Harun : 3 - 7 : will turner
tbrkler metehan
saol kardeşim
Harun :2 - 1 : ugur
walla 7-8 gündür oynamıordum ilk maçımdı 1-0 geri düştüm ama 2-1 yaptım zor maçtı trbkler ugur ii oynundan dolayı
saol kardeşim
Harun :2 - 1 : ugur
walla 7-8 gündür oynamıordum ilk maçımdı 1-0 geri düştüm ama 2-1 yaptım zor maçtı trbkler ugur ii oynundan dolayı
cemal:5 harun :3 cemal herzamanki gibi çirkeflik yaptı ztn 3 gol uzun top karşı karşya biri direkt kornerden girdi annamadım neyse
barut : 5 harun : 4 bu maçında 90 .dakaksında karşı karşıya kaçırdı hala annamadım :D barutu tbrk ediorm ;)
cemal uza lan ne mal oldugun tüm sitece bilinior
interpol tarafından kırmızı bültenle aranıorsun olm :D
cemal uza lan ne (ARGO İÇERDIGI ICIN EDITLENMISTIR) oldugun tüm sitece bilinior
niqht : 6 harun : 5
bi cenabetlik war ;D ama bu maç güzel geçti hakketen :)
LAN HAREKETLERE BAK İNANMIORM YHA İSTDE GRŞCEZ DİOR BANA OLM BAK YEMİN EDERİM HAMZADA ALAMICAK SENİ ELİMDEN GÖRÜŞCEZ LAN CEMAL GELMEYENIN ORAYA .. OK ;)cemal uza lan ne (ARGO İÇERDIGI ICIN EDITLENMISTIR) oldugun tüm sitece bilinior
TMM HARUN KES ISTANBULDA GORUSCEZ SENINLE ;)
BANYO YAPSAM NE OLUR ARTIK İŞ İŞTEN GEÇTİ gelen vurdu giden vurdu fallofoş olduk :Dniqht : 6 harun : 5
bi cenabetlik war ;D ama bu maç güzel geçti hakketen :)
;D ;D bende dün cenabetlik wardı sabah bi abdest suan fena gitmiyom :D
Harun : 3 - 7 : will turner
tbrkler metehan
cemal soledıklerıne dıkkat et canını yakarım senincemal uza lan ne (ARGO İÇERDIGI ICIN EDITLENMISTIR) oldugun tüm sitece bilinior
LAN HAREKETLERE BAK İNANMIORM YHA İSTDE GRŞCEZ DİOR BANA OLM BAK YEMİN EDERİM HAMZADA ALAMICAK SENİ ELİMDEN GÖRÜŞCEZ LAN CEMAL GELMEYENIN ORAYA .. OK ;)cemal uza lan ne (ARGO İÇERDIGI ICIN EDITLENMISTIR) oldugun tüm sitece bilinior
HARUN : 6 ÇAPKİNO : 4
Özlemişim galibiyeti :)
safak merak etme hakketen canını yakıcam ben onun ;)
HARUN : 6 ÇAPKİNO : 4
Özlemişim galibiyeti :)
HARUN : 5 SAFAK : 4
WALLA ON NUMARA MAÇTI KENDİME GELİORM YAVAS YAVAS 7 GÜNDÜR OYNAMADIM İLK MAÇLARI HEP YENİLDİM HADİ HAYIRLISI BAKALIM
tbrkler harun
Hamza kardeşim sana saygısızlık yapmak istemiorm sana saygım ve sevgim sonsuz ama bu cemal ben gibi birisinin bile sinirlerini alt üst edior !!!
HARUN : 6 KARTALEMRE :1
HARUN : 3 HAMZA : 0 (( HUKMEN ))
BEYLER HARUNUN FİKSTÜRÜ YANLIŞ YAZILDI WİLTURNER 7-3 HARUN
Neden abi benimi aldın
valla bende anlamdım ;DNeden abi benimi aldın
anlamadim , ne dedin ?
11 maçta 15 puan hamza tam bi rezalet :D senle olan maçı saymadım hamza yapalım
hamza şansım devam edior halen 6 maçım war zaetn yarısı yok bunların hepsini yensem 33 puandayım ne oluyor durumum
diego
bigsexi
masumtilki
sero
nadir ve sen varsınız maçlarınızı yapan nadirde yapmıor ama neyse
hamza şansım devam edior halen 6 maçım war zaetn yarısı yok bunların hepsini yensem 33 puandayım ne oluyor durumum
diego
bigsexi
masumtilki
sero
nadir ve sen varsınız maçlarınızı yapan nadirde yapmıor ama neyse
yazsam ne olcak bizim için ferman çıkmış şansımız kalmadı :) neyse hamza ben daha yapmıcam bu elemeri noktaladım sende hükmen yaz