KENDİ SİTENDEN YARIŞSANA :D
UGUR
[email protected]
HAMZA BENDE VARIMMMM
UGUR
[email protected]
Her ne kadar eksiğimiz bulunmasina rağmen biz yine oyunsiteniz.com olarak şampiyonluk ipini 3. kez üst üste göğüsleyeceğimize sonuna kadar inaniyoruz ..!
HAMZA BASKA SITE ADINA YARIŞCAK OLSAM BILE MUMKUNSE OYUNSITENIZ ELEMELERE KATILABILIMIYIM ?
Her ne kadar eksiğimiz bulunmasina rağmen biz yine oyunsiteniz.com olarak şampiyonluk ipini 3. kez üst üste göğüsleyeceğimize sonuna kadar inaniyoruz ..!NE EKSİGİ HAMZA BİZ BİZE YETERİZ 1.ŞAMPİYONLUGUMUZU HATIRLA KİMSE ŞANS VERMİYODU SEROO YA 5 TANE ATTI İLK 20 DKK DA
saolsaın hamza kardeş eywllah
HAMZA BASKA SITE ADINA YARIŞCAK OLSAM BILE MUMKUNSE OYUNSITENIZ ELEMELERE KATILABILIMIYIM ?
Oyunsiteniz.com adına yarişacaksan katilabilirsin kardeşim .! son kararini söyle
NİYE DARILALIM SEÇİM MESELESİHAMZA BASKA SITE ADINA YARIŞCAK OLSAM BILE MUMKUNSE OYUNSITENIZ ELEMELERE KATILABILIMIYIM ?
Oyunsiteniz.com adına yarişacaksan katilabilirsin kardeşim .! son kararini söyle
TMM HAMZA SEN BILIRSIN İNŞ. BIDAHAKI TURNUVADA SIZLERLE OLUCAM DARILMAYIN LUTFEN.
TMM HAMZA SEN BILIRSIN İNŞ. BIDAHAKI TURNUVADA SIZLERLE OLUCAM DARILMAYIN LUTFEN.
hamza katılımcıların maç listesi hazırlansa iyi olur aşağı yukarı katılanlar belli oldu ;)knka big knkam haklı hadi hazılayın bbugun biterr belli olur :D
Niye darılalım kardeşim canın sagolsun ;)
:D :DHAMZA BASKA SITE ADINA YARIŞCAK OLSAM BILE MUMKUNSE OYUNSITENIZ ELEMELERE KATILABILIMIYIM ?
önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasinda beraber oluruz inşallah kardeşim . sitenize ikincilik yolunda başarilar dilerim
hamza katılımcıların maç listesi hazırlansa iyi olur aşağı yukarı katılanlar belli oldu ;)
;D ;D ;DHAMZA BASKA SITE ADINA YARIŞCAK OLSAM BILE MUMKUNSE OYUNSITENIZ ELEMELERE KATILABILIMIYIM ?
önümüzdeki siteler arasi fifa 07 turnuvasinda beraber oluruz inşallah kardeşim . sitenize ikincilik yolunda başarilar dilerim
:DHAMZA BASKA SITE ADINA YARIŞCAK OLSAM BILE MUMKUNSE OYUNSITENIZ ELEMELERE KATILABILIMIYIM ?
HAMZA ABİ MSN E GELSENE
OKE OZAMAN FİKTÜR DİYE AÇIYORUM ALT BÖLÜMÜHAMZA ABİ MSN E GELSENE
şu anda kardeşimin notebook'unu kullaniyorm ve burada messenger yok malesef . benim pc boşalinca konuşuruz oke
skor tahmin açılcakmı :P ::)
HAMZA YARDIM EDIM ISTERSENIZ MSN DEN KONUSALIM ;).
