BEYLER DUSUNDUM VE OYUNSITENIZ LE KATILMAYA KARAR VERDIM INS BIR MAHSURU YOKTUR HAMZA..!
BEYLER DUSUNDUM VE OYUNSITENIZ LE KATILMAYA KARAR VERDIM INS BIR MAHSURU YOKTUR HAMZA..!
ne mahsuru kardeşim . şeref verdin turnuvamıza . iyi şanslar
CEMALAKKO 5-3 SAFAK
CEMALAKKO 5-3 SAFAK
cemal ne zaman yapariz kardeşm
cemal ne zaman yapariz kardeşm
bılmıyorum moralım bozuk oglene dogru yaparz
CEMALAKKO 3 - 2 EMRE KARTAL
ADAM OKADAR CARESIZKI SON DK DE GOLE GIDERKEN OYUNDAN CIKTI MAC BENIM BENI HIC ILGILENDIRMEZ
CEMALAKKO 3 - 2 NIGHTMARE
CEMALAKKO 3 - 2 NIGHTMAREtebrikLer cemaL
cemal benı yendigin zaman millete hava atarcasına büyük yazmanı anlamıyorum olm mutlumu oluorsun emreye demişsnki gole giderken çıktı olm sen nie çıktın peki ben gole giderken yahu çok sinirlendiriorsun adamı yahu benıde banlatırıcaksın siteden yakında bunu bil >:( ayrıca 3 golun uzun top anasınsıs satım delikanlı olda zevk alarak oyna şu oyunu gözüm !
cemal benı yendigin zaman millete hava atarcasına büyük yazmanı anlamıyorum olm mutlumu oluorsun emreye demişsnki gole giderken çıktı olm sen nie çıktın peki ben gole giderken yahu çok sinirlendiriorsun adamı yahu benıde banlatırıcaksın siteden yakında bunu bil >:( ayrıca 3 golun uzun top anasınsıs satım delikanlı olda zevk alarak oyna şu oyunu gözüm !
KOCUM BUNAN SONRA BOYLE HERKES BOYLE OYNUYO UGUR BANA 4 GOLUDE QW DEN ATTI EMREDE TMA GOLE GIDERKEN OYUNDAN CIKTI HAMZA EMRE HAKLIDIR DEDI BENDE BUNDAN SONRA TELERONS GOSTERMICEM HELE SENIN GIBILERE ASLA ;)
KOCUM BUNAN SONRA BOYLE HERKES BOYLE OYNUYO UGUR BANA 4 GOLUDE QW DEN ATTI EMREDE TMA GOLE GIDERKEN OYUNDAN CIKTI HAMZA EMRE HAKLIDIR DEDI BENDE BUNDAN SONRA TELERONS GOSTERMICEM HELE SENIN GIBILERE ASLA ;)
FORUMDA KOCUM AYAGINI BIRAK BİLADER.. !! BENİM MAÇTA YAPTIGIN NEYDİ GOLE GİDERKEN 5 KERE İNDİRDİM OLM KİMSE SEVMİYO SENİN PİS OYUNUNU KAFANA SOK ARTIK...!!!!
CEMALAKKO 3 - 2 ÇAPKİNO
FORUMDA KOCUM AYAGINI BIRAK BİLADER.. !! BENİM MAÇTA YAPTIGIN NEYDİ GOLE GİDERKEN 5 KERE İNDİRDİM OLM KİMSE SEVMİYO SENİN PİS OYUNUNU KAFANA SOK ARTIK...!!!!
TMM SEVMIYEBILIRSINIZ OYUN TARZIMI BENIM TAKTIGIM BUDA BEN SONUCA BAKARIM
CEMALAKKO 3 - 2 ÇAPKİNO
CEMAL BIRAK CAKALIK YAPMAYA SÖKMEZ BIZE ONA GÖRE ADAM ILK MACTA BASTIRIOM BASTIRIOM 10 TOPUM DIREKTEN DÖNMÜS 24 DAKKA BAGLANTIYI KESIO NEYSE CEMAL KAZAN BAKALIM BU SEKILDE HADI YINEDE TBRKLER BÜYÜKLÜK BENDE KASLIN KOCUM
cemalakko 2-2 tek yarı oynicaz kabul mu ?
cemal la nasil yeniliosunuz ya anlamadim ... :-\
5 kere gole giderken düşürülsen sende yenilirsin best
AGA VALLA BANA YAPANA BENDE YAPARIM ILK HAMLEYI SEN YAPTIM
yalan söyleme ben yapmadım
Lütfen beyler . tartişmayalim .. !
