ugur 3-3 emre (penaltılarda ben yendim ama 90 dkka sonucu bu )90DK SONUCU GEREKİYOR KARDEŞİM PENALTILAR GEÇERSİZ ;)
Alıntı yapılan: ugur_ugur lik=topic=28449.msg222413#msg222413 date=1182179430ugur 3-3 emre (penaltılarda ben yendim ama 90 dkka sonucu bu )90DK SONUCU GEREKİYOR KARDEŞİM PENALTILAR GEÇERSİZ ;)
tamam kardeşim saolAlıntı yapılan: ugur_ugur lik=topic=28449.msg222413#msg222413 date=1182179430ugur 3-3 emre (penaltılarda ben yendim ama 90 dkka sonucu bu )90DK SONUCU GEREKİYOR KARDEŞİM PENALTILAR GEÇERSİZ ;)
devilin söylediği gibi , eleme müsabakalari puan sistemine göre oynandiği için 90 dakikasi berabere sonuçlanan karşılaşmalarda uzatmaya gitmenize gerek yoktur kardeşim
tamam kardeşim saolAlıntı yapılan: ugur_ugur lik=topic=28449.msg222413#msg222413 date=1182179430ugur 3-3 emre (penaltılarda ben yendim ama 90 dkka sonucu bu )90DK SONUCU GEREKİYOR KARDEŞİM PENALTILAR GEÇERSİZ ;)
devilin söylediği gibi , eleme müsabakalari puan sistemine göre oynandiği için 90 dakikasi berabere sonuçlanan karşılaşmalarda uzatmaya gitmenize gerek yoktur kardeşim
saol kardeşim sanada
saol harun knka
Uğur 7 - 2 Gfb_seroo
şu ana konuyada işlermisn hamza kardeş
UGUR 4-2 MASUMTİLKİ
UGUR 4-3 SAFAK
saolasın hamza kardeşte benim maç fisktrümde yok masum tilki ayarlayın onu
hamza abi beni turnuvaya alırmısın ya banımı açıp bn u turnuva benim için çok önemli
UGUR 4-3 SAFAK
saol hamza bizm maçı yapalmmıı ağ ver
UGUR 4-2 MASUMTİLKİ
Uğur 5 - 2 Çapkino
UGUR 6:4 NADİR
ordamısın hamza hangi msni kullanıon hepsi çevrimdisi
UGUR 6:4 NADİR
UGUR 6-3 CEMALAKKO
İLK MAÇTA BUGLU OYNUYORDUK 4-4 DKKA 60 TI ÇIKTI DEDİKİ ÇOK BUGLU OYNUON BİRDAHA BAŞTAN YAPCAZ BUG YOK DEDİ KABUL ETTİM.....BAŞTAN BAŞLADIK 3-2 ÖNDEYİM DKKA 55 LERDE TEKNİK HATA YÜZNDEN ÇIKTI .BU SFER BANA BUG OLSUN DEDİ BENDE İSTEMDİM TABİ 3-2 YENİLIO NESE NORMALDE 35 DKKA OYNUZA 45 DKKA DEDİ TAMAM DEDMİM 20 .DKKLARDA DURUM 6-3 OLDU VE ÇIKTI O DAKKADA...VE MÜKEMMEL BİR GALİBİYET
UGUR 6-3 CEMALAKKO
İLK MAÇTA BUGLU OYNUYORDUK 4-4 DKKA 60 TI ÇIKTI DEDİKİ ÇOK BUGLU OYNUON BİRDAHA BAŞTAN YAPCAZ BUG YOK DEDİ KABUL ETTİM.....BAŞTAN BAŞLADIK 3-2 ÖNDEYİM DKKA 55 LERDE TEKNİK HATA YÜZNDEN ÇIKTI .BU SFER BANA BUG OLSUN DEDİ BENDE İSTEMDİM TABİ 3-2 YENİLIO NESE NORMALDE 35 DKKA OYNUZA 45 DKKA DEDİ TAMAM DEDMİM 20 .DKKLARDA DURUM 6-3 OLDU VE ÇIKTI O DAKKADA...VE MÜKEMMEL BİR GALİBİYET
NE A SI SEND EMEDİNMİ A VAR BENDE ALDIĞIMI İLERİ VURUYORUMMM HEPSİNİ A İLE ATMADIM SON GOLÜ A İLE ATTIM YALAN KONUŞMA CEMALL ....AMA SONUÇTAA MÜKEMMEL BİR GALİBİYETT CEMALLUGUR 6-3 CEMALAKKO
BUGUNE KADARKI FİFA KARIYERIMDE GORDUGUM EN BALIK ADAM 4-5 TANE CIZGIDEN CIKARDI GOLERININ HEPSINI QW ILE ATTI HADI ONU YASAKLADIK ARAMIZDA BU SEFERDE DEFANSTAN A TUSUNA BASARAK ATTI BEN BOYLE BIR SEY GORMEDIM MACTAN ONCEDE MACI BANA VERSENE DIYE YALVARDI SIMDI BURDA YAPTIGI YUZSUZLUGE BAK BEN BASKA BISI DEMIYORM..!
UGUR 6-3 CEMALAKKO
saol hamza bugun düşüsteyim
ugur 4-4 nihgtmare
hamza kardeş fikstürleri güncellerimisniz bizde bilelim kimle yaptığımızı
UGUR 4-2 BARUT
UGUR 4-2 BARUT
inşllah knka gel yapallım bizde maçımızı
ugur 3-2 ballack
evt kardeşim saolasın herhalde garantiledim ;D 4 maçım kaldı
bide hamza kardeşim şu fikstürü güncellermin yetkim olsa güncellicem
24 puanım oldu 4 maçım daha var
27 PUANIM VARMIŞ KNKAA ;D ;D
UGUR 3-3 EMRE
Uğur 7 - 2 Gfb_seroo
UĞUR 6-3 CEMALAKKO
Uğur 1 - 2 Harun
Uğur 4 - 4 Nightmare
Uğur 4 - 2 Barut
Uğur 6-4 Nadir-Kral
Uğur 3 - 2 Ballack
Uğur 5 - 5 Devil
Uğur 4 - 3 Sir_safak
Uğur 5-2 Çapkino
Uğur 4 - 5 Nurullahgs
UGUR 4-2 MASUMTİLKİ
ugur 2-6 metee YANLIŞIM OLABİLİR AMA BUNLAR ;)
İNŞLLAH KNKA27 PUANIM VARMIŞ KNKAA ;D ;D
tebrik ederim uğur . ilk 5 e girersin inşalah kalan maçlarini da kazanip ;)
büyük ihtimal ilk 5 tesin kardeşim ;)İNŞLLAH KARDEŞİM bende öyle düşünuom
KALAN MAÇALRIM BİGSEXY (HİÇ ONLİNE OLMADI) BYKLAVUZ (AKŞAMLARI GELİO)
FENERKRAL (OYUNU YÜKLÜO),DİEGO (HİÇ GÖRMEDİM )
ödül felan yokmu yaw ;D
topicci accanmı knkaödül felan yokmu yaw ;D
olmaz olur mu kardeşim ;)
NE HAVASI KNKA alaksı yok sen illk oyunu yükle oke ;D ;D sonra gel nasıl olsa büyük bir ihtimalle ilk 5 teyimKALAN MAÇALRIM BİGSEXY (HİÇ ONLİNE OLMADI) BYKLAVUZ (AKŞAMLARI GELİO)
inşallah şu oyun belasından kurtulup senın havanı sondurecegım ;D[/b]
topicci accanmı knkaödül felan yokmu yaw ;D
olmaz olur mu kardeşim ;)NE HAVASI KNKA alaksı yok sen illk oyunu yükle oke ;D ;D sonra gel nasıl olsa büyük bir ihtimalle ilk 5 teyimKALAN MAÇALRIM BİGSEXY (HİÇ ONLİNE OLMADI) BYKLAVUZ (AKŞAMLARI GELİO)
inşallah şu oyun belasından kurtulup senın havanı sondurecegım ;D[/b]
hamza 1. ye 2500 rep olsun bu sefer daha fazla ksıı var ;)
DİEGO ÇEKİLMİŞ BİGDE YOKson günü beklemeden ne hükmen skor lar yaziyon :-\
UGUR 3-0 BİG
UGUR 3-0 DİEGO OLMAASI LAZIM KNKA
hamza 1. ye 2500 rep olsun bu sefer daha fazla ksıı var ;)
son gün ne zmn?
15 maçta 30 puan benim daha iyi istatisigimaga senin kalan maçalrın serroo , bigsexy fenerkral ???başka kim var
salı bugn
OKE EYWLLAH
ÖDÜLLERİDE AÇIKLARSAN TAM SÜPER OLCAK
saolasın kardeşimOKE EYWLLAH
ödülleri de birazdan açiklayacağim ;)
saolasın kardeşimOKE EYWLLAH
ödülleri de birazdan açiklayacağim ;)
BÖYLE OLMAZ HAMZAA BENDE ÇEKİLİYORUMMMM ADAMLAR BENLE YAPMIYOLARR 3GÜNDÜR BEKLİYORUMM ADAMLAR YAPICAZ DİOLAR HERSEFERİNDE MAÇIM VAR DİO GİDİOLAR ..BY KLAVUZ BANA EKLETTİRİO SONRA GİDİO BAŞKASIYLA GİRİO NE DİYİM ÇEKİLİYOMM HAMZA KARDEŞŞŞ BÖYLE OLMAZZ ADAMLAR HEVESEİMİN İÇİNE EDİYO..YAZIK YAPTIĞIM MAÇLARA ....ÇEKİLİYORUM
BÖYLE OLMAZ HAMZAA BENDE ÇEKİLİYORUMMMM ADAMLAR BENLE YAPMIYOLARR 3GÜNDÜR BEKLİYORUMM ADAMLAR YAPICAZ DİOLAR HERSEFERİNDE MAÇIM VAR DİO GİDİOLAR ..BY KLAVUZ BANA EKLETTİRİO SONRA GİDİO BAŞKASIYLA GİRİO NE DİYİM ÇEKİLİYOMM HAMZA KARDEŞŞŞ BÖYLE OLMAZZ ADAMLAR HEVESEİMİN İÇİNE EDİYO..YAZIK YAPTIĞIM MAÇLARA ....ÇEKİLİYORUM
YA AGA YAPMASI SORUN DEĞİL ADAM TAKMIŞ .İKİNE 3 GÜNDÜR ONU ARIYORUMM ...VE BULUYORUM DİOKİ EKLE EKLİYORUM SONRA BEN BAŞKASIYLA GİRİORUM..HAYRET BİŞEY YA..BUNU YAPNDA KLAVUZZ >:( >:( >:(
YA AGA YAPMASI SORUN DEĞİL ADAM TAKMIŞ .İKİNE 3 GÜNDÜR ONU ARIYORUMM ...VE BULUYORUM DİOKİ EKLE EKLİYORUM SONRA BEN BAŞKASIYLA GİRİORUM..HAYRET BİŞEY YA..BUNU YAPNDA KLAVUZZ >:( >:( >:(
AYNSINI BANADA YAPTI ORDA HAKLI OLABILIRSIN AMA 15 DK BEKLEYIVER NEDE OLSA ONUN I...NELIGI
:D :D
AYNSINI BANADA YAPTI ORDA HAKLI OLABILIRSIN AMA 15 DK BEKLEYIVER NEDE OLSA ONUN I...NELIGI
uğur kardeşm yukarida da söylediğim gibi seni bekletip de başkasiyla maça giren olursa sen bizleri bilgilendir . bizde hemen buraya 3-0 mağlup olduklarini yazariz. bak sonra nasil sana koşa koşa gelip maçimizi yapalim diyecekler
tamam hamza kardeşim tek maçım kaldı big sexy
ugur 3-2 fenerkral
ugur 6-1 byklavuzz (initkam böyle alınırr)
big herhalde çıktı o zamn bitti knkaa 1. bitirdm herhalde
inşllah knkaa ;) ;) elimden geleni yapcammtamam hamza kardeşim tek maçım kaldı big sexy
ugur 3-2 fenerkral
ugur 6-1 byklavuzz (initkam böyle alınırr)
helal olsun kardeşim . eleme müsabakalari sırasinda çok iyi bir performans sergiledin gerçekten. umarim oyunsiteniz.com u adına yakişir bir şekilde temsil edersin ve diğer yarişmacilarimizinda katkılariyla üçüncü kez üst üste şampiyonluk ipini göğüsleriz
39 puanın war
daha 1. Kim belli değil :D