HAMZA YARDIM EDIM ISTERSENIZ MSN DEN KONUSALIM ;)
HAMZA YARDIM EDIM ISTERSENIZ MSN DEN KONUSALIM ;)ya olum başka siteden katılacaksan git adam dediğin sözünde durur bi öyle bi böyle katılcaksan katıl katılmicaksan burda bizim elemelere karışma ;)
HAMZA YARDIM EDIM ISTERSENIZ MSN DEN KONUSALIM ;)
Memnun olurum kardeşim . skor tahminleri beraber hazirlariz
HAMZA YARDIM EDIM ISTERSENIZ MSN DEN KONUSALIM ;)ya olum başka siteden katılacaksan git adam dediğin sözünde durur bi öyle bi böyle katılcaksan katıl katılmicaksan burda bizim elemelere karışma ;)
iiiHAMZA YARDIM EDIM ISTERSENIZ MSN DEN KONUSALIM ;)ya olum başka siteden katılacaksan git adam dediğin sözünde durur bi öyle bi böyle katılcaksan katıl katılmicaksan burda bizim elemelere karışma ;)
SANANE LAN BEN GOREVIMI YAPIYORUMKATILMISIM KATILMAMISIMNE ALAKASI VAR ! >:(
yaw bburası nasıl bi site demin 9 du şimdi 17 sayfa oldu süpersiniz valla ne diyimm
yaw bburası nasıl bi site demin 9 du şimdi 17 sayfa oldu süpersiniz valla ne diyimm:D
yaw bburası nasıl bi site demin 9 du şimdi 17 sayfa oldu süpersiniz valla ne diyimm
;D ;D ;D ha iş yaww msj yazıom dioki sizden önce 5 msj daha gönderildiyaw bburası nasıl bi site demin 9 du şimdi 17 sayfa oldu süpersiniz valla ne diyimm
ODA GUZEL :D
arkadaşlar virüs sanırım bizim site ile yarışıyo ;)sende mi warsın haliLL :D
inşllah knkamyaw bburası nasıl bi site demin 9 du şimdi 17 sayfa oldu süpersiniz valla ne diyimm
:) sitemizi beyenmene sevindim uğur . inşallah eleme müsabakalarimizda oldukça zevkli geçer
arkadaşlar virüs sanırım bizim site ile yarışıyo ;)
:D;D ;D ;D ha iş yaww msj yazıom dioki sizden önce 5 msj daha gönderildiyaw bburası nasıl bi site demin 9 du şimdi 17 sayfa oldu süpersiniz valla ne diyimm
:) VALLA KADROMUZA BUTUN YILDIZLARI BAGLADIK COK IDDALIYIZ ;=)
SİZDE PARA BOL NE YAPIOSNUNZ DA BAĞLIOSUNUZ BİZ DE REP VERİOZ İSTEMİOLAR ;D ;D;D ;D ;D ha iş yaww msj yazıom dioki sizden önce 5 msj daha gönderildiyaw bburası nasıl bi site demin 9 du şimdi 17 sayfa oldu süpersiniz valla ne diyimm
SİZDE PARA BOL NE YAPIOSNUNZ DA BAĞLIOSUNUZ BİZ DE REP VERİOZ İSTEMİOLAR ;D ;D;D ;D ;D ha iş yaww msj yazıom dioki sizden önce 5 msj daha gönderildiyaw bburası nasıl bi site demin 9 du şimdi 17 sayfa oldu süpersiniz valla ne diyimm
NE ZAMAN ÇEKİLECEK EŞLEŞMELER
yaw beyler nasıl olcak bu yaw ben hiç bişe anlamdım biriniz anlatsın şu turnuva formatını ??? ???
ŞU AN YAZMAYA BAŞLADIM 15 DK SONRA HAZIR(EN FAZLA)
SİZ MUHABBET EDEDURUN BEN YAZIYORUM
ŞU AN YAZMAYA BAŞLADIM 15 DK SONRA HAZIR(EN FAZLA)
SİZ MUHABBET EDEDURUN BEN YAZIYORUM
BEYLER HERKESE BAŞARILAR AMA BENİM MAÇ HARİÇ ;D ;D
UGUR AGA BURDAKI GIBI OLUCAK FORMAT ;)
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=732.0
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=732.0
yaw beyler nasıl olcak bu yaw ben hiç bişe anlamdım biriniz anlatsın şu turnuva formatını ??? ???saolun beylerr
herkes birbiriyle maç yapacak kardeşim . lig gibi olacak format
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=732.0yaw beyler nasıl olcak bu yaw ben hiç bişe anlamdım biriniz anlatsın şu turnuva formatını ??? ???saolun beylerr
evt saolunBEYLER HERKESE BAŞARILAR AMA BENİM MAÇ HARİÇ ;D ;D
http://www.oyunsiteniz.com/forum/index.php?board=732.0yaw beyler nasıl olcak bu yaw ben hiç bişe anlamdım biriniz anlatsın şu turnuva formatını ??? ???saolun beylerr
eyw kardeşm . anladin mi formati
hamza siteler arası turnuvada a+d q+w yasaklanacak mı yasak olması lazım ve yasak olacaksa elemelerde de ona göre oynamamız lazım
>:(hamza siteler arası turnuvada a+d q+w yasaklanacak mı yasak olması lazım ve yasak olacaksa elemelerde de ona göre oynamamız lazım
yasaklamayi düşünmüyorm kardeş .