Lütfen beyler . tartişmayalim .. !
hamza ben maça giriyorum ;) çıkınca senle yapalım
CEMALAKKO 6 - 3 BARUT
CEMALAKKO 6 - 3 BARUT
CEMALAKKO 6 - 3 BARUT
tbbrk
CEMALAKKO 5 - 3 SAFAKtbrkler cemal ;)
CEMALAKKO 3 - 2 NIGHTMARE
CEMALAKKO 5 - 3 FABREGAS
CEMALAKKO 3 - 2 ÇAPKİNO
CEMALAKKO 6 - 3 BARUT
CEMALAKKO 3 - 6 UGUR :(
ŞU AN 15 PUAN'DAYIM HAMZA DAHA VAR BAYA MACIM INS GIRERIM ILK 5'E
kanka sen bizim takımda diilmiydin ?
CEMALAKKO 4 - 2 PİERO_KRALtebrikler knka
CEMALAKKO 4 - 2 PİERO_KRAL
PFF DAİMA YENDIGIM 3KISIYE YENILDIM ONA COK MORALIM BOZULDU >:(HER ZAMN YENCEKSİN DİYE BİR ŞEY YOK KNKA BİZDE YENELİM BIRAK AYRICA HERZAMN YENMİONN ;) ;)
CEMALAKKO 3 - 0 MASUMTILKItebrklr cemal hadı hayırlısı
CEMALAKKO 3 - 0 DİEGO
2'SİDE TURNUVADAN CEKILMIS BOYLELIKLE 31 PUANA ULASTIM VE DAHA 4 MACIM VAR BUYUK BIR OLCUDE GARANTILEDIM SANIRIM ;)
ben hayatımda bole bi cocuk daha görmedim mac 2-2 yyken bilerk cıkıyo sen oynamayı on diye sonra konstareyi dağıtıyo hayret bişe ya
CEMALAKKO 9 - 2 FENERKRAL
puanlarını bır toplasana aga duzene sokalım sunu
kimle oynamadin henüz
kimle oynamadin henüz
SERO HIC GORMUYORUM ONU ;)
kimle oynamadin henüz
hmm . yarina kadar gelmezse hükmen yazarsin . bu arada bigsexy de akşam gelecekmiş sanirim . yani 37 puan garanti değil daha
kimle oynamadin henüz
hmm . yarina kadar gelmezse hükmen yazarsin . bu arada bigsexy de akşam gelecekmiş sanirim . yani 37 puan garanti değil daha
TMM AMA YARINA KADAR UZAMASIN HAMZA SU AN SADECE BIG YOK KLAVUZ GELDI VE COGU MACINI OYNADI ;)
kimle oynamadin henüz
TMM AMA YARINA KADAR UZAMASIN HAMZA SU AN SADECE BIG YOK KLAVUZ GELDI VE COGU MACINI OYNADI ;)
herkesin kaç maçi kaldiğini bir kontrol edeyim . ona göre kararimi vereceğim kardeşim
CEMALAKKO 7 - 5 GFB_SEROO
tebrikler cemal
tebrikler cemal
saol gozum ;) fıxturu kıtlıyorum artık tum mac lar oynandı oke
tebrikler cemal
kitleme kardeşim . kalsin böyle . mesaj atmak isteyen olabilir ;)
tebrikler cemal
kitleme kardeşim . kalsin böyle . mesaj atmak isteyen olabilir ;)
oke hade ben kactım ozmn hamza ıyı aksamlar sıze ;)
Ozmn cemal : 5 - 5 : sero maç skoru aga düzeltirsen sevinirim ;)
maç normal süresii 5-5 bitti beyler cemal giye bizi kandırcakkk ;D ;Donlarin macinin skoru seni neden okdar ilgilendiriyo ki :-\ :-\ :-\
cemal 5-5 seroo
maç normal süresii 5-5 bitti beyler cemal giye bizi kandırcakkk ;D ;Donlarin macinin skoru seni neden okdar ilgilendiriyo ki :-\ :-\ :-\
cemal 5-5 seroo
ya nası etkılemıyo bea okadar mucadele verdık :@ macı aldık a--q ugurada gün dogdu zaten. :D hamza bu mac benım son macımdı zaten uzatmalarda sayılsın oyuzden pls :-\o zamn bendeee emreyi yendimmm hahahahahaaa
ya nası etkılemıyo bea okadar mucadele verdık :@ macı aldık a--q ugurada gün dogdu zaten. :D hamza bu mac benım son macımdı zaten uzatmalarda sayılsın oyuzden pls :-\
ya nası etkılemıyo bea okadar mucadele verdık :@ macı aldık a--q ugurada gün dogdu zaten. :D hamza bu mac benım son macımdı zaten uzatmalarda sayılsın oyuzden pls :-\
çok gereksiz bir itirazda bulundun cemal
:D :D FARKINDAYIM NE YAZIKKI
:D :D FARKINDAYIM NE YAZIKKI
:D :D ;D
CEMALAKKOL 3 - 0 UGURçekildimi o?
CEKILDIGI ICIN
CEMALAKKOL 3 - 0 UGUR
CEKILDIGI ICIN
CEMALAKKOL 3 - 0 UGUR
CEKILDIGI ICIN
henüz kimse uğur ile olan maçina hükmen yazmasin .
uğurun turnuvadan çekilip çekilmemesi kesin değil .. !