tbrkler walla acayip bi maç oldu staen tbrklersaol abi z+d ile attım zaten hhepsni galiba 1-2 tane boş kaleyeydi
eet napalım tbrkler kardeştbrkler walla acayip bi maç oldu staen tbrklersaol abi z+d ile attım zaten hhepsni galiba 1-2 tane boş kaleyeydi
Will Turner 7-3 Harun
saolWill Turner 7-3 Harun
tbrkler
abi saol turnuvaya aldıgın için senlede yaparız dville giriomr şimdi
Will Turner 3-2 Devil
3 maç 3 galibiyet
Will Turner 3-2 Devil
3 maç 3 galibiyet
beyler boş olan varmı hamza abi gel senle yaapalım
abi msnye hemen gelirmisn hiç bir yere bakmadan hemen yapalım acelem var
Mete_Dinho@w.cn
hamza abi bidaha silme ok ;)
Will Turner 4-3 Ballack tbr abi abimle yapacaksın simdi
Will Turner 4-3 Ballack tbr abi abimle yapacaksın simdi
Will Turner 4-2 Sir_SAfak
Will Turner 4-2 Sir_SAfakTBRKLER METE
abi berabere olmazzz yok abi benden kaynaklanan bişe diğilki niye böyle birşey olsunnn beraberlik olmuyor abi
abi berabere olmazzz yok abi benden kaynaklanan bişe diğilki niye böyle birşey olsunnn beraberlik olmuyor abi
KARDESIM MESAFE VAR ARADA HEM HEPINIZ DIYONUZ KI BENDE SORUN YOK VLN BIDE BIRINIZ SU PC ÖZELIKLERINI YAZMADI AMA DA HALLA ??? ??? ??? ;D
KARDESIM MESAFE VAR ARADA HEM HEPINIZ DIYONUZ KI BENDE SORUN YOK VLN BIDE BIRINIZ SU PC ÖZELIKLERINI YAZMADI AMA DA HALLA ??? ??? ??? ;D
YAZALIM
P4 3.6 ÇİFT İŞLEMCİ 2 MB CACHE
1024 GB DDR2 RAM
256 MB GE FORCE 6600 EKRAN KARTI
YETERMİ ;)
aga oynayamiorm adam pas bile vermiyor :S adamın turnvuadan çekilmesi lazım herkeste böyle oluyo olmaz böyle 3-0 alirim ben
Will Turner 4-2 Barut
METEE NASIL ÇAPKİNOYA 3-0 YAZDIN BEN YAPTIM ONLA 5-2 YENDİM BEN KENDİ OYNUMLA YENDİM SEN NASIL 3-0
evt oynayacaksınMETEE NASIL ÇAPKİNOYA 3-0 YAZDIN BEN YAPTIM ONLA 5-2 YENDİM BEN KENDİ OYNUMLA YENDİM SEN NASIL 3-0
hakketen bizde yaptık yenildim mesela ben çok kötü kasmıştı sen kasıyo diye oynamaıyosun olmaz aga oynucaksın ;)
nere yazıo knka link versene ;)
knka valla bana biri dmeişti devil dedi bana valla
knka valla bana biri dmeişti devil dedi bana vallaaga devil değil capkino desin öyle yaz ;)
devil dediki çapkino da çekild idedi
devil dediki çapkino da çekild idedi
gördüm ya safak ta hükmen yazmış napıcaz
HAMZA KARDEŞİM BİZ MAÇIMIZI YAPTIK TURNUVADN ÇEKİLDİĞİNİ KENDİ AĞZIYLA DUYALIM KENDİ YAZSIN BURAYA ;)devil dediki çapkino da çekild idedi
capkinho turnuvadan çekilmiş ise herkes 3-0 hükmen yazacak beyler . aksi takdirde capkinho ile maçini oynayip puan kaybeden katilimcilara haksizlik olur
Zaten öyle olcakta abi bugün akiam çok erken dimi daha gfb_Sero fln var msnde gözükmüyor gfb_SEro big sexy yok abimle ypacaz bykilavuz a dün yapalim dedim başka yerdeymiş orda fifa yokmuş fenerkralda daha indiriordu
HAMZA KARDEŞİM BİZ MAÇIMIZI YAPTIK TURNUVADN ÇEKİLDİĞİNİ KENDİ AĞZIYLA DUYALIM KENDİ YAZSIN BURAYA ;)devil dediki çapkino da çekild idedi
capkinho turnuvadan çekilmiş ise herkes 3-0 hükmen yazacak beyler . aksi takdirde capkinho ile maçini oynayip puan kaybeden katilimcilara haksizlik olur
eywllaah kardeşimZaten öyle olcakta abi bugün akiam çok erken dimi daha gfb_Sero fln var msnde gözükmüyor gfb_SEro big sexy yok abimle ypacaz bykilavuz a dün yapalim dedim başka yerdeymiş orda fifa yokmuş fenerkralda daha indiriordu
bu akşama kadar tüm müsabakalar oynanmaz ise süreyi biraz daha uzatabiliriz . ama en fazla perşembe günü öğlen saatlerine kadar zaman verebilirim . çünkü perşembe günü site kayitlarini açip oyunsiteniz adına yarişacak olan 5 katilimcimizin adını duyurmak zorundayiz
evet henüz capkinho turnuvadan çekildiğini söylemedi zaten . bakalim aslı varmı bunun
evt knka öyle olması lazım ;) ;)
evet henüz capkinho turnuvadan çekildiğini söylemedi zaten . bakalim aslı varmı bunun
HAMZA BİZDEMİ HÜKMEN YAZICAZ
Will Turner 3-0 PieRo-KRaL
abim turnuvadan çekiliyor beylerrr bilginizie korsan yazdı saten
Will Turner 3-0 PieRo-KRaLhamza kardeş bu ne yaa yerlerine birilerini alalım bare hepte benim yaptığım admlar çekilioı ;D ;D adam 4 maçı hükmen aldı ben 1 maçı olmaz ama ??? ???
Will Turner 3-0 PieRo-KRaLhamza kardeş bu ne yaa yerlerine birilerini alalım bare hepte benim yaptığım admlar çekilioı ;D ;D adam 4 maçı hükmen aldı ben 1 maçı olmaz ama ??? ???
beyler nadir çıktığı için yendiği kişilerde yenildiği kişilerde ükmen olcak
agam alsak bile 18 e yakın maç yapamaz gibi herkez açık olamsı gerek adamın bütün gün online olması gerekaga hiç değilse adam oynar yani daha bir gün avr ben 2 günde 15 maç yaptım herkesiekeldim buldum ama siz bilirsniz ;)
agam alsak bile 18 e yakın maç yapamaz gibi herkez açık olamsı gerek adamın bütün gün online olması gerek
YA CEKILMEYIN SU TURNUVADDAN BE YENDIGIM ADAMLAR CEKILIYO A,-Qaynen aga hep yendikelrim çekilio
SAOOL DEVİL DAHA 3 MAÇIM VAR
SAOOL DEVİL DAHA 3 MAÇIM VAR3 macınıda alırsın ıns
Will Turner 3-7 Bykilavuz :S :(
inş. alırım safak zaten 1 galibiyet 1 beraberlik alsam bile giderimevt
Will Turner 5-5 Fenerkral
Will Turner 3-7 Bykilavuz :S :(
Will Turner 5-5 Fenerkral