hamza ben nerdeyim
>:(hamza siteler arası turnuvada a+d q+w yasaklanacak mı yasak olması lazım ve yasak olacaksa elemelerde de ona göre oynamamız lazım
hiç bir yerde yokumhamza ben nerdeyim
davetli listesinde yok musun
hamza bu nedenden dolayı bu site tepki görecek sende a+d yapıyo olabilirsin ama diğer üst düzey seviyedeki sitelerde kural var ;)>:(hamza siteler arası turnuvada a+d q+w yasaklanacak mı yasak olması lazım ve yasak olacaksa elemelerde de ona göre oynamamız lazım
:D
hamza bu nedenden dolayı bu site tepki görecek sende a+d yapıyo olabilirsin ama diğer üst düzey seviyedeki sitelerde kural var ;)>:(hamza siteler arası turnuvada a+d q+w yasaklanacak mı yasak olması lazım ve yasak olacaksa elemelerde de ona göre oynamamız lazım
iyi sen bilirsin ;)hamza bu nedenden dolayı bu site tepki görecek sende a+d yapıyo olabilirsin ama diğer üst düzey seviyedeki sitelerde kural var ;)>:(hamza siteler arası turnuvada a+d q+w yasaklanacak mı yasak olması lazım ve yasak olacaksa elemelerde de ona göre oynamamız lazım
Turnuvamızı beyenmeyenler katilmaz zaten kardeşim . bir önceki siteler arasi turnuvada da yasak konmamişti fakat hiç bir sorn çıktığını hatirlamiyorum ben
oke kardeşim
hamza suanda evde diilim yarın evde olacam maçlarımı yarın yapsam olurmu_?
oke yarın bütün maçlarımı tamamlarım hamza ;) metehan hamza abi banımı açsın diorhamza suanda evde diilim yarın evde olacam maçlarımı yarın yapsam olurmu_?
olur tabi kardeşm . ama 3 üç gün içerisinde 15 maç yapman gerekecek , bu gün başlayamazsan
a+d olabilrde q+w olmasın ;D ;D
oke yarın bütün maçlarımı tamamlarım hamza ;) metehan hamza abi banımı açsın diorhamza suanda evde diilim yarın evde olacam maçlarımı yarın yapsam olurmu_?
olur tabi kardeşm . ama 3 üç gün içerisinde 15 maç yapman gerekecek , bu gün başlayamazsan
HAMZA YAPTIĞIN FİXTÜR ÇOK KARIŞIK OLMUŞ KANKA ŞÖYLE YAPSAYDIN:
MESELA:
BİR LİG YAPSAYDIN VE 15 KİŞİ KAÇ KİŞİ ALINACAKSA ONLARI YAZSAYDIN VE SON GÜN 1 HAFTA SONRA OLSAYDI HERKEZ HERKEZ İLE MAÇ YAPIP ORAYA SKORUNU YAZSAYDI VE İLK 5 E GİREN TAKIMA ALINSAYDI
DAHA GÜSEL OLURDU AMA SEN YAPTIŞIN ARTIK ;D
beyler nick msn de açsanız güzel olur ;)
saolasın knkabeyler nick msn de açsanız güzel olur ;)
haklisin . bu topic biraz karişti. açiyorm ben şimdi
saolasın knkabeyler nick msn de açsanız güzel olur ;)
haklisin . bu topic biraz karişti. açiyorm ben şimdi
lan henrycemil bi msne gelsene sana bi laf sözüm var ekle [email protected]
İMZASI YOK Kİ
İMZASI YOK Kİ
ALMIS HERALADE :s
IMZASI SOYLEYDI DUZELCTCEK SIMDI ;)
(http://img514.imageshack.us/img514/3761/76767672vj5.jpg)
nick msn halada yok hamza kardeşim ekliyim hepsini yapiim maçalrımı
maclari hemen yapabilioruz mu ?
nick msn halada yok hamza kardeşim ekliyim hepsini yapiim maçalrımı
BEN HAZIRLIYORUM SIMDI ;)
BEYLER MASUM TİLKİ DİĞER ADMALRDA HİÇBİR FİKSTÜRDE YOK BİLGİLERİNİZE HALLEDİN