EVET HAMZA ABİ BİTTİ ARTIK TEŞEKKÜRÜ NASI YAPARSIN KARIŞMIYORUM
BEN CİDİYİM ? :DSKOR TAHMİNİNE BENDE YARDIM EDEBİLİRİM ;)
SKOR TAHMİNE DE BAŞLAYAYIM MI
YOK BEN YAPARIM(SÜPER MODLUK İÇİN YIRTINIYORUM 12,500) :D :-\BENDE YARDIMCI OLAYIM DEMİŞTİM :-\
BEN CİDİYİM ? :D
HAMZA KİMİN HANGİLERİNİ YAPACAĞINI SÖLE BAŞLAYALIM ;)BEN CİDİYİM ? :D
Oke başlayalim bakalim
BEN CİDİYİM ? :DSKOR TAHMİNİNE BENDE YARDIM EDEBİLİRİM ;)
HAMZA KİMİN HANGİLERİNİ YAPACAĞINI SÖLE BAŞLAYALIM ;)BEN CİDİYİM ? :D
Oke başlayalim bakalim
BEN MÜTİŞ Bİ İŞBÖLÜMÜ YAPTIM HAMZA ORADA MSN?
CEMAL YOK ASLINDA BEN TEK BAŞIMA HAZIRLARIM AMA İSTERSENİZ YARDIM EDİN
BEN ;
ÇAPKİNO-DİEGO-NİQHT-UĞUR-DEVİL-NADİRKRAL
HAMZA;
BİG-SERO-FBKRAL-MASUMTİLKİ-KILAVUZ-ŞAFAK
DEVİL;
EMRE-BALLACK-BARUT-NURULLAH-HARUN' UN MAÇLARINI YAPALIM ??
İKİMİZİN YAPMASI ÇOK UZUN SÜRER Bİ KİŞİ DAHA BULALIM O HALDEBEN ;
HAMZA;
DEVİL;
bende size yardim etmeyi çok isterdim ama internetimde bir sorn var malesef . yukarida da söylediğim gibi bir mesaj göndermem dahi neredeyse 1 dakikamı aliyor
TAMAM BANA UYAR ALT BÖLÜMÜ AÇIN HEMEN BAŞLAYALIM
İKİMİZİN YAPMASI ÇOK UZUN SÜRER Bİ KİŞİ DAHA BULALIM O HALDEBEN ;
HAMZA;
DEVİL;
bende size yardim etmeyi çok isterdim ama internetimde bir sorn var malesef . yukarida da söylediğim gibi bir mesaj göndermem dahi neredeyse 1 dakikamı aliyor
big sexy , ne zaman yapiorz maçimizi
big sexy , ne zaman yapiorz maçimizi
hamza msn deyim benle yap ;)
hamza benim iş noldu
Bigsexy tatile falan gitti bence msn de de hiç görünmüyor bir el atın bu konuya..
klavuz dün akşam msndeydi ;)Bigsexy tatile falan gitti bence msn de de hiç görünmüyor bir el atın bu konuya..
klavuz da uyok hiç
Bigsexy tatile falan gitti bence msn de de hiç görünmüyor bir el atın bu konuya..
iii olur o zamn tam anlamıyla garanti oluyor ;D ;D
BİG YOK KNKA NE OCLAK ????????DİEGODA YOK
oh nihayet sayfama ulaşabildim hamza meteninde dediği gibi dün elimde değildi nete giremedim pc yi kaldırdılar ama bu akşam kurarlar yarın site kayıtlarını açarsan nasıl olsa hemen kayıtlar dolmaz yarını da süre olarak verirsen sevinirim:Syeni mi aklına geldi big maçlarını yapmak artık çok geç bugün bitti elemeler
kardeşim anlatamadım herhalde maçlarımı keyfimden yapmadım sanki bizimkiler kaldırdı pc yi bugün kuracaklar hem kayıtlar yarın hemen bitmeski biraz insan halinden anlayın yaaoh nihayet sayfama ulaşabildim hamza meteninde dediği gibi dün elimde değildi nete giremedim pc yi kaldırdılar ama bu akşam kurarlar yarın site kayıtlarını açarsan nasıl olsa hemen kayıtlar dolmaz yarını da süre olarak verirsen sevinirim:Syeni mi aklına geldi big maçlarını yapmak artık çok geç bugün bitti elemeler
kardeşim anlatamadım herhalde maçlarımı keyfimden yapmadım sanki bizimkiler kaldırdı pc yi bugün kuracaklar hem kayıtlar yarın hemen bitmeski biraz insan halinden anlayın yaaoh nihayet sayfama ulaşabildim hamza meteninde dediği gibi dün elimde değildi nete giremedim pc yi kaldırdılar ama bu akşam kurarlar yarın site kayıtlarını açarsan nasıl olsa hemen kayıtlar dolmaz yarını da süre olarak verirsen sevinirim:Syeni mi aklına geldi big maçlarını yapmak artık çok geç bugün bitti elemeler
tamam kardeşim hemen sinirLenme yawkardeşim anlatamadım herhalde maçlarımı keyfimden yapmadım sanki bizimkiler kaldırdı pc yi bugün kuracaklar hem kayıtlar yarın hemen bitmeski biraz insan halinden anlayın yaaoh nihayet sayfama ulaşabildim hamza meteninde dediği gibi dün elimde değildi nete giremedim pc yi kaldırdılar ama bu akşam kurarlar yarın site kayıtlarını açarsan nasıl olsa hemen kayıtlar dolmaz yarını da süre olarak verirsen sevinirim:Syeni mi aklına geldi big maçlarını yapmak artık çok geç bugün bitti elemeler
oh nihayet sayfama ulaşabildim hamza meteninde dediği gibi dün elimde değildi nete giremedim pc yi kaldırdılar ama bu akşam kurarlar yarın site kayıtlarını açarsan nasıl olsa hemen kayıtlar dolmaz yarını da süre olarak verirsen sevinirim:S
geldim beyler nihayet pc kuruldu yarın tüm maçlarımı yapmaya çalışıcam sağol hamza ;)
hamza duyduğuma göre bi kaç maçı hükmen yazacakmışım hangi rakipler?
Nadir
Capkinho
Masumtilki
Nadir
Capkinho
Masumtilki
hamza diego da hükmen değil mi?
bugün başlıyorum ;)
hamza bu gece 24.00 e kadar kesin biter merak etme ;)
hamza bu gece 24.00 e kadar kesin biter merak etme ;)
BIG SEXY:3-2:DEVİL
BIG SEXY:4-1:NURULLAHGS
üzgünüm kardeşim inşallah ilk 5 e girersin :(
abi daha 3 maç yapmıssın saat 15.00 ' da sonn nasıl yetiştireceksin ?
ben demiştim yetiştiremez 8)abi daha 3 maç yapmıssın saat 15.00 ' da sonn nasıl yetiştireceksin ?
bugün başlıyorum ;)
big daha oynaman gereken 13 maç var önünde . bu gece 24.00 ' a kadar süre veriyorum sana . daha fazla uzatmayacağim süreyi . lütfen bu gün içeriisnde kalan tüm maçlarini oyna . neredeyse tüm rakiplerin online şu anda
bugün başlıyorum ;)
big daha oynaman gereken 13 maç var önünde . bu gece 24.00 ' a kadar süre veriyorum sana . daha fazla uzatmayacağim süreyi . lütfen bu gün içeriisnde kalan tüm maçlarini oyna . neredeyse tüm rakiplerin online şu anda
night oku bunu ;)
ÇOKTA TIN ;D ;D ;Dbugün başlıyorum ;)
night oku bunu ;)
ÇOKTA TIN ;D ;D ;Dbugün başlıyorum ;)
night oku bunu ;)
o zaman ..
BIG SEXY:3-0:HARUN
kendi kafamdan yazmadım herhalde maalesef yapmicakmış
BIG SEXY:3-2:DEVİL
TBRK
YAPMICAKMIYMIŞBIG SEXY:3-0:HARUN
CEMALAKKO:4-4:BIG SEXY
big msnye gel yapalımtmm geliyorum
6 maçım kaldı emre ve barut piyasada yok hamza da öyle..
BIG SEXY:4-3:HAMZA
BIG SEXY:4-3:HAMZAhesapta olmayan 2 puan kaybediyodum ilk defa bi frikik maç kazandırdı bana :)
tebrikler cüneyt zevkli maçti . 90 + 3 te yedim :(
BIG SEXY:4-3:HAMZAhesapta olmayan 2 puan kaybediyodum ilk defa bi frikik maç kazandırdı bana :)
tebrikler cüneyt zevkli maçti . 90 + 3 te yedim :(
takma kafana hamza
hamza benim ihtimalim var mı??
38 puandayım + 4 maçım var ;)
SORUYA BAK HİÇ PUAN TABLOSUNA BAKMIYON GALİBA 1 MAÇ ALSAN LİDERSİN ;)38 puandayım + 4 maçım var ;)
onu belirlemek sana düşmez hamza belirler ;)
BIG SEXY:4-2:NIGHTMARE
uğur da geri döncekmiş maçı yapalım diyo o ne olacak hamza dün ikna etmeye çalıştı uğur da maçı yapmak istiyosa yapmamız lazım bunu da mı saymayacaksınız >:(
uğur da geri döncekmiş maçı yapalım diyo o ne olacak hamza dün ikna etmeye çalıştı uğur da maçı yapmak istiyosa yapmamız lazım bunu da mı saymayacaksınız >:(YAA UĞRAŞMAA LÜTFENNN YAAA UĞRAŞMAAA
O ZATEN MAHFETTI TURNUVAYI BIG SEN 3-0 YAZ MAC FLN YAPMA DUN YOKTU CUNKU
barut kendi dedi yaz diye bu bir
klavuz ve emreye hükmen yazmadım bu iki
elemeler zaten tekrar edilcek bu üç