BAŞARILAR HAMZA ABİ
başarılar kanka ;)
başarılar kanka ;)
eyw halil
başarılar kanka ;)
eyw halil
;)
kanka omffc 126 da şampiyno oldum +repleri atsana ;)
BOL ŞANSLAR HAMZA ;)
Maçlarında başarıLar diLerim Hamza
başarılar knkam
maclarında basarılar dılerım kardesım
Hamza 5 - 6 Gfb_serotebrkler sero..
ilk yarinin son dakikasinda 4-1 öne geçmiştim . 45 + uzatma dakikalarinda 2 gol yedim ve fark birden 1 e indi . ikinci yarı da hızlı başladim ve skoru 5-3 getirip farkı yeniden açtim fakat o dakikadan sonra elime geçen fırsatlar bir türlü değerlendiremedim malesef . 85. dakikada beraberlik golü geldi . 90 + 3 te korner kullanip galibiyet golümü atma umudumu taşirken , kullandiğim korner seronun kontra atağina dönüştü ve 6-5 mağlup oldum . diyecek laf bulamiyrm artik . sağlik olsn demekten başka bir şey kalmadi geriye . sende her şeye rağmen çok iyi mücadele ettin sero . ellerine sağlik kardeşm . Tebrikler
Hamza 5 - 6 Gfb_serotebrkler sero..
ilk yarinin son dakikasinda 4-1 öne geçmiştim . 45 + uzatma dakikalarinda 2 gol yedim ve fark birden 1 e indi . ikinci yarı da hızlı başladim ve skoru 5-3 getirip farkı yeniden açtim fakat o dakikadan sonra elime geçen fırsatlar bir türlü değerlendiremedim malesef . 85. dakikada beraberlik golü geldi . 90 + 3 te korner kullanip galibiyet golümü atma umudumu taşirken , kullandiğim korner seronun kontra atağina dönüştü ve 6-5 mağlup oldum . diyecek laf bulamiyrm artik . sağlik olsn demekten başka bir şey kalmadi geriye . sende her şeye rağmen çok iyi mücadele ettin sero . ellerine sağlik kardeşm . Tebrikler
anlattigina göre cok zevkli macdi.....
Hamza 5 - 6 Gfb_sero
ilk yarinin son dakikasinda 4-1 öne geçmiştim . 45 + uzatma dakikalarinda 2 gol yedim ve fark birden 1 e indi . ikinci yarıya da hızlı başladim ve skoru 5-3 getirip farkı yeniden açtim fakat o dakikadan sonra elime geçen fırsatlar bir türlü değerlendiremedim malesef . 88. dakikada beraberlik golü geldi . 90 + 3 te korner kullanip galibiyet golümü atma umudumu taşirken , kullandiğim korner seronun kontra atağina dönüştü ve 6-5 mağlup oldum . diyecek laf bulamiyrm artik . sağlik olsn demekten başka bir şey kalmadi geriye . sende her şeye rağmen çok iyi mücadele ettin sero . ellerine sağlik kardeşm . Tebrikler
BALLACK BÜTÜN MAÇLARINDA BAŞARILAR DİLİYORUM
inş abi msn ye gelirmisin ;)
ok abi başarılar
hamza abi msn ye bekliyorum gelebilirmisin bu arada yeniden maç yapcağın için tşk ederim ;)
hamza abi msn ye bekliyorum gelebilirmisin bu arada yeniden maç yapcağın için tşk ederim ;)
tabi hemen geliyorum . herkesin çekildiğini duyunca belki ilk 5 e girerim diye geri döndüm :)
bu arada bak ne güzel 3 maç aldın daha ne :D ;D
katılıyorum hamza hükmenlerle ilk 5 e girme olasılığın yüxek 12 puan garanti
en azından 0 çekmezsin
ve hamza maç oynamadan ilk 5de
hamza abi maclarını oynamayacağım dediğin zaman hukmen yazmıstım simdi tkrar oynamak istiyosan yapabiliriz macımızı ;)
inş abi bekliyorum
hamza abi maclarını oynamayacağım dediğin zaman hukmen yazmıstım simdi tkrar oynamak istiyosan yapabiliriz macımızı ;)
diego çekildi turnuvadan emre
diego çekildi turnuvadan emre
onuda mı hukmen yazcam :D
hamza abi bence
Ballack - Harun
Ballack - Nightmare
Ballack - Bykilavuz
Ballack - Fenerkral
Ballack - Sir_safak
Ballack - Emre Kartal
Ballack - Nurullahgs
bence bu kadar maçın var ve 12 puan var ebnce 6 maçı alsan 18 puan 12 daha 30 puanla çıkabilrisin yani burda yenebileceğin kişiler çok var msl
kaç puanin var abi şuan
hamza kardeş macımızı yapalımmı?
ben ben ben bana sözün var.Doke yapalim senle ;)
fenerkral msndeyim gel ikimiz yapalım hemen
başarılar beyler hadi bakalım ??
ben ben ben bana sözün var.D
sanırım maça girdi istersen abi onlar gelene kadar bir maç atalım hazırlık ??
tbr abi işte bu böyle olcan yaw ;)
inş. abi arkandayım inş diğer maçların hepsini alırsın güveniyorum sana başarılar tekrardan ;)
ama olsun en azdında elinden ne gelirse yap sen bu arada inş dediğim taktiktir ve takım ?evet. kalan maçlarda elimden geleni yapmaya çalişacağim . ilk 5 e giremesemde sağlik olsun . taktik senin söylediğin gibi ama takım deil
ok hadi bakalım rakipleirne baktımda harun ve fdbkral açık diğerleri kapalı sanırım yapamıyacaksın ?
Hamza 5 - 4 Sir.safaktebrık eerım kardesım
Hamza 5 - 4 Sir.safaktebrık eerım kardesım
evt ama 3 ü açık değil inş. açarlar eğer diğer bütün maçalrı alsan 30 puan olur sanırım oda yetmiyor emin değilim ama
bilmem sayarımda hadi bri girin siz
basarılar hamzabilmem sayarımda hadi bri girin siz
oke girdik biz
saolun beyler
saolun beyler
HAMZA NIGHTIN FIXTURUNDEKI SON MESAJA BAKARMISN ACIL
saolun beyler
tamam cemal
saolun beyler
tamam cemal
HADI AMA HAMZA BISILER YAZ
tbr hamza abi yine iyi mücadele etmişsin tbr fbkral
eyw. abi bu arada harun msn de yapabilrsinzi maçınızı